Tijd voor een nieuw weekoverzicht. Afgelopen week was relatief rustig, al verwacht ik dat de komende weken nog rustiger zullen worden door de nieuwe maatregelen vanwege het coronavirus. Maar ik vind dat besluit heel verstandig en sowieso kan ik natuurlijk gewoon blijven wandelen of fietsen. Want voor dat laatste wordt ook wel weer eens tijd! Nu een terugblik op de afgelopen week!

maandag 9 maart

Het was slecht weer en ik ben uren bezig geweest met tekenen in ProCreate. Zo maakte ik een lenteboeketje in een vaas in aquarelstijl en maakte een begin met het portret van m’n vader. Op deze foto kun je vooral heel goed zien dat het feitelijk allemaal met slechts een paar lijnen begon en dat ik vervolgen stukje voor stukje ging invullen.

dinsdag 10 maart

Ook dinsdag weer volop aan het tekenen geweest en daarnaast wat liedjes gespeeld met Magic Piano. Molly lijkt dat ook wel leuk te vinden en komt regelmatig keer op schoot zitten als ik aan het spelen ben. Dat is niet echt heel praktisch, maar ook wel weer schattig. Ik postte onlangs dit filmpje op Twitter waarin je kunt zien hoe dat eraan toe gaat. 🙂

Molly en de iPad

woensdag 11 maart

Sinds lange tijd weer een selfie gemaakt. Ik heb periodes dat ik mijn spiegelbeeld al amper kan verdragen, laat staan dat ik vrijwillig een foto van mezelf ga maken of dat een ander laat doen. Zo’n periode heb ik nu dus ook al een paar maanden. Toch maakte ik deze keer een uitzondering en eigenlijk alleen omdat ik mijn outfit tof vond.

Ik droeg een zachte witte trui met V-hals die ik vorig jaar op een tweedehands markt kocht, mijn nieuwe geruite blouse die ik momenteel zo’n beetje overal overheen draag, een wit mutsje van de kringloopwinkel, een blauwe spijkerbroek en zwarte ‘bergschoenen’. Al zie je die laatste 2 dan weer niet op de foto. Tot slot een foto van de Oostgracht met een mooie wolkenlucht die ook weerspiegelt in het water.

donderdag 12 maart

Nóg een selfie. Ik wilde even demonstreren hoe niet-praktisch het is wanneer je een lok hebt die zo nu en dan voor je enige goede oog hangt. Maar dat ik ‘t toch vaak zo laat, omdat ik het best leuk vind staan en omdat ik gewoon eigenwijs ben. 😀

Verder een soort outfitfoto waarop je de eerder genoemde schoenen ziet, alweer de geruite blouse en mijn gescheurde jeans. Die heb ik dus niet zo gekocht, die is gewoon echt versleten. Wat best snel is na 3 jaar…

vrijdag 13 maart

Alweer een outfitfoto. Dezelfde broek met scheur, alleen dan nu een andere trui, al is het wel weer een witte. Het valt me op dat ik de laatste tijd vaker natureltinten draag, ik heb ook een beige trui. Dat zijn toch kleuren waar ik altijd een hekel aan had.

Zo zie je maar hoe een mens kan veranderen. Dan nog een foto van één van mijn meest favoriete gerechten: Zuurkoolschotel met gehakt en banaan. Ziet er misschien niet bijster aantrekkelijk uit maar dit is zó lekker!

zaterdag 14 maart

Het was zowaar een soort van lenteweer en ik besloot van de gelegenheid gebruik te maken om weer eens een lekker lange wandeling met Bas te maken. De laatste tijd komt dat er vaker niet dan wel van omdat Bas regelmatig niet echt zin lijkt te hebben om te lopen en vooral omdat het de laatste tijd vaker slecht weer is geweest dan goed. Die kou, regen en wind zijn we goed zat! Tijdens de wandeling van ongeveer 5.5 km, maakte ik onderstaande twee foto’s.

zondag 15 maart

Ondanks dat het dagelijks leven opeens op zijn kop lijkt te staan, heb ik een prima zondag gehad. Lekker uitgeslapen, rustig aan opgestart, gewandeld met Bas en ‘s middags een perfect bakkie gezet. Het grootste deel van de dag heb ik besteed aan wat werk aan m’n blog waar ik binnenkort iets meer over vertel. Als het af is. 🙂