Ja, ik typte 2020 in één keer goed! De eerste week van het nieuwe jaar. Wat zal het gaan brengen? Hoeveel foto’s zal ik dit keer maken? Komen er weer leuke uitstapjes voorbij? Welke foto wordt de mooiste? Zoveel vragen en nog geen enkel antwoord.

Eén ding dat zeker is, is dat de mooiste foto van 2020 zéker niet in week 1 gemaakt is, want ik heb amper iets gemaakt en veel bijzonders is het ook niet, op één na dan misschien, een foto die ik in de mist maakte, maar die was officieel zelfs nog van de laatste dag van 2019 (maar valt officieel wel onder week 1).

maandag 30 december

Ik heb het deze week regelmatig koud gehad in huis en dan zet ik de verwarming maar weer wat hoger. Eigenlijk ook wel voor m’n beestjes, want die zijn natuurlijk op leeftijd en kou is slecht voor hun gewrichten. Bas lag er maandag in elk geval lekker warm bij met een extra deken!

Koukleum Bas

dinsdag 31 december

Oudejaarsdag 2019 was onmiskenbaar een mistige dag. Omdat ik die nacht slecht had geslapen en vroeg op was, ben ik eerder dan normaal gaan lopen met Bas en ving ik nog net een glimp op van een beetje blauwe lucht en zonneschijn. De rest van de dag hebben we die niet meer gezien!

Het resulteerde wel in een panoramafoto met een sprookjesachtige sfeer. Ook de Lingehaven lag er mooi bij in de mist. Tot slot een foto van mijn ‘enorme’ fles wijn. Ondanks dat ik me in eerste instantie voorgenomen had om helemaal niks aan oud en nieuw te doen, kocht ik uiteindelijk één oliebol en een klein flesje cava. En dat smaakte best.

donderdag 2 januari

De eerste foto’s van 2020 maakte ik op 2 januari. Ik trakteerde mezelf op caramel-cappuccino bij HEMA, scoorde bij de kringloopwinkel een blazer met capuchon die ik vorige week al had gezien, maar waar ik toen nog over twijfelde. En combineerde die met een bordeauxrode gebreide hoodie. Tot slot maakte ik een behoorlijk rode smoothie die me prima smaakte! En daarmee ben ik aan het eind gekomen van alle foto’s voor de afgelopen week!