Een tijdje geleden werd ik benaderd door Tessa van de sieradenwebshop Aphrodite Store, met de vraag of ik een review wilde schrijven over hun shop en een door mij te kiezen sieraad. Nu ben ik geen typisch meisje-meisje, maar ben wel gek op sieraden en als je mijn collectie ziet, zou je bijna denken dat ik zelf een winkeltje heb. :-)

Ik hou van de wat stoerdere sieraden en vooral chokers zijn erg favoriet. Inmiddels niet meer zo’n trend als ze geweest zijn, maar ik draag ze nog altijd veelvuldig en vind ze nog steeds superleuk! Ook bij Aphrodite Store zijn aardig wat chokers te vinden en ik koos uiteindelijk voor een zwarte ketting, bestaande uit drie koordjes waar zilverkleurige kraaltjes aan geregen zijn.

Ik ontving de choker niet veel later in een fraai cadeauzakje en met een persoonlijk kaartje erbij. Kijk, dit soort details vind ik nu leuk. Wat persoonlijke aandacht maakt vaak net het verschil dat een bedrijf je bijblijft of niet.

Die persoonlijke touch mis ik dan wel weer een beetje op de website. de vormgeving is erg standaard en puur gericht op zo efficiënt mogelijk tonen van de producten. Dat is uiteindelijk natuurlijk ook het belangrijkste van alles, maar een iets aantrekkelijkere website zorgt er ook voor dat klanten een positieve indruk krijgen van je bedrijf.

Choker van Aphrodite Store

Nu ben ik als iemand met een jarenlange webdesign achtergrond wellicht een stuk kritischer dan de gemiddelde persoon, maar ik ben van mening dat er op dit punt echt veel meer uit te halen valt. Ook eigen foto’s gebruiken zou beter zijn.

Veel van de getoonde productfoto’s herken ik van websites als AliExpress. Gelukkig maakt het ruime aanbod veel goed. Behalve chokers, kun je genoeg andere sieraden vinden en ook in verschillende stijlen. Net waar je van houdt.

De ketting waar ik voor koos, is op zich vrij eenvoudig, maar toch ook weer niet zo alledaags. En dat is precies wat ik leuk vind. Het was overigens nog vrij lastig er een foto van te maken, omdat de ketting zich niet echt leent voor mooie productfoto’s.

Uiteindelijk werd het er één van de choker om mijn nek. Ik vind het niet de meest geweldige foto ooit, maar na alle dingen die ik geprobeerd heb (en die geen succes waren), was dit uiteindelijk toch de beste optie. :-)

Eindresultaat? Leuke webshop met een zeer ruime keus aan trendy sieraden, maar waar ik op het gebied van uitstraling echt nog wat mis.

Koop jij weleens sieraden online?