Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben dat ik sinds lange tijd echt weer zin en inspiratie heb om te bloggen. Nu ik besloten heb dat mijn foto’s de basis vormen voor wat ik schrijf, geeft dat zoveel rust en motivatie, want foto’s blijf ik maken.

Het artikel van vandaag is dan weer niet geïnspireerd op een foto, maar puur omdat ik gewoon zin had weer eens wat vragen te beantwoorden uit dat roze boekje wat ik nog steeds niet uit heb, al is het einde wel in zicht!

930. Waar erger je je aan bij andere mensen, maar doe je zelf ook?

Ik ben iemand die heel bewust leeft en zich altijd bewust probeert te zijn van slechte gewoonten. Juist omdat ik zo vaak benadeeld ben door anderen, wil ik zelf iemand zijn die het juiste doet.

Dingen waar ik me bijvoorbeeld erg aan erger zijn een onverzorgd uiterlijk, liegen, jaloezie, je niet aan de verkeersregels houden, niet respectvol zijn, luidruchtigheid, dom gedrag, met je telefoon spelen in gezelschap en oppervlakkigheid.

931. Heb je ooit getwijfeld over je geaardheid?

Ik moet er niet aan denken iets met een vrouw te hebben, om te beginnen al omdat ik überhaupt niets heb met de meeste vrouwen en liever met mannen optrek. Maar ik heb weleens de vraag gehad of ik op vrouwen val. Omdat ik al lang single ben en mensen dan van alles gaan verzinnen om dat te ‘rechtvaardigen’.

Ik ben blijkbaar een enorme uitzondering dat ik op mijn leeftijd 15 jaar single ben en weet je wat? Ik vind het wel prima. Ik heb mijn portie relaties gehad (ook al waren het er niet veel) en van mij hoeft het niet meer.

Als ik om me heen kijk is teleurstelling en gekwetst worden vroeg of laat het resultaat, dus ik blijf er liever vandaan en sowieso heb ik het uiteindelijk veel beter naar m’n zin in m’n eentje, dan dat ik dat ooit samen met iemand heb gehad. Dat inruilen? Nooit!

Hart op de muur

932. Welke cocktail beschrijft jou het best?

Ik drink geen cocktails, dus geen idee.

933. Wat was de mooiste bruiloft die je hebt bezocht?

Geen, ik vind bruiloften stom en het instituut huwelijk een farce.

934. Wat is je favoriete plek op internet?

Dat zou zomaar de website van HEMA kunnen zijn, of m’n blog. Of gewoon good old Google, omdat je daar werkelijk alles kunt opzoeken wat je maar wilt weten.

935. Ben je ooit op een blind date geweest?

Nee en dat gaat niet gebeuren ook. Daten vind ik oppervlakkig en zelfs een tikje ordinair. Hoe mooi je het imago ook oppoetst en hoe veel je ook betaalt voor een abonnement, uiteindelijk komt het allemaal neer op een goedkope vleeskeuring en zitten er overal rotte appels tussen. Vrijwel alle datingverhalen die ik heb gehoord, liepen uit op ellende en teleurstelling.