Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht en dit keer is ie gewoon van één week in plaats van twee. Het wordt wel een vrij korte, want ik heb echt maar héél weinig foto’s gemaakt deze week. Maar hoe dan ook wel leuk om even terug te blikken. Vind ik zelf tenminste, daarom houd ik deze weekoverzichtjes ook redelijk trouw bij.

dinsdag 3 december

De eerste twee dagen van de week was het nog best redelijk weer om te wandelen. Maandag maakte ik met Bas dan ook een wandeling van ongeveer 8 km, maar ik maakte desondanks geen foto’s. Of in elk geval niets wat ik uiteindelijk de moeite waar vond om te houden. Dinsdag ook weer gelopen en onderweg deze foto gemaakt. De rest van de dag weinig bijzonders gedaan.

Duveltjesgracht, Gorinchem

woensdag 4 december

Woensdag maakte ik de meeste foto’s van de hele week. Ik droeg een grijs truitje met knopen op de mouwen wat ik een tijdje terug bij Zeeman heb gekocht, ontdekte dat ze een wandelpad aan het maken zijn onderlangs de stadswal en scoorde zuurkool met korting bij HEMA. Ik ben niet dol op kant-en-klaar maaltijden, maar deze wil ik heel af en toe nog weleens meenemen.

donderdag 5 december

Donderdag was het natuurlijk 5 december en dus Sinterklaas, daar kon je in dit artikel al iets over lezen en dat werd een leuke dag. Onderstaande foto verwerkte ik ook in een ontwerpje.

De zak van Sinterklaas

zaterdag 7 december

Ik ben het afgelopen jaar steeds vaker hoedjes gaan dragen. In het begin durfde ik dat niet goed, omdat je je steeds onopvallender gaat kleden als je ‘t grootste deel van je leven stelselmatig ben gepest, buitengesloten en uitgescholden om je uiterlijk, maar de laatste tijd krijg ik meer lef. Ik heb een eigen stijl die ik jaren niet heb durven dragen, maar het bloed kruipt soms waar ‘t niet gaan kan en ik probeer het gewoon.

Zolang het goed gaat, durf ik steeds iets meer. Met hoedjes dragen ging dat dus ook zo. Verder is het niet echt een leuke foto. Stress tekent bij mij altijd heel erg en laat ik nu al 2 maanden met te hoge stress leven. Ik vind bolhoedjes overigens nog steeds het leukst, maar daar heb je minder variatie in dan bij dit soort hoeden.

Selfie met een hoedje

zondag 8 december

De afgelopen dagen was het nat en koud en niet bepaald aantrekkelijk om buiten te zijn, dus heb ik dat beperkt tot het hoognodige en foto’s maken achterwege gelaten. Ik had zondag een MRI-scan in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht en spotte in de ontvangsthal een joekel van een kerstboom met daarnaast een prachtig glanzende Yamaha vleugel. Dat vroeg natuurlijk om een fotootje.

Piano en kerstboom in het ASZ