Mensenkinderen wat gaat de tijd hard. De twee zit al in het weeknummer en mei is ook alweer over de helft. Het bloggen gaat nog steeds niet echt geweldig, maar ik schrijf gewoon wat als ik zin en tijd heb.

De ene keer is dat een tijdlang wat meer en dan weer even wat minder. Vandaag in elk geval een weekoverzicht, dit keer van 2 weken. Leuk om te vermelden is dat mijn blog vandaag alweer 17 jaar bestaat. Over tijd die snel gaat gesproken…

dinsdag 7 mei

Omdat ik de laatste tijd nog meer bezig ben met gezonde voeding en het zo nu en dan leuk vind om iets uit te proberen, wilde ik chiazaad en gojibessen ook proberen. Die verkopen ze gewoon bij Action voor een mooi prijsje, dus leuk om uit te proberen. Het bevalt goed, dus ik zal het zeker vaker gaan gebruiken. Ik verwerk het nu vooral in smoothies en m’n yoghurt.

Powerfood van de Action

woensdag 8 mei

Het was niet echt heel lekker weer vorige week, dus vond ik dat een mutsje nog best kon. Ik draag graag beanies. Dat zijn dunnere mutsjes die je in principe het hele jaar door kunt dragen. Ik draag ze eigenlijk vooral als fashion item en niet zozeer omdat ik een koud hoofd heb. :-)

Op foto twee een kleurrijk doosje met wierook-cones van Xenos. Deze ruiken echt heel lekker en het doosje is inmiddels bijna leeg. Ik ben echt gek op wierookstokjes en aanverwanten.

vrijdag 10 mei

De afgelopen weken heb ik echt belachelijk veel salades en smoothies genuttigd. Ik heb sowieso ontdekt dat een combi van groente en fruit in een smoothie heel lekker kan zijn. Mijn favoriet tot nu toe is er één met spinazie, banaan, wat rood fruit, melk en een scheutje honing. Ik probeerde er ook één met bieten, maar dat vond ik helemaal niks!

Smoothie, havermout en oordopjes

zaterdag 11 mei

Met Martin en de cabrio op pad. Het was Molendag, dus hebben we onderweg even bij molen de Blauwe Reiger in Haaften gekeken. We wilden vervolgens naar Den Bosch, maar door allerhande wegafsluitingen bleek dat nogal lastig te worden en zijn we uiteindelijk in Zaltbommel beland, wat ook altijd leuk is. Daar maakte ik de foto van de Audi R8 en het beeld van de Waterjongen.

zondag 12 mei

Moederdag, dus bij m’n moeder op bezoek! Op de heenweg maakte ik deze schattige foto van Bas en in Woudrichem stonden een paar mooie oldtimers. Ook mooie waren de gerbera’s die m’n moeder had staan en tijdens Bas uitlaten in het parkje, maakte ik ook daar een foto. Tot slot spotte ik de margrieten toen ik, eenmaal weer thuis, mijn ‘racerondje’ op de fiets deed.

maandag 13 mei

Meer salades en meer smoothies. :-) Gewoon omdat het kan.

dinsdag 14 mei

M’n Westlandse maatje kwam weer eens langs en we zijn bij het mooie landgoed Mariënwaerdt gaan wandelen om de middag af te sluiten met een pannenkoek bij de Stapelbakker. Ik had deze dag overigens voor het eerst mijn hoedje op.

Dit model vind ik mezelf best leuk staan. Hij komt van H&M en het is een zogenaamde bowler hat van vilt. Enig nadeel is dat er vrij snel pluisjes en haartjes aan blijven hangen en ik ‘m dus regelmatig even af moet borstelen.

woensdag 15 mei

Zo’n 25 jaar geleden had ik precies dezelfde Adidasjes en toen ik onlangs een foto van mezelf zag waarop ik die aan had, wilde ik weleens weten of ze nog steeds bestonden. Dat bleek het geval en zelfs in dezelfde mooie kleur.

Ik was opnieuw verliefd en móest ze gewoon hebben. In Nederland niet te vinden, maar gelukkig hebben we Amazon zijn ze uiteindelijk uit Engeland over gekomen. ‘s Avonds tijdens ‘t fietsen zag ik deze mooie lucht en ben ik daarvoor even gestopt.

donderdag 16 mei

‘s Middags even bij Cool Cat geweest om te kijken of ze nog leuke shirtjes hadden. Alles is nu flink afgeprijsd omdat de winkel weg gaat. Toen ik deze knalrode PVC broek zag, moest ik ‘m gewoon even passen. Niet omdat ik ‘m wilde hebben maar omdat ik gewoon weleens wilde weten hoe het stond. Hij was sowieso aan alle kanten te wijd, maar wat een gek ding!

‘s Avonds bij de Malle Molen eten met Martin. Lasagne en een toetje wat zó lekker was, dat ik het met mijn ogen dicht heb zitten opeten. Ik maakte ook nog een kleurrijke selfie en we zijn op de valreep nog even naar Den Bosch geweest. Druk maar leuk dagje.

zaterdag 18 mei

Dit weekend is het echt raar weer. Klam warm, maar ook veel buien. Ik had even een tanktop aangetrokken maar die een half uur later toch weer verwisseld voor een t-shirt. Toch een iets veiligere keus. Het ziet er in elk geval wel heel zomers uit. :-) Vorig jaar hadden we rond deze tijd echt zomers weer kan ik me herinneren.

Summer selfie

zondag 19 mei

Alweer naar Den Bosch geweest, daar heb ik niks op tegen. :-) Verder maakte ik een wat leukere selfie-met-hoed dan degene van dinsdag. Ik ben er nog steeds niet echt aan gewend, maar vind het toch ook wel leuk staan. ‘s Avonds at ik alweer een salade, dit keer met wat brood erbij.