Vorige week heb ik het weekoverzicht weer overgeslagen. Sowieso had ik plannen voor meerdere artikelen die er nog steeds niet van zijn gekomen. Aankomende week nieuwe kansen. đŸ™‚ Vandaag een overzichtje van de afgelopen 2 weken, waarin ik onverwachts weer naar ‘t ziekenhuis moest, enorm genoten heb van het mooie weer, een mislukt feestje, fietsen en een bezoekje aan Gouda.

maandag 15 april

Niet zo’n heel spannende dag. ‘s Avonds wel even op de fiets gesprongen voor een rondje door de regio. Na lang twijfelen toch maar gegaan en dat ging zo lekker, dat ik helemaal verkwikt weer thuis kwam.

Ongelofelijk hoeveel energie je soms kunt krijgen van flinke inspanning. Sowieso ben ik erg blij met het feit dat het lekker lang licht blijft. Overdag ben ik meestal druk bezig met andere dingen en dan kan ik ‘s avonds nog even op de fiets springen.

dinsdag 16 april

Wat een heerlijk weer hebben we de afgelopen 2 weken gehad. Pas als het opeens twaalf graden is en zeikt van de regen, weet je weer wat je mist en wat je eigenlijk al voor normaal aan was gaan zien. Ik heb bijna elke dag gefietst. Dinsdag reed ik een ritje over onder meer Giessen, Uitwijk en Woudrichem. Zoals je ziet, heb ik onderweg nieuwe vrienden gemaakt. đŸ™‚

donderdag 18 april

Woensdag moest ik naar ‘t ziekenhuis voor onderzoek. Ondanks dat alles goed was, heeft het tot en met zaterdag geduurd voordat ik het gevoel los kon laten dat er iets niet in orde was.

Sowieso had ik nogal een rotweek achter de rug en dit soort gevoelens blijven dan naderhand vaak wat langer hangen. Ik hield mezelf bezig, onder meer met uitmesten van laatjes. Ik kwam dit horloge tegen wat ik een tijd niet heb gedragen. Nieuw batterijtje erin en hij kan weer even mee.

Axcent Broadband

vrijdag 19 april

Fysieke inspanning werkt bij mij meestal het best om nare gedachten het hoofd te bieden. De dag begon met een wandeling van ruim 5 km. Ergens halverwege heb ik even in de kant van een vijver gezeten terwijl Bas tot mijn verbazing ‘t water in ging.

Na gegeten te hebben, klom ik niet veel later op de fiets voor een fietstochtje van 50 km over Zaltbommel. Om een uur of half zeven was ik weer thuis. Echt genieten! Ik was ook behoorlijk verkleurd en heb regelmatig moeten smeren onderweg.

zaterdag 20 april

Met Martin op pad met de auto. We reden via allerlei polderweggetjes naar de Reeuwijkse Plassen en Gouda, waar we een stroopwafel gekocht hebben op de markt en een beetje rond gelopen. Ik herkende de meeste straatjes nog van toen ik er afgelopen jaar in september was.

zondag 21 april

Ook zondag zat ik weer op de fiets. Ik ging weer de Merwedebrug over en dook dit keer na een ritje over de dijk, het Almbos in. Niet dat dat zo groot is, maar altijd leuk om even rond te fietsen. De foto van de tulpen maakte ik een paar uur later, weer terug in Gorinchem.

dinsdag 23 april

De perenbloesem bloeit uitbundig in mijn tuin! Maandag heb ik geen foto’s gemaakt, maar ben ik naar m’n moeder geweest waar ik ook heb gegeten. Bas was ook mee, in de fietskar.

Perenbloesem

vrijdag 26 april

Een nieuw shirtje gekocht wat afgeprijsd was. Ik had vroeger zo’n zwart shirt met witte biesjes langs hals en mouwen en heb dat altijd leuk gevonden. Aangezien veel trends van vroeger, van lieverlee weer terug komen, zie je dit soort items nu ook weer. Het satijnen bomberjasje heb ik al langer, maar vond ik er wel leuk bij passen.

Outfitje met satijnen bomberjack

zaterdag 27 april

Koningsdag. Overdag niks bijzonders gedaan. Ik ben niet ‘t type voor rommelmarkten, dus bleef lekker thuis. Wel snel een paar boodschappen gedaan, waarbij ik deze mooie auto tegenkwam. Een DeSoto FireDome uit 1954. ‘s Avonds met Martin naar de Koningsdag party in Nieuwendijk. Dit keer bleken ze een Hollandse avond te hebben. En dan bedoel ik dus van die zigeunershit.

Na een halfuur maar naar Oudendijk gereden, waar ook iets te doen was. Daar bleken ze ook zo’n Hollandse avond te hebben. Na wat telefoontjes gepleegd te hebben zonder resultaat, uiteindelijk toch terug naar Nieuwendijk om er wat van te maken.

Net toen ik het een beetje naar m’n zin begon te krijgen, kwam een vrouw naar me toe die aan mijn kleren begon te trekken. WTF! Ik was te verbouwereerd om er iets van te zeggen, maar mijn goede humeur was gelijk verdwenen en is niet meer teruggekeerd, hoezeer ik ook mijn best deed en het vanaf een afstandje waarschijnlijk leek alsof ik de avond van m’n leven had.

zondag 28 april

Ik werd zonder meer chagrijnig wakker en m’n lijf wilde ook niet echt meewerken. Ik deed de dagelijkse lange wandeling met Bas in twee delen en had niet eens zin om te eten. Overigens probeerde ik wel deze nieuwe energierepen van HEMA, die lekker zijn en een prima keuze als tussendoortje, ook al zit er wel zo’n 50 kcal meer in dan in een gemiddelde energiereep.

Dadelrepen van HEMA