What have I done! Drie weken geen weekoverzicht gemaakt. En dan met 166 foto’s opgescheept zitten die je moet downsizen tot hapklare brokken. Natuurlijk kan ik ook gewoon eens overslaan, maar omdat ik al een tijdlang behoorlijk inactief ben op Instagram, vind ik het toch wel leuk om mijn foto’s (waar best mooie bij zitten), toch érgens te laten zien. En dat is dus hier, op mijn blog.

Om te voorkomen dat het een heel lang verhaal wordt, vat ik ze samen in collages per week. Alle foto’s kun je overigens afzonderlijk aanklikken om ze groter te bekijken. Er zijn er uiteindelijk iets meer dan 40 overgebleven, dus ik heb het aantal aardig uit weten te dunnen! Veel kijkplezier!

week 24

De week begon met de Swan Market op 2e Pinksterdag. Vorig jaar werd deze markt voor het eerst georganiseerd in Gorinchem en omdat het zo’n succes was, dit jaar dus weer. Ik heb niets gekocht behalve appelsap en gezonde haverkoeken, maar het was sowieso leuk om rond te kijken. ‘s Middags naar het Duyls Bos geweest, mogelijk schrijf ik hier nog een apart artikel over met meer foto’s. Daar zette ik in elk geval de hommel op de paarse bloem op de foto.

Dinsdag besloot ik spontaan om in Woudrichem een rondje te wandelen, eigenlijk vooral omdat Bas zijn uiterste best deed om me de pont op te sleuren. Het was leuk in elk geval en ik maakte de foto van Bas en molen NooitGedagt. Woensdag maakte ik havermoutkoekjes en groentesoep.

Donderdag uit eten, vrijdag met m’n moeder naar Made om wandelschoenen voor mij. Een paar uur later was ik daar opnieuw, omdat ik er thuis achter kwam dat ze de schoenen die ik had gekozen (zwart met blauw) ook in zwart met grijs hadden en die wilde ik liever. Dit keer ging ik met Martin en sloten we de avond af met ijskoffie bij hotel/restaurant ‘t Trefpunt en een ritje langs de Amer bij Drimmelen, waar ik de zonsondergang foto maakte.

Tot slot twee zwart-wit selfies van zaterdag en zondag, de ‘Dalembolwerkkat’ (het beestje schijnt Lien te heten, weet ik weer dankzij Twitter) en een wandelpad door de Biesbosch bij Hank. Wat best wel leuk was, maar ik deed, eerlijk is eerlijk, weinig anders dan mekkeren dat m’n innig geliefde petrolblauwe Gazelles nat en mogelijk ook vies zouden worden. :-D

week 25

Nu ik toch weer een pak havermout in huis had vanwege die koekjes van de week ervoor, wilde ik ook eens havermoutpap maken (in Engeland noemen ze het trouwens porridge, vreemd woord). Ik ben er gék op, maar at het tot nu toe altijd kant-en-klaar. Nu ik het zelf maak, ontdek ik pas wat voor shitload suiker er in zo’n potje zit.

Verder zette ik een mooie lichtroze knolbegonia op de foto, evenals mijn nieuwe armband van AliExpress, die ik besteld had omdat ik ‘m gewoon heel stoer vond, maar die dus een knock-off blijkt te zijn van een Cartier bangle. De echte kost een kleine € 4000. Wie zei er ook alweer dat Chinezen goed in namaken zijn? ;-D

Verder zette ik de Giessen bij Giessenburg op de foto tijdens een avondritje met de cabrio van Martin, genoot ik van een koele smoothie en aten we donderdag wéér bij de Malle Molen, met dit keer wel een verleidelijk toetje wat eigenlijk niet in mijn eetpatroon thuishoort, maar vooruit.

Tot slot ging ik mee met een midzomeravondwandeling door de uiterwaarden bij Woudrichem, onder leiding van een boswachter, welke afgesloten werd met een borrel bij het Oude Raedthuys.

Op de terugweg spotte ik een bijzondere lucht (lichtgevende nachtwolken) en de volgende dag keek ik even rond bij de zomermarkt in de stad en spotte alweer een grappig bordje. Ik ontdekte een nieuwe favoriet van AH, maakte een uitsmijter als avondeten en genoot van de zon. Ik deed yoga samen met Bas (sort of) en maakte een #nomakeup selfie. :-)

week 26

Ondanks dat ik sinds dat flauwval-incident elke dag duizelig en moe ben geweest en dat helaas nog altijd niet volledig hersteld is, heb ik toch genoeg leuks gezien en gedaan. Gelukkig voel ik me in de avonden meestal wat beter.

Week 26 begon met een avondritje door de regio met Martin. We keken rond bij kasteel Ammersoyen, ik spotte een geweldig huis en een toffe muurschildering en we sloten af met een biertje op het terras van Eetcafé Havenzicht in Heusden.

Ook dinsdagavond gingen we weer op pad. Het ene moment zit je nog thuis, een uur later zit je in Willemstad, op de rand van Noord-Brabant en Zeeland. Daar maakte ik uiteraard ook de nodige foto’s. We wandelden langs de haven en dronken cappuccino bij ‘t Wapen van Willemstad. Ik hou ervan, zulke spontane acties die een echt vakantiegevoel opleveren.

Woensdag zag ik dat de waterlelie in m’n minivijvertje eindelijk volledig was gaan bloeien en dat moest natuurlijk op de foto. De zweefvlieg die de mooie witte bloem ook even wilde inspecteren, geeft de foto net dat beetje extra.

Tot slot ging ik zaterdag voor het eerst dit jaar kajakken. Ondanks dat ik meestal alleen ga, had ik nu gezelschap van Martin. Na afloop scoorden we friet met een biertje bij Cafetaria Ici in Sleeuwijk om vervolgens nog een rondje met de auto te rijden. De laatste foto maakte ik vanaf het pontje bij Drongelen.