O hallo, ik bleek ook nog ergens een blog te hebben. :-) De laatste keer dat ik een weekoverzicht schreef, was in week 5 (we zitten inmiddels in week 13) en het is al even geleden dat ik regelmatig artikelen schreef. Opeens had ik er geen zin meer in en besloot ik dat een tijdje stoppen geen kwaad kon.

Hetzelfde verhaal gaat op voor Instagram, waar ik ook al wekenlang niets meer mee doe en inmiddels eigenlijk ook weer dezelfde overtuiging aanhang, als toen ik voor het eerst kennis maakte met dit socialmediaplatform: Wat heeft het eigenlijk voor nut. Het is pure tijdverspilling.

Toch komt bij mij vroeg of laat die zin wel weer terug, meestal dan. Zo had ik nu opeens weer ontzettend veel zin om te bloggen en besloot ik dan maar weer eens een weekoverzichtje online te gooien. Alleen dit keer niet van een week, ook niet van twee, maar een hele maand! Omdat ik in maart weinig foto’s heb gemaakt, kan dat prima zonder dat het een al te lang artikel wordt.

Met Martin naar Den Bosch om zijn zoon op te halen die daar in een kledingwinkel werkt. De stad stond op zijn kop vanwege carnaval. Iets waar ik dus niets van moet hebben. Ik kan slecht tegen drukte en heb een hekel aan dronken mensen. :-) Verder leverde ik m’n volle spaarkaart van Spar in voor een airfryer (met bijbetaling) die natuurlijk gelijk uitgeprobeerd moest worden!

Ik pakte creatief bezig zijn in m’n boekje op en gaf het dressoir in de woonkamer een flinke make-over. Het legergroene mutsje wat ik op de tweede foto draag, was een cadeautje voor mezelf, omdat ik het zo goed doe met besparen en bezuinigen. :-)

Weer een leuke pagina in mijn boekje (de ene dag maak ik er meer werk van dan de andere), roze bloemetjes genaamd Chaenomelis (die wijsheid heb ik van m’n moeder, ik ben nog altijd niet erg onderlegd als het om plantennamen gaat) en vorige week woensdag was het natuurlijk de dag van de verkiezingen en ben ik gaan stemmen.

Verder: Kleine cactusjes bij De Buurvrouw, een mooie zonsondergang boven de Merwede en met Martin eten bij de Pannenkoekenbakker in Woudrichem, met de laatste volle spaarkaart voor de tweede pannenkoek gratis.

Ondanks dat op wat lekkere dagen na, de lente gevoelsmatig nog niet echt van start is gegaan, zitten de bomen vol met bloesem en daar word ik altijd zó gelukkig van! Op foto 2 weer dat bloemetje met die moeilijke naam, alleen dan in het rood. Verder een wat artistieke foto van de Merwede met scheepstouw en één van de Merwedebrug, die ik tijdens een fietstochtje over Werkendam maakte.

Op mijn Facebookpagina kun je een compilatie zien van filmpjes die ik onderweg heb gemaakt. Verder een selfie-met-staart die ik zelf best leuk vind. Mijn make-up was erg goed gelukt. Tot slot een foto van latte en cappuccino bij HEMA. Blijft geweldige koffie daar!

Bas nadat ik hem getrimd had. Meestal krijgt hij in de lente echt een korte vacht, maar omdat hij al oud is en sowieso behoorlijk dun vanwege zijn nierproblemen, heb ik besloten alleen het pluis weg te halen en zijn vacht lekker vol te houden. Dat is goed gelukt en hij ziet er tiptop uit, maar zonder dat hij al te veel haar kwijt is. Hier kun je zien hoe hij er voor de trimbeurt uitzag. :-)

Verder weer bloesem, alleen dit keer roze. Een selfie die ik maakte tijdens m’n fietstochtje (wel eerst afgestapt, met m’n iPhone rotzooien tijdens het rijden doe ik niet) en nog een tweetal foto’s die ik tijdens datzelfde ritje maakte. Het werd een rondje van 26 km over o.a. Herwijnen.

Tot slot een foto van Deelcafé de Buurman in Hardinxveld, waar ik vanmorgen was. Ik moest iets ophalen bij een winkel en had zin in een bakkie. De koffie daar is erg lekker en ook nog eens hartstikke goedkoop. En ik had een leuk gesprek met een vrouw aan het tafeltje naast me.

Tot zover de foto’s van maart. De maand is natuurlijk nog niet voorbij, maar het leek me beter om het zo te doen, dan een hele rits weeknummers. Ik ben wel van plan het nu weer op te pakken om wekelijks een foto-overzichtje te delen en daarnaast ook wat andere artikelen.

Ondanks dat ik niet altijd zin (en tijd) heb om te bloggen, staat het idee om er helemaal mee te stoppen en mijn blog op te heffen me ook niet aan. EstrellaWeb bestaat al ruim 16 jaar, dat gooi je niet even weg. Het is toch een soort levenswerk. :-)