Ik ben vandaag zó druk geweest met allerhande klusjes, dat ik haast zou vergeten dat ik ook nog een weekoverzicht te schrijven had. Dus laat ik dat nu nog maar even doen. De afgelopen week heb ik niet veel foto’s gemaakt, ook niet echt veel gefietst omdat het de meeste dagen niet echt lekker weer was en ik ben vooral veel bezig geweest met de tekening die je hier al hebt kunnen zien. Veel lees- en kijkplezier in elk geval!

maandag 8 juni

De maandag begon met een miskoop. Ik had onlangs een nieuwe koptelefoon besteld en ik dacht dat ik met één van een goed merk de plank niet mis kon slaan. Dus wel! Ik vond het echt tien keer niks. Het voelde al heel goedkoop aan en rammelde aan alle kanten, het geluid vond ik ook niet om over naar huis te schrijven. Nu ben ik sowieso extreem veeleisend als het om geluid gaat, dus iets is niet gauw goed genoeg. Maar deze ging in elk geval héél snel weer retour!

Verder een foto van nieuwe sandalen én een mondkapje met camouflageprint. De sandalen zijn van Bristol en kosten maar een tientje. Ze zitten erg lekker en ik heb ze ook met panterprint. Bij de Zeeman kocht ik een setje wasbare mondkapjes, één ervan is dus ook in camouflageprint. Ik hou er gewoon van. :-) Tot slot een selfie met mijn favoriete hoedje en wat outfit-details.

dinsdag 9 juni

Ik ging boodschappen doen bij AH en kwam dit blauwgroene drankje tegen. Ik heb van dit merk al eens eerder smoothies/sapjes gehad en die smaken goed. Wat ik helemaal grappig vond, was de tekst helemaal onderaan op het etiket: “Relights your fire”. Goh, waar doet me dát nou toch aan denken! :-D

Bij Kruidvat kwam ik dit hoedje tegen voor een paar centen. Ik heb twee rieten hoedjes, maar niets wat op deze lijkt. Aanvankelijk vond ik het een twijfelgeval omdat ik van die deuken aan de voorkant minder leuk vind, maar die vallen niet echt op als je ‘m draagt en de tint van het hoedje past bijzonder goed bij mijn haar- en huidskleur. Blij mee dus!

woensdag 10 juni

Het weer wist duidelijk niet wat het wilde, dus droeg ik een lange broek met een t-shirt maar voor de zekerheid wel met een blouse on mijn middel geknoopt. Al vind ik dat eerlijk gezegd ook gewoon leuk staan en draag ik zoiets eigenlijk meer als fashion item dan om praktische redenen.

Outfit

donderdag 11 juni

Wederom een soort outfit foto en weer met camouflageprint, alleen is het dit keer een jack. Het shirt wat ik draag is overigens één van mijn favorieten. Ik had deze vorig jaar maar vond hem te lang en heb hem ingekort. Vervolgens werd hij in de droger nóg wat korter en wilde ik hem daarna niet meer aan. De winkel waar ie vandaan komt verkocht dezelfde nog en nu voor de helft van de prijs, dus dat was weer mooi meegenomen!

Outfit

vrijdag 12 juni

Ik fietste een rondje over Hardinxveld en had regen op de terugweg, maar omdat het best warm was, vond ik dat niet zo erg. De plensbui die volgens BuienAlarm verwacht werd, bleef uit, dus ik vond ‘t allang best. Vervolgens Bas uitgelaten en mijn favoriete salade gescoord bij de Vitamine Kantine. Later op de avond dronk ik dit rode drankje.

zaterdag 13 juni

Zaterdag maakte ik veruit de meeste foto’s van de hele week. Het was heerlijk weer en omdat ik deze week nog niet veel gefietst had, besloot ik daar nu werk van te maken. De dag begon met krullen in m’n haar, dankzij de beproefde methode met het koord van m’n badjas. Omdat ik de avond ervoor tijdens het laatste rondje met Bas nogal nat regende, was m’n haar nog vochtig en dan werkt het blijkbaar nog veel beter!

Vervolgens bracht de post mijn op AliExpress bestelde bone conduction headset en niet veel later stapte ik op de fiets voor een rondje van 40 km over onder meer Werkendam, Woudrichem en Andel, waar ik ook nog een bezoekje aan m’n moeder bracht.

Eenmaal weer thuis, bakte ik een uitsmijter en heb ik in de hangmat gelegen. Ondanks dat het ding inmiddels al zeker twee weken hangt, heb ik er nog niet één keer in gelegen terwijl de zon ook nog in mijn tuin scheen. Alleen eventjes na het eten of zo.

zondag 14 juni

Deze dag stond in het teken van klusjes. En dan met name van de achterstallige soort. Ik had nog een stapeltje bloesjes en overhemden liggen (ik draag veel heren overhemden) die al héél erg lang lagen te wachten om gestreken te worden en ik kwam ook nog een jurk en een sweater tegen waarvan een naad gestikt moest worden. Die lagen er ook al zeker 6 maanden. Gelijk werk van gemaakt en verder de boel gestofzuigd en gedweild, kattenbak verschoond en wat rondslingerende kleding opgeruimd.

De blouse die je op onderstaande foto ziet komt van AliExpress en ondanks dat ik daar normaal gesproken zelden tot nooit kleding bestel, had ik deze in een video op YouTube gezien en durfde ik de gok wel te wagen. Hij is inderdaad heel leuk en ik ben er blij mee.

Ondanks dat ik altijd roep dat ik een hekel aan roze heb, vind ik oudroze/poederroze wel mooi. Een beetje dezelfde tint als de achtergrond van m’n blog dus eigenlijk. Die tint past ook goed bij mijn huidskleur.

Satijn vind ik sowieso fantastisch. In de jaren 90 droeg ik veel satijnen bloesjes en zelfs broeken, maar ik vind het nog altijd mooi. Wat er in de mode is interesseert me sowieso niet, ik draag wat ik mooi vind en waar ik me goed bij voel.