Week 42 zit er ook alweer op. Dat betekent dat 2019 nog maar tien weken duurt. Gek idee. Ik heb altijd wat moeite met die laatste periode van het jaar en de feestdagen, maar gelukkig is het nog niet zover en is ‘t nu nog oktober. :-) Ik wil je graag weer wat foto’s laten zien van afgelopen week.

Vorige week heb ik het weer opgepakt en met de nieuwe manier van bloggen is het maken van de weekoverzichtjes ook makkelijker. Foto’s die ik voor andere artikelen wil gebruiken laat ik eruit en wat overblijft zijn één a twee foto’s per week. Een idee wat ik al veel eerder had maar waar ik me uiteindelijk niet echt aan kon houden omdat het gewoon té lastig was om zo drastisch uit te dunnen. Nu is het dus toch gelukt, op een andere manier. Yay!

maandag 14 oktober

De pizzabodems waren in de bonus bij Appie, dus nam ik weer eens een pakje mee. Ik eet maar zelden of nooit pizza maar zo’n zelf gemaakte is op z’n tijd best lekker. Ik eet ook altijd maar één soort pizza en dat is dus deze: Met ananas, banaan kiwi, tomatensaus en kaas. Dat is zo’n beetje de enige pizza die ik lekker vind. :-)

Zelfgemaakte pizza

dinsdag 15 oktober

Ja het is écht herfst. Alleen zo jammer dat we tot nu toe nog niet echt mooie herfstdagen hebben gehad met een zonnetje. Dat is toch wel de ideale combi voor mooie herfstfoto’s. Maar, naar ik heb begrepen wordt het aankomende week mooi herfstweer, dus dat is mooi meegenomen! Op de tweede foto het huis waar ik al jarenlang verliefd op ben. Het zijn een soort twee-onder-één kap herenhuizen en mijn favoriet is de meest rechtse. Wat ik wel enorm jammer vind, is dat de achterkant er heel lelijk en onaf uitziet, alsof het geld op was bij de bouw.

Dalemwal, Gorinchem

Nog altijd mijn favoriete huis in Gorinchem

woensdag 16 oktober

Weer een vrij lange wandeling gemaakt en onderweg deze knalpaarse (of is het roze) herfstaster gespot waar de druppeltjes van de regen nog op lagen. Op de terugweg ook de ‘Langendijk-kat’ even begroet en een aai over z’n bol gegeven.

Herfstaster

Een lieve kat

vrijdag 18 oktober

Vrijdagavond met m’n moeder bij de Pannenkoekenbakker in Woudrichem gegeten. We kozen allebei de pannenkoek met monchou en kersen, die nieuw in het assortiment was. Echt zálig! Op de terugweg wat foto’s gemaakt van een dreigende lucht. ‘s Avonds lag ik vroeg op bed omdat ik de hele dag moe was geweest, maar vervolgens kon ik niet slapen. :-)

Monchou pannenkoek

Molen Nooitgedagt, Woudrichem

Op de veerpont

Bedtijd!

En dat waren gelijk de laatste foto’s van de afgelopen week. :-) Wil je meer zien? Volg me dan ook op Instagram. Ik plaats elke dag een nieuwe foto en daarnaast krijg je een kijkje in mijn dagelijks leven via mijn Stories. Op Twitter post ik trouwens ook regelmatig foto’s.