Zo blog je anderhalve maand niet, en dan opeens schrijf je drie posts achter elkaar. :-) Behalve het weekoverzicht wat je afgelopen dinsdag al kon zien, schreef ik ook nog de review over Aphrodite Store en nu wat vragen uit het boekje van Flow.

895. Heb je weleens een IQ test gedaan?

Yep, een paar keer zelfs. Mijn IQ is 135 en daar ben ik stiekem best trots op omdat dat toch wel bovengemiddeld is. Ik ben dus geen ‘dom blondje’.

896. Kun je stijldansen?

Nee, heb ik ook nooit interesse voor gehad. Ik ben altijd gek op dansen geweest, maar hou meer van freestyle, gewoon mijn eigen ding doen. Zoals met alles eigenlijk! Toen ik als twintiger best regelmatig uitging, kreeg ik soms de vraag waar ik ha geleerd zo goed te dansen, dus blijkbaar kon ik het nog redelijk ook. :-) Ik zei dat ik gewoon maar wat deed. Opgaan in de muziek.

897. Aan welke kant van het bed lig je het liefst?

Rechterkant.

898. Welke muziek vind je stiekem erg leuk?

Sinds een jaartje of twee ben ik countrymuziek steeds leuker gaan vinden. Ik vond dat altijd nogal foute muziek, maar ben het toch echt gaan waarderen. Er is overigens veel moderne country, die in niets lijkt op het gejammer en geknauw met jankende steelguitars van klassieke country songs. Eén van mijn favoriete nummers is bijvoorbeeld deze en ik heb zelfs een country-playlist in mijn Spotify account aangemaakt een jaartje geleden.

899. Heb je weleens een wereldwonder gezien?

Euhh, nou als het noorderlicht onder wereldwonderen valt, dan wel. Anders zou ik ‘t niet weten.

900. Heb je graag gelijk?

Reken maar van yes!! Ook al ben ik ook wel weer eerlijk genoeg om het toe te geven als ik écht geen gelijk heb. Maar ik heb het wel graag…

901. Heb je weleens een speech gehouden?

Volgens mij niet…

902. Naar wat voor soort restaurant ga je het liefst?

iets wat niet te duur is. Ik heb verder niet echt speciale voorkeuren. Al gaat Italiaans eten er altijd in en weet ik de Mexicaanse en Turkse keuken tegenwoordig ook wel aardig te waarderen. Als het niet te ingewikkeld wordt en vooral niet te duur.

903. Wat is het grote voordeel van single zijn?

Geen gezeik. Niet begrensd worden in je doen en laten. Geen verantwoordelijkheid, vrijheid en minder kans om gekwetst te worden. En dat zijn er slechts een paar.

904. Wat is het grote voordeel van in een relatie zijn?

Geen.

905. Vind je jezelf mooi?

Ik denk dat we allemaal wel weten hoe ik over mijn uiterlijk denk. Het antwoord is nee. :-)

906. Welke emotie beleef jij minstens één keer per dag?

Boosheid. Nee, dat is een grapje. Ik vind het nog best een lastige vraag waar ik eerlijk gezegd ook geen antwoord op weet. Ik ben sowieso niet echt een persoon waarbij veel emoties boven komen drijven. Niet zodanig het echt merkbaar is. Dus sorry, geen antwoord want ik weet ‘t niet.

907. Wanneer heb je voor het laatst champagne gedronken?

Met oud en nieuw! Martin had gevraagd of ik het bij hem wilde vieren en hij had voor de gelegenheid een flesje in huis gehaald. Goeie champagne, echt lekker!

908. Ben je een zondagskind?

Ik ben op zondag geboren, dus ja. In de figuurlijke zin staat een zondagskind voor iemand die een geluksvogel is en ik schaar mezelf niet echt in die categorie. Het is nou niet dat ik overdreven veel geluk heb gehad in mijn leven, eerder andersom. Al zijn er wel een aantal uitzonderingen en voel ik me doorgaans een gelukkig mens!