Dit was typisch zo’n week dat ik elke dag druk in de weer ben geweest met van alles en nog wat (en dus niet aan bloggen toe kwam) en aan het eind van de week dacht: Wat heb ik nou eigenlijk allemaal gedaan! Foto’s maken heb ik hoe dan ook wel gedaan, dus die laat ik je vandaag graag zien. Veel lees- en kijkplezier!

maandag 20 juli

Het weer was niet om over naar huis te schrijven, dus ben ik thuis bezig geweest, met name heel veel lijstjes afwerken in Spotify. Tijdens één van de wandelingetjes met Bas kwamen we deze duif tegen, die op zijn gemak op straat liep te scharrelen en totaal niet bang was uitgevallen. Nadat ik deze foto op Twitter had gepost, schreef iemand dat het een postduif van dit jaar is die schijnbaar zijn huisadres is vergeten. Hoop dat het nog goed is gekomen met het beestje!

dinsdag 21 juli

De dag begonnen met koffie in de tuin en een foto gemaakt van Bas die weer met zijn snoet in de lobelia stond. Ik weet niet wat hij heeft met die plant, maar ik heb gemerkt dat hij er vaak bij gaat staan. Gelukkig laat ie ‘m wel heel, want hij is juist zo mooi!

woensdag 22 juli

Ik draag het geluksmuntje wat ik begin april kreeg nog steeds regelmatig (zij het niet meer elke dag) en vond dankzij iemand op Twitter een handige tip om hem weer mooi goudkleurig en glanzend te krijgen. Gewoon met schuurmiddel!

donderdag 23 juli

‘s Middags met Bas op pad geweest met de fietskar. We gingen voorheen regelmatig wat drinken bij DeliFrance (lees: ik dronk koffie, Bas kreeg een stukje brood) en hij vond het daar altijd heel leuk.

Maar dat is inmiddels echt te ver lopen voor hem, dus besloot ik hem met de fietskar mee te nemen. Ik trakteerde mezelf op een heerlijk glas ijskoffie en daarna hebben we nog een poosje in het park een stukje verderop gezeten.

vrijdag 24 juli

Weinig bijzonders uitgevoerd en na het eten spontaan besloten dat ik tóch nog wel even wilde gaan fietsen. Zoals je op de foto’s kunt zien, was het nogal bewolkt, maar op een enkel spettertje na, is er niets gevallen en het was prima fietsweer.

De lama’s kwam ik tegen ter hoogte van Arkel (waar ook de molen van foto één staat). Evenals een scooter op zijn achterwiel, een rennende koe en een pasgeboren veulen. Na het fietsen had ik ook nog energie over voor een hoepel workout van een halfuur en als ik daarmee klaar ben, hangt er meer haar voor m’n ogen dan dat er in m’n staart zit. :-)

zaterdag 25 juli

Allereerst een foto van één van de twee witte stamrozen die in bloei staat. Beide komen bij oma vandaan en ze bloeien trouw elk jaar. Vervolgens een zwart-witfoto van (een deel van) m’n outfit. Ik heb deze wijde broek een tijdje geleden gekocht en nu voor het eerst gedragen. Ondanks dat ik niet eerder zo’n broek heb gehad, vind ik ‘m geweldig!

Verder een opzetje voor een nieuwe illustratie (nog niet mee verder gegaan overigens) en Molly die bij me kwam zitten toen ik sinds lange tijd weer eens de Magic Piano app tevoorschijn haalde en wat liedjes speelde (zie ook deze video).

Ik vind dat nog altijd heel leuk en ook ontspannend om te doen, maar met de gratis versie zijn er maar weinig liedjes die je kunt spelen en ik vond het te duur worden om wéér een abonnement te nemen. Het moet wel leuk blijven tenslotte!

zondag 26 juli

De laatste foto’s maakte ik allemaal in de avonduren. Ik besloot rond een uur of vijf om weer met Bas op pad te gaan met de fietskar en we reden naar Woudrichem, waar ik een beker ijskoffie scoorde bij de ijssalon, die ik opdronk op het verderop gelegen strandje. Voor Bas had ik snoepjes meegenomen.

Bijzonder was toen Bas ging zwemmen. Hij heeft altijd een hekel aan water gehad en zwemmen wilde hij nooit. Hooguit tot aan z’n buik op écht hete dagen. Met kajakken is het er weleens van gekomen, maar dat was omdat hij van het bootje gleed en dus wel moest. Nu wilde hij zelf ‘t water in en bleef rondjes om me heen zwemmen. Ik heb ook een filmpje wat je hier kunt zien. De koeien kwamen we op de terugweg tegen.