De weken vliegen voorbij zonder artikelen op mijn blog, behalve dan het weekoverzicht. Maar als ik die ook oversla, blijft er wel erg weinig over en – eerlijk is eerlijk – ik vind deze nog altijd heel leuk om te doen.

Er is nog genoeg waar ik over wil en kan schrijven, maar het ‘nadeel’ van de zomer is dat ik praktisch buiten leef, zeker nu ik een nieuw voertuig aan de collectie heb toegevoegd waardoor ik weer kan wandelen! Je leest er meer over in deze terugblik op week 31!

maandag 27 juli

Maandag stond voor een groot deel in het teken van het huishouden. Van stofzuigen tot wassen draaien en van vuilnisbakken en kattenbak verschonen tot mijn badkamer een grondige poetsbeurt geven. En dat doe je natuurlijk gewoon in style. Ik ben echt gek op deze wijde broek. Had nooit gedacht dat ik dit soort broeken leuk zou vinden, maar dat is dus wel het geval. :-) Deze is overigens van HEMA. Het zou ook eens niet. :-D

Stofzuigen in stijl!

dinsdag 28 juli

Dat nieuwe voertuig zie je dus op deze foto. Ik had een oproepje op Facebook gezet omdat ik graag een tweedehands buggy wilde om Bas in rond te kunnen rijden. Hij kan niet ver meer lopen, maar wil wél graag naar buiten en ik mis onze wandelingen ook.

Van die speciale honden-wandelwagens zijn erg prijzig en vallen buiten mijn budget, dus zocht ik een alternatief. Een aardige dame wilde haar oude buggy graag aan me geven en dat is dus dit hippe karretje. Zelfs de kleur is precies goed! Maar zelfs als ie knalroze zou zijn, was ik er ook heel happy mee geweest. Het is echt een uitkomst!

De BasMobiel

woensdag 29 juli

Nog een foto van Bas in het wagentje wat ik inmiddels de BasMobiel ben gaan noemen. Hij was er al heel snel aan gewend en we zijn er tot nu toe bijna elke dag al mee op pad geweest, alleen niet toen het zo heet was. Langere wandelingen horen nu ook weer tot de mogelijkheden en je hebt geen idee hoe blij ik daarvan word!

Aan de onderkant van het wagentje zit een netje waar ik ook wat losse spulletjes in kan leggen. Zo gaat er inmiddels standaard een uitvouwbare drinkbak mee, een microvezel handdoekje, een flesje water en snoepjes voor meneer. Ideaal!

Bas in z’n karretje

donderdag 30 juli

Er lag post uit Engeland op de deurmat: Een koordarmbandje met een klein muntje eraan waar subtiel het Take That logo in is gegraveerd. Die dame maakt deze armbandjes zelf en verkoopt ze voor 2 Britse pond. Voor dat geld wilde ik er ook wel één!

Tot slot een foto van de Vluchthaven hier in Gorinchem. Dat is één van de jachthavens en die heet nu eenmaal echt zo. Zo met de ondergaande zon erboven, vond ik dat wel een mooi gezicht. Ik was ook nog naar het strandje gegaan in de hoop daar wat sunset pics te kunnen schieten, maar de zon zit rond deze tijd van het jaar blijkbaar heel ver achter de bomen, dus daar viel helaas weinig eer aan te behalen.

vrijdag 31 juli

De dag begon met deze schattige foto van een slapende Bas en daarna met de post die na anderhalve maand wachten, de bestelde wrap voor m’n Apple Pencil bezorgde. Hij ziet er nu uit als een old fashioned HB potlood. Heeft eigenlijk geen enkel nut behalve dat ie tegen krasjes wordt beschermd, maar het ziet er zó cool uit!

‘s Middags kwam ik een bakje honden-ijs tegen in de vriezer en niet alleen Bas, maar ook Molly had daar wel zin in, getuige de foto. Verder scoorde ik sinds lange tijd weer eens een simit-broodje en wat flesjes Ayran bij de Turkse winkel, fietste ik ‘s avonds naar Woudrichem waar ik een Volvo oldtimer spotte en het gebrek aan zonsondergang-foto’s op het strand van de vorige dag, ruimschoots werd goedgemaakt!

zaterdag 1 augustus

Ik dronk weer eens een bakkie bij de HEMA en kreeg mijn caramel-cappuccino met een hartje erop. Ook deze dag weer gewandeld met de BasMobiel en onderweg de tweede en derde foto gemaakt. Op de selfie zie je niet echt dat hij in een karretje zit, maar het gaat om t idee. Mijn armen waren niet langer!

‘s Avonds had ik opeens belachelijk veel zin in een blikje Shandy en na enige twijfel, ben ik uiteindelijk om half 9 ‘s avonds (een half uur voor sluitingstijd), nog op de fiets gestapt om het bij Albert Heijn te halen. Soms ben ik echt een beetje gek. :-D

zondag 2 augustus

Overdag heb ik weinig bijzonders gedaan, ik was moe en hangerig omdat ik slecht had geslapen. Wel heb ik een ‘vergelijkend warenonderzoek’ gedaan en 2 soorten ijskoffie uitgeprobeerd. Ik heb regelmatig die van Starbucks, maar die is niet héél erg goedkoop. Voor één zo’n bekertje heb ik dus twee van deze. Maar helaas vind ik ze geen van beide echt lekker, dus ik hou het toch maar bij mijn geliefde Caffe Latte!

De kat is volgens mij van buren. Ik zie ‘m sinds een tijdje zo nu en dan opduiken en het is echt de nieuwe versie van grumpy kat. Mán wat een chagrijnig ding! Omdat ik overdag geen reet had uitgevoerd, vond ik dat ik ‘s avonds wel moest gaan fietsen én hoepelen.

En dat heb ik dus ook gedaan. Ik plakte er zelfs nog een spontane struintocht door een natuurgebied bij Vuren aan vast, wat uiteindelijk opliep tot ruim tweeënhalve kilometer. De selfie maakte ik tijdens het laatste stukje van de wandeling wat ik via de dijk aflegde.