Wauw, loopt er hier toevallig iemand achter met bloggen? Enerzijds voel ik me daar best rot over. Ik ben iemand die iets voor de volle 100% doet, of helemaal niet. Dat bloggen van mij hangt er al een tijdlang tussenin. Aan de andere kant: Het is een soort hobby, ik verdien er geen cent mee en er is niemand die me vertelt wanneer ik moet schrijven.

Ik weet uit ervaring dat bloggen ‘omdat het moet’ voor mij absoluut niet werkt. Ik moet het leuk vinden, er zin in hebben. En dat er dan toevallig soms meerdere weken overheen gaan, so be it. Vandaag toch maar een terugblik op de afgelopen drie weken. Ondanks dat ik niet zoveel foto’s heb gemaakt, vind ik het een beetje te langdradig worden om alles per dag te doen zoals gebruikelijk, dus vat ik het samen per week. Beter idee denk ik zo. Veel lees-/kijkplezier!

week 21

Als ik het me goed herinner, is het de hele week lekker weer geweest. Desondanks ben ik veel binnen bezig geweest. Ik heb dagen doorgebracht met een koptelefoon op m’n hoofd, omdat ik opeens weer zin had om mijn gigantische muziekbibliotheek verder bij te werken. Dat is helaas een klus waar nooit een einde aan lijkt te komen, maar eens in de paar maanden ben ik er weer een paar dagen heel actief mee bezig om het vervolgens weer te laten voor wat het is.

Verder kocht ik nieuwe koffiebonen en ontdekte ik dat wierook ‘cones’ eigenlijk veel makkelijker branden dan stokjes. Deze twee (van Xenos) zijn erg lekker! Die linkse met het roze pakje brand ik vaak ‘s avonds. Ik heb ontdekt dat als ik wat yoga-oefeningen doe voor het slapengaan, dat ik veel sneller in slaap val dan gebruikelijk.

Verder ontdekte ik wat nieuwe smoothierecepten en at ik heel gezond. Ik ben sinds maart bezig om wat af te vallen, maar omdat ik geen overgewicht heb, gaat dat vrij langzaam. Martin had een nieuwe autoradio die ik direct wilde uitproberen.

Ik ben dol op gadgets, vooral als het met audio of fotografie te maken heeft. Ook meteen de equalizer onder handen genomen en deze zodanig gefinetuned, dat het geluid nu echt subliem is. Ik hou ervan!

Tot slot deed ik met m’n moeder en Martin mee aan Aalburg Rond, een fietstocht van ruim 40 km waar ik als kind ook bijna elk jaar aan meegedaan heb, toen nog met oma erbij. Het was lekker weer en werd een erg leuke dag. Tot slot een foto van een nieuwe broek én nieuwe schoenen. Die laatste scoorde ik voor € 18 in de sale bij Zalando en ik vind ze geweldig!

week 22

Behoorlijk veel gefietst deze week (geen lange einden, maar iets wat ik mijn racerondje noem) en voor mijn doen veel selfies gemaakt. De eerste 2 foto’s maakte bij een paadje ergens in Sleeuwijk waar vorig jaar een veld vol papavers stond. Dat was zo mooi dat ik onlangs ben gaan kijken of ze er weer stonden, maar helaas…. Door het mooie weer had ik al een beetje een kleurtje opgedaan wat je vooral goed zag in combinatie met een wit T-shirt.

Ik at wederom behoorlijk gezond en had ontdekt dat smoothies met een combinatie van groente en fruit ook heel lekker kunnen zijn. Alleen groente als smoothie vind ik dus echt niets. Dat is een brug te ver. 🙂

Verder fotografeerde ik een mooie wolkenlucht vanuit de auto van Martin en ook mezelf met een hemdje wat ik onlangs knalrood heb geverfd. De dag erna werkte ik mijn uitgroei bij, waardoor ik gelijk een stuk blonder lijk. Ik droeg overigens geen enkele make-up op die foto.

Ik ben soms een beetje jaloers op vrouwen die er vele malen knapper uitzien met make-up, maar aan de andere kant ben ik ergens ook weer blij dat ik er niet opeens een stuk lelijker uitzie als ik geen of amper make-up draag. Dat verschil is bij sommigen echt enorm. Tot slot een foto van, als ik het goed heb, het Kanaal van Steenenhoek met een vrij donkere lucht erboven.

week 23

Maandagavond onverwachts met Martin weggeweest met de auto. Onderweg ergens in de buurt van Zijderveld even rondgekeken bij een bunker plus kazemat bij het water en vervolgens bij de oude Lekbrug in Vianen en daar ook wat foto’s gemaakt. Op de eerste foto sta ikzelf trouwens.

Vervolgens een selfie met een shirt wat mooi bij m’n ogen kleurt en weer een dramatische lucht. Dit was tijdens een fietstochtje waar ik op de hielen gezeten werd door code oranje. Een dag later werd ik door een soortgelijke bui overvallen en heb ik echt als een idioot lopen racen vanwege de stortregen en het onweer wat wel erg snel dichtbij kwam.

Verder een nieuwe armband en een nieuwe ketting. De armband ging een verhaal aan vooraf. Ik had onlangs bij Lucardi een ketting in laten korten die ze vervolgens gesloopt hadden. Omdat er geen moeite werd gedaan om dit op te lossen, heb ik een klacht ingediend. Vervolgens werd ik gebeld en kreeg ik een waardebon t.w.v. € 5 en het bedrag wat ik betaald had voor het inkorten terug. Ik had deze bangle van Guess al op de site gezien en kocht die met een kleine bijbetaling.

De ketting kocht ik op Etsy en komt uit Griekenland. Ik heb ooit eerder zo’n ketting gehad, maar ben die volgens mij verloren. Nu heb ik er dus weer één en ben er blij mee! Verder een foto van zelfgemaakte havermoutpap, koffie van de HEMA (het zou eens niet), mijn nieuwe hoepel van de Action waar ik dagelijks een kwartiertje mee oefen. Ik bezocht ook een workshop over bewust(er) eten en kreeg zelfs een goodiebag en getuigschrift mee naar huis. Tot slot: Nacho’s eten bij de Mexicaan, koffie maken en een live concert van Take That in de bioscoop. Prima weekje zo!