Nadat ik vorige week redelijk wat uitzoekwerk heb moeten doen om het aantal foto’s voor het weekoverzicht tot een redelijk behapbaar aantal terug te brengen, heeft mijn iPhone camera de afgelopen week bepaald geen overuren gedraaid en dat is meestal een teken dat ik veel thuis ben geweest en weinig bijzonders heb gedaan.

En dat is ook precies wat de afgelopen week het geval was. Het mooie weer was weer verdwenen, op een tochtje van 25 km na en een ritje naar Albert Heijn heb ik niet echt gefietst en verder heb weinig bijzonders gedaan.

Veel tijd op Twitter gezeten, behoorlijk druk geweest met tekenen en verder wat klusjes in huis. Foto’s maken kwam er dus niet echt van. Desondanks neem ik je toch graag mee voor een korte terugblik!

woensdag 1 juli

Mijn fotoweek begon pas op woensdag. Molly was jarig en ondanks dat ik daar nog iets over had willen schrijven, is dat er niet van gekomen. Wel maakte ik een illustratie voor mijn kleine poezenmeisje die dus 21 is geworden.

Je kon ‘m in dit artikel al zien. Zoals je op de foto ziet, kwam ze zo nu en dan even checken of ze er √©cht wel op leek. Later viel er een leuk kattenkaartje op de mat. van m’n moeder, voor Molly’s verjaardag.

donderdag 2 juli

Allereerst een foto van Bas zijn pootje op mijn hand. Ondanks dat hij afstandelijker werd sinds hij ouder is geworden, lijkt hij de laatste tijd juist weer meer toenadering te zoeken. Toen hij zijn pootje op m’n hand legde, vond ik dat zo schattig, dat ik er even een foto van wilde maken. Wat nog niet eenvoudig was omdat ik een beetje in een rare hoek hing.

Tenslotte nog een foto van mijn hortensia. Volgens mij heb ik de afgelopen weken ook al foto’s van deze plant in m’n achtertuin gepost. Ik vertelde van de week nog aan iemand dat ik lang een hekel aan deze plant heb gehad omdat ik ‘m truttig en oubollig vond. Blijkbaar ben ik zelf inmiddels ook oubollig, want ik vind ze nu prachtig. ūüôā

vrijdag 3 juli

Wat ik gemist heb tijdens mijn fietstochtjes in de coronaperiode, was onderweg ergens afstappen voor een bak koffie of iets anders. Nu de horeca inmiddels alweer even open is, ben ik eigenlijk alleen een paar keer bij de HEMA-lunchroom geweest, maar ik voel wel terughoudendheid om in een restaurant te zitten of op een terras.

Maar toen ik vrijdag voor een rondje op de fiets zat en verzuurde beenspieren had van continu recht tegen de wind in trappen, vroeg dat gewoon om een lekkere latte bij de ijssalon in Werkendam. De eigenaar kent zijn klantjes, want ondanks dat ik daar al best al een tijdje niet meer ben geweest, herkende hij me direct. Aardige man.

Latte Macchiato in Werkendam

zaterdag 4 juli

Vorige week zaterdag was m’n moeder hier om vitrage te bestellen voor een nieuw vliegengordijn (ze maakt er ook √©√©n voor mij, wat ik heel fijn vind, want zelf ben ik een ramp met de naaimachine) en het zou 2 weken duren voor de stof binnen was. Dat bleek binnen een week te zijn, dus was ze er deze zaterdag weer en heb ik voor het eerst sinds misschien wel m’n verjaardag (januari) koffie gezet voor 2 personen!

Omdat het weer steeds herfstiger begon te lijken, liet ik mijn T-shirts nu maar in de kast en wilde ik √©√©n van de overhemden aan die ik onlangs bij de kringloopwinkel kocht. Ik draag veel herenoverhemden omdat ik die vaak fijner vind dragen. Deze vind ik echt geweldig, maar hij zat na het wassen wel flink in de kreuk, dus moest er toch √©cht eerst gestreken worden voor ik ‘m aan kon.

Strijken!

zondag 5 juli

Toen ik wakker werd, dacht ik: “H√® lekker, het regent. Het is zondag. Ik ga de hele dag op de bank hangen en lezen.” Daar kwam weinig van terecht. Ik besloot aan de slag te gaan met een leuk idee voor een illustratie (je kunt ‘m hier bekijken) en daarna ging ik verder met dit weekoverzicht en m’n hoepel work-out, waar onderstaande foto alles mee te maken heeft. Of ik aan dat lezen op de bank nog toe kom? Geen idee, maar productief ben ik in elk geval geweest en dat is ook best lekker!

Hoepel workout