Zondag, dus tijd voor een nieuw weekoverzicht. Dit keer is het er één van 2 weken, al lijkt dat heel wat meer dan het in werkelijkheid is, omdat ik van week 9 maar twee foto’s heb die ik toch nog even mee wil nemen. Ook de afgelopen week maakte ik nauwelijks foto’s, dus al met al valt het best wel mee met dat ‘enorme’ weekoverzicht.

vrijdag 28 februari

Ik werd helemaal blij toen ik de eerste bloesem van dit jaar zag. Dat is voor mij altijd echt een teken dat het voorjaar eraan komt, misschien nog wel meer dan krokussen en sneeuwklokjes. Verder mijn favoriete HEMA-koffie met een kunstwerkje erop.

maandag 2 maart

Ik droeg een kleur die best out of my comfort zone is: Pastelroze. Ik heb niks met roze, maar vind poederroze en oudroze dan nog wel mooi en deze valt in de eerste categorie. Het is een hoodie van Zeeman en hij zit heel lekker. Bas stond erbij te kijken alsof hij het ook maar een vreemd fenomeen vond om z’n baasje in een roze trui te zien. :-D

Met een roze trui

dinsdag 3 maart

Nog meer outfit foto’s. Ik had half februari de perfecte rood geruite blouse zien hangen maar vond hem echt veel te duur. Ik kon mijn geluk niet op toen hij afgelopen week opeens voor de helft afgeprijsd bleek te zijn en ook nog één in de goede maat.

Die ging mee naar huis! Ik heb ‘m al bijna de hele week gedragen. Dit is zo’n flanellen blouse die je ook als jasje kunt dragen. Met een trui eronder is het zelfs met de huidige temperaturen nog heel goed te doen.

Verder een foto van de Lingehaven met heel donkere wolken erboven en een zwart-wit foto waarop ik mijn derde digitale portrettekening net heb afgerond. Aankomende week komt er een artikel online waarin ik een aantal van de creaties die ik tot nu toe met ProCreate heb gemaakt, laat zien. Dus hou mijn blog zeker in de gaten!

woensdag 4 maart

M’n moeder was hier en onverwachts zijn we bij Intratuin in Sliedrecht wezen kijken, waar ik onderstaande twee foto’s maakte. De eerste was een enorme kunstbloem waarvan ik het herhalende patroon wel mooi vond, op de tweede foto zie je vrolijk gekleurde primula’s.

donderdag 5 maart

Het horloge om mijn pols is van opa geweest en kwam mijn moeder tegen tijdens het opruimen van wat spullen. Ik mocht ‘m hebben en ben er heel blij mee. Nadeel is wel dat hij te snel loopt en ik hem minimaal één keer per dag moet terugzetten, maar dat is ergens ook wel weer de charme van oude spullen. Dit horloge dateert waarschijnlijk van de jaren zeventig of begin jaren tachtig, dus die gaat al even mee. Het is een wonder dat hij het überhaupt nog doet. :-)

De tweede foto heeft m’n moeder zelf gemaakt. Het Elvis-portret had ik voor haar getekend en ook uitgeprint op fotopapier. Ze heeft die thuis ingelijst en een mooi plekje gegeven. Als je niet beter wist, zou je toch denken dat het gewoon een foto is. Ik vind ‘m écht heel goed gelukt!

zaterdag 7 maart

Het was best mooi weer, dus lekker gewandeld met Bas. Verder vond ik na een lange zoektocht eindelijk dé perfecte melk voor het maken van melkschuim en genoot Molly op de bank van het zonnetje.