Het is een paar maanden geleden dat ik voor het laatst een Loving Lately schreef. Gek genoeg vergeet ik op een gegeven moment vaak dat ik deze rubriek heb lopen en kan het dus zomaar lang duren, voor ik een nieuwe maak. Maar mijn geheugen is weer opgefrist, dus vandaag een terugblik op juni!

Gedragen

Aangezien ik behoorlijk veel gefietst heb, kan ik wel zeggen dat ik mijn fietsbroek en het zwarte shirt wat ik meestal erbij draag, misschien wel het meest van alles heb gedragen en verder… Korte broeken! Op de één of andere manier stel ik dat altijd veel te lang uit maar als ik er eenmaal één gedragen heb, wil ik ze ‘t liefst elke dag aan.

Gegeten

Als er iets is wat ik veel gegeten heb, is dat rauwe spitskoolsalade geweest. Ik vind dat zó lekker! En vooral als het mooi weer is en ik niet zo’n trek heb in een warme maaltijd, is dat echt ideaal. Verder at ik de nodige waterijsjes (de vrieslollies van Albert Heijn zijn favoriet. Kosten geen drol en er zitten amper calorieën in).

Gedaan

Je las het al: Fietsen! Heerlijk met die zomerse temperaturen. Wat dat betreft baal ik wel dat het nu weer zo omgeslagen is. Qua temperatuur is het prima te doen, maar ik zit niet echt te wachten op een bui op mijn dak onderweg. Verder ben ik voor het eerst sinds corona weer eens koffie gaan drinken bij HEMA, ging ik een paar keer naar m’n moeder op de fiets en tekende ik weer heel wat af in ProCreate.

Verder bracht ik op Vaderdag een bezoekje aan het graf van mijn vader en liet een solar lampje en een fotolijstje met de tekening die ik van hem maakte achter, ik dook de Biesbosch in (ook op de fiets) en ben een paar keer ‘s avonds met Bas en de fietskar gaan rijden, wat hij nog steeds erg leuk leek te vinden.

Bas in het water

Gelezen

Ik heb wel wat e-books gelezen, maar moest even in mijn Bibliotheek-app spieken om me te herinneren welke dat ook alweer waren. Dat waren dus onder meer Wish you were here, Zwaartekracht en Buiten bereik, allemaal thrillers van de auteur Iris Boter. Als ik een boek tegenkom wat bevalt, zoek ik meer van dezelfde schrijver.

Gekocht

Een nieuwe koptelefoon én nieuwe oordopjes van hetzelfde merk. Ik ben sinds enkele jaren fan van het relatief onbekende maar kwalitatief hoogstaande merk Sudio en nu ik op zoek was naar een nieuwe hoofdtelefoon en Bluetooth oordopjes voor op de fiets, besloot ik eens te kijken of zij iets hadden wat me beviel.

Ik bestelde de Sudio Klar (hoofdtelefoon) en Sudio Tre voor op de fiets en dat was bij beiden liefde op het eerste gezicht. De Sudio Klar voelt niet alleen geweldig aan, maar het geluid wat eruit komt is subliem.

De Tre oordopjes zijn de eerste die niet in-ear zijn (dat wil ik niet op de fiets) maar wél goed blijven zitten, dus ook een goede koop. Ik ben van plan binnenkort ook een review te schrijven over mijn uitgebreide Sudio family.

Verder kocht ik een leuk rieten hoedje, witte én zwarte Converse sneakers (ik kocht ze vorig jaar al in groen en blauw en vind ze echt geweldig), een roze satijnen bloesje van AliExpress, een mooie mok met de letter E en bij de kringloopwinkel scoorde ik een nieuwe lamp voor de eettafel en 2 overhemden. Als ik mijn vakantiegeld heb, mag ik van mezelf altijd even wat ruimer leven.

Koffie in de ochtendzon

Gewenst

Eigenlijk heb ik niet echt wensen op dit moment. Ik ben onlangs op zoek geweest naar een nieuwe ventilator omdat de oude al geruime tijd aan vervanging nodig is, maar na twee miskopen (die ik gelukkig wel kon retourneren) heb ik de zoektocht maar weer opgegeven. Zolang de oude het nog doet, rammelend en al, vind ik het wel prima. Voor die paar dagen per jaar dat ie nodig is…

Geluisterd

Muziek luisteren komt bij mij heel erg in fases. Zoals ik misschien weleens verteld heb, ben ik iemand die niet goed naar muziek kan luisteren als ‘achtergrondbehang’ zoals ze dat zo mooi noemen en ik heb sowieso een heel sensitief gehoor. Ik luister dus altijd actief naar muziek, of ik dat nu wil of niet. Als ik ergens mee bezig ben is het dus juist niet handig om muziek op te zetten, omdat ik me niet kan concentreren.

Maar sinds ik mijn nieuwe koptelefoon heb, werd muziek luisteren opeens nog een heel stuk aantrekkelijker, dus heeft mijn Spotify aardig wat uurtjes open gestaan de laatste weken en heb ik ook weer fijne nieuwe muziek ontdekt. Wat ook meteen één van de voordelen is van Spotify in plaats van naar mijn eigen muziekcollectie.

Gekeken

De tv is weinig aan geweest, dus ik denk dat ik net als de vorige keer antwoord dat ik voornamelijk naar het scherm van m’n iPad en dat van m’n computer heb gekeken. En nee, vierkante oogjes heb ik er niet van gekregen.

Geliefd

Zomerweer ♡ spitskool ♡ m’n witte broek ♡ in combinatie met een zomers kleurtje ♡ mijn speciale tekenhandschoen ♡ m’n Sudio Klar hoofdtelefoon ♡ camouflage sandalen ♡ cocktails (van HEMA) ♡ achterstallige klusjes wegwerken ♡ de hortensia in m’n tuin ♡ waterijsjes ♡ de waterlelie in m’n vijvertje ♡ uitsmijter (weer herontdekt)