Maart is nét begonnen, dus een mooie gelegenheid om terug te blikken op pakweg de afgelopen maand. Ik sla het weekoverzicht overigens een keertje over, omdat ik vrijwel geen foto’s heb gemaakt en die paar die ik wél maakte, zijn niet echt de moeite waard om een artikel over te maken. Nu toch een terugblik, maar dan net weer even anders!

Gedragen

Op dit punt is er maar weinig veranderd sinds de vorige Loving Lately. Ik draag mijn collectie gebreide truien en sweaters nog altijd met veel liefde. Pas probeerde ik een bloesje, om die een paar uur later toch maar weer te verwisselen voor iets warmers. Ik heb het de laatste tijd zó vaak koud, dat ik zelfs sokken in bed draag. Erg hè? 🙂

Gegeten

Eigenlijk niet veel bijzonders. Sinds ik het grootste deel van januari griep had en vrij weinig at, is het nu weer het gebruikelijke. Wel heb ik met m’n moeder bij de Pannenkoekenbakker gegeten, kookte ik zelf tomatensoep van een AH verspakket en snoepte ik van Poolse cake die ik van de buren had gekregen.

Nu het voorjaar eraan begint te komen (al zou je dat qua weer nog niet zeggen), wil ik echt weer wat meer gaan opletten en een paar kilo kwijtraken. Ik kom bijna elke winter wel wat aan, dus heb ik ook elk voorjaar weer werk om dat eraf te krijgen.

Tomatensoep en toast

Gedaan

Sinds iets meer dan een week ben ik vooral bezig met tekenen op m’n iPad, in de weken ervoor heb ik vrij weinig bijzonders gedaan. Het blijft regenen en waaien en dat is niet echt aanlokkelijk om eens flinke einden te wandelen of te fietsen.

Ik ben wel vorige week een middag bij m’n moeder geweest om haar te helpen met wat dingen, ging op de eerste dag van februari ‘even’ naar Dordrecht om iets op te halen en ik ben bij de kapper geweest, waar er toch wat meer van m’n haar af ging dan ik aanvankelijk had ingecalculeerd. 🙂

Gelezen

Ik heb de thriller Hasta la vista van Judith Visser uitgelezen, maar ben nog niet in iets nieuws begonnen. Te druk met andere dingen, zullen we maar zeggen. 🙂

Gekocht

Ik kocht hier wat dingen uit de sale, een Apple Pencil voor bij de iPad die ik voor m’n verjaardag heb gekregen, een leuk notitieboek met houtmotief en de Aquamarkers van Action waar ik al een paar maanden op aasde. Verder kocht ik wat cadeautjes, hoesjes voor iPad en Apple Pencil en onderstaande blouse van HEMA.

Ik had ‘m al een tijdje op het oog, maar nu alsnog gekocht met een voucher en de HEMA-cadeaukaart die ik onlangs als verlaat verjaardagscadeautje had gekregen. Ik vind ‘m echt geweldig en hoop dus dat het nu echt snel wat minder ‘herfstachtig’ weer gaat worden, zodat ik ‘m kan dragen zonder kou te hoeven lijden. 🙂

Gewenst

Eigenlijk heb ik niet echt wensen op dit moment, hooguit dat dat enge virus snel ophoudt met slachtoffers maken en er een medicijn gevonden wordt. Nu er ook al iemand in mijn woonplaats besmet is geraakt, vind ik het toch wel een beetje té spannend worden allemaal en merk ik dat het ook mijn angststoornis triggert, terwijl dat normaal eigenlijk alleen gaat om dingen die met kanker te maken hebben.

Geluisterd

Ik heb vrij weinig naar muziek geluisterd de laatste maanden. Niet bewust, maar soms gaat het zoals het gaat. Het is wel zo dat ik voorheen tijdens wandelingen met Bas vaak oordopjes in had, maar omdat hij nu echt continu begeleiding nodig heeft als we buiten zijn, kan dat eigenlijk niet meer omdat ik non-stop alert moet zijn.

Thuis luister ik gek genoeg minder vaak muziek dan wanneer ik aan het wandelen ben of op de fiets zit. Ik heb wel ontdekt dat het prettig is om Spotify aan te zetten tijdens het tekenen. Gisteren luisterde ik bijvoorbeeld naar één van mijn zelf samengestelde playlists. Lekker een beetje meezingen en intussen iets moois maken. I like that!

Gekeken

Ik heb aardig wat uurtjes naar het scherm van mijn iPad gekeken de laatste dagen, maar de tv is weinig aan geweest. Er zijn momenteel gewoon niet echt programma’s die ik leuk genoeg vind en behalve zo nu en dan het nieuws, zie ik weinig bijzonders.

Ik ben sowieso niet iemand die steevast elke avond de tv aan zet. Vind het vaak zonde van m’n tijd en energie om gewoon maar naar dat ding te gaan zitten kijken, terwijl ik ook ergens productief mee bezig kan zijn.

Geliefd

Mijn nieuwe iPad ♡ Tekenen in ProCreate ♡ Warme stroopwafel ♡ bijna voorjaar ♡ leuke kaartjes maken ♡ eerste bloesem aan de bomen ♡ Mijn huissokken met hoog ‘foute kersttrui’ gehalte ♡ liedjes spelen in Magic Piano ♡ foto’s van vroeger ♡ Apple Pencil ♡ mijn foto bij m’n moeder in de gang ♡ mijn blog en toebehoren weer lekker opgeschoond ♡ onderstaand melodietje