Ik had wel zin om een weekoverzichtje in elkaar te zetten en het is er dit keer één van twee weken. Al met al zijn het maar 16 foto’s die ik je wil laten zien, geen enorme hoeveelheden zoals eerst regelmatig het geval was.

Met name de afgelopen week ben ik heel actief geweest en heb ik ook meerdere plekken bezocht en veel foto’s gemaakt. Hier volgen nog aparte artikelen over, dus hou mijn blog zeker in de gaten! Nu eerst een terugblik!

dinsdag 22 oktober

Eindelijk kwamen er mooie en zonnige herfstdagen voorbij, dan zien de herfstkleuren er meteen een heel stuk mooier en fotogenieker uit. Deze foto maakte ik tijdens een wandeling en dit is op de vestingwal van Gorinchem. Ik vind het mooi hoe het zonlicht zo tussen de bomen door piept.

Vestingwal, Gorinchem

woensdag 23 oktober

Met de pont overgestoken naar Woudrichem en daar een wandeling van ruim 7 km gemaakt en op de terugweg koffie met een broodje gegeten bij Bakker Breggen. Je hoeft niet ver van huis om toch een leuk uitje te hebben en wandelen is altijd lekker! Tenminste, als het wel een beetje weer is natuurlijk.

Op de eerste foto zie je een raam met luiken van de Teerkamer in Woudrichem. Op de tweede zie je het kaartje wat ik had gemaakt voor de vrouw die had geholpen om Bas uit het water te redden. Weet je niet waar ik het over heb? Lees dan even deze blogpost terug…

donderdag 24 oktober

Iets waar ik ook over heb geschreven, is mijn bezoekje aan Landgoed Mariënwaerdt vorige week. Deze foto staat niet in dat artikel, dus kreeg ie hier nog een plekje. Ik denk er zelfs over om nog een keer terug te gaan, omdat het maar een kort rondje was, maar dat zie ik dan wel weer.

Landgoed Mariënwaerdt

zaterdag 26 oktober

Nadat ik donderdag een zelf samengesteld pakketje inclusief de hierboven getoonde kaart had opgestuurd, kreeg ik zaterdag zo’n beetje per ommegaande zelf een doos thuisbezorgd met een kaart, een warme plaid voor Bas en chocolade voor mij. Van diezelfde vrouw dus. Hoe lief is dat!

Merci chocolade

zondag 27 oktober

Warme truien weer! Ik hou echt enorm van gebreide truien en dit is er dus één van. Deze heb ik nog niet zo lang geleden met korting gekocht bij HEMA en ondanks dat ik aanvankelijk bang was dat hij misschien nogal oubollig zou ogen door het ingebreide patroontje, is dat niet het geval en is hij meteen tot favoriet gebombardeerd. Lekker warm, zacht en comfortabel. Perfect!

Nieuwe trui van HEMA

maandag 28 oktober

De week goed begonnen met een wandeling in het Lingebos. Waar ook een fietstochtje bij hoort, want het is toch al gauw 30 tot 40 minuten fietsen voor je er bent. En je moet ook terug. Bas mee in de kar, trui aan omdat het nog best fris was en gaan! Heerlijk gelopen en onderweg ook nog wat foto’s gemaakt.

Echt een heel mooi bos is het niet, maar het is toch even anders dan de omgeving hier in en rond de stad. Voor vertrek ontbeten met wat ik mijn winterontbijt noem. De fruitkraam waar ik in voorjaar en zomer elke week verse aardbeien haal, heeft nu winterstop, dus dan moet er iets anders door de yoghurt. Banaan, gedroogde abrikoos en wat superfoods.

dinsdag 29 oktober

Weer een mooie dag! Met Bas naar het park en de kinderboerderij gelopen aan de andere kant van de stad, waar een aantal geiten rondliepen die hem wel héél erg interessant vonden. Op de weg terug speculaas latte gedronken bij DeliFrance, waar ik altijd een stukje stokbrood vraag voor Bas. Vanwege zijn nierproblemen kan hij beter brood eten dan snoepjes.

‘s Middags was het tijd om mijn haar te kleuren. Eigenlijk doe ik altijd enkel uitgroei, maar omdat de blondering die ik een tijd gebruikte eigenlijk nét niet licht genoeg was voor mijn haarkleur, had ik nu een tint lichter gekocht die héél veel lichter bleek te zijn. En alleen zo’n wit stuk bovenop je hoofd is ook niet charmant. Ik ben heel blij met mijn ‘nieuwe’ kleur en heb nu weer echt stralend blond haar. Het was de laatste tijd best dof en grauw geworden helaas.

woensdag 30 oktober

Nadat ik sinds 5 uur ‘s morgens wakker lag, bij hoge uitzondering heel vroeg op pad gegaan in de hoop foto’s van de zonsopgang te kunnen maken. Dat viel nogal tegen, want ik kon nergens een écht mooie plek vinden, 11 km fietsen verder vond ik het welletjes (het was behoorlijk koud ook met slechts 3 graden) en ben ik weer naar huis gegaan. Ik heb desondanks toch wel een aantal foto’s die ‘ermee door kunnen’, waaronder deze van de Concordiabrug.

Eronder een foto van mijn benen met een héél glimmende broek. Ik heb zoiets al eerder gezien en ondanks dat het vrij heftig is, vind ik het wel heel tof. Maar vaak plakken bij dit soort broeken de broekspijpen heel erg aan elkaar als je ermee loopt en dat is bij deze dus niet het geval. Ik vind ‘m gaaf! Ik ben nooit bang geweest om kleding te dragen waar je verder niemand in ziet.

donderdag 31 oktober

Met m’n moeder en Bas in Nederhemert-Zuid geweest om te wandelen. Hier in de buurt staat die plek bekend als ‘t Aailand (Eiland). Een fijne plek om te wandelen, waar ik vroeger ook regelmatig kwam met m’n opa en oma. Onderstaande foto maakte m’n moeder, zelf heb ik natuurlijk ook genoeg plaatjes geschoten, die zie je in een apart artikel wat ik binnenkort plaats!

Ik in het bos

vrijdag 1 november

Ik ben nog steeds heel happy met m’n NutriBullet, al heb ik de 600 die ik in eerste instantie had, uiteindelijk om kunnen ruilen voor de krachtigere 900 en die vind ik toch een stuk beter. Onlangs maakte ik zelf appelsap, gewoon van water en twee kleine appeltjes. Hartstikke lekker! Ik wil nu nog een potje kurkuma scoren, want ik weet dat die combinatie ook heel lekker is!

Zelf appelsap maken

zaterdag 2 november

Ik heb sinds kort een account op Vinted en heb al diverse items verkocht. Zelf koop ik niet zo snel tweedehands kleding via internet, omdat ik iets graag wil passen. Wel heb ik een tof hoedje gescoord en deze leren Diesel-armband voor maar € 2. Koopje toch? De zilverkleurige bangle had ik al.

Die draag ik inmiddels al ruim een half jaar en is nooit meer af geweest. Je moet ‘m namelijk met schroefjes vastmaken en snel aan- of afdoen is er dus niet bij. Hij combineert in elk geval leuk met de leren armband, die ook metalen details heeft.

Leren Diesel armband