De klok heeft zojuist twaalf uur geslagen, horen en zien vergaat je, de champagne is ontkurkt (of goedkope cava, in mijn geval) en dat ene nummer van ABBA wordt voor ‘t zoveelste jaar ingestart op radio- en televisiezenders. We kunnen er niet meer onderuit. 2019 is zóóó 2019, 2020 is on! En natuurlijk kan er op mijn blog geen nieuwjaarswens ontbreken, inclusief bijpassende afbeelding die ik gisteren op de valreep nog heb zitten maken.

Zoals ik op social media bij mijn kerstkaart al schreef, wens ik jou voor 2020 366 dagen met een glimlach. Ik hoop dat je een goed jaar mag beleven met nieuwe ontdekkingen, oude genoegens, in goede gezondheid en met veel gezelligheid. Een jaar waarin je een nóg betere versie van jezelf mag worden, maar wel met nog wat ruimte voor je wilde haren. Ik wens je vooral een mooi jaar, waar je vandaag over precies 52 weken, op kunt terugkijken met een glimlach.

Tot slot wil ik alle trouwe en minder trouwe, nieuwe en oude(re) lezers van m’n blog bedanken voor de bezoekjes en getoonde interesse. Ik hoop uiteraard dat ik je in het nieuwe jaar ook weer mag verwelkomen en ben zeker van plan er een beter blogjaar van te maken dan 2019 was! 😉

2020: Get ready for it!!