Hallo! Deze keer weer eens een weekoverzicht gewoon op zondag en ook gewoon van één week! De afgelopen week heb ik weer de nodige kilometers gefietst, want het was best mooi weer en ik ben blij dat ik me inmiddels weer helemaal normaal voel. Al heb ik nu wel te kampen met slechte nachten, omdat Bas recentelijk flink aan het spoken is.

Desondanks weerhield me dat er niet van om lekker op pad te gaan met de fiets en ook met de BasMobiel. Doordeweeks heb ik niet echt lange wandelingen met hem gemaakt omdat hij in de buggy opeens ook heel onrustig was en er steeds uit wilde, maar sinds gister lijkt dat weer bijgetrokken en vanmorgen liepen we 6 kilometer!

maandag 7 september

Ik was erg moe, maar wilde toch gaan fietsen. Een rondje over Arkel, misschien verder… Uiteindelijk werd dat een ritje van ruim 35 km over onder meer Meerkerk en Noordeloos. Het was prachtig weer en ik maakte onderweg ook verschillende foto’s. Vooral de foto van de brede sloot vind ik erg gaaf en natuurlijk die met m’n fiets erop, die – als je goed kijkt – op dezelfde plek is gemaakt, maar met een andere invalshoek.

dinsdag 8 september

Ik had dit mondkapje besteld bij iemand die ik ken van een Facebookgroep waar ik lid van ben. Kennen is het verkeerde woord, maar via via wist ik dat zij die maakte en voor niet al te veel geld verkocht. Ik heb de mijne dus afgelopen dinsdag ontvangen.

Hij past goed en blijft ook goed zitten. Ik heb al een paar mondkapjes in verschillende ‘modellen’ en moet zeggen dat ik deze tot nu toe wel de meest comfortabele vind. Al heb ik hem nog niet echt gedragen. Ik vind ‘m erg tof!

Take That mondkapje

woensdag 9 september

En dan ook maar een selfie met het mondkapje. Niet de meest leuke foto en m’n haar zit ook nergens naar (dinsdag naar de kapper, voor het eerst in ruim drie maanden) maar zo zie je hoe hij zit, staat of hoe je dat noemt. Ondanks dat ik eerst riep dat ik echt geen zwart mondkapje wilde omdat dat veel te ‘hard’ zou zijn in mijn gezicht, vind ik dat erg meevallen en kan het prima. Staat best stoer juist!

Selfie met mondkapje

donderdag 10 september

Ook donderdag zat ik weer op de fiets. Ik fietste via Woudrichem naar Andel en bracht een bezoekje aan m’n moeder waar ik de foto van haar kat Missy maakte en ook van de metalen vaasjes die tot mijn verbazing dus authentieke Engelse bierpullen blijken te zijn. En nee ze drinkt er geen bier uit. 😀

Op de eerste twee foto’s zie je Bas die prinsheerlijk ligt te slapen en de wijde broek van HEMA die je inmiddels al regelmatig voorbij hebt zien komen, samen met een paar sneakers die er wel héél goed bij passen! Ik hou ervan, dingen die matchen!

vrijdag 11 september

Ik begon de dag met een wandeling met de BasMobiel en ‘s middags stapte ik weer op de fiets. Weer met het idee een rondje te doen van hooguit 15 km en uiteindelijk dan toch 25 km fietsen. Typisch iets voor mij.

Ik reed alweer langs het water richting Meerkerk, maar sloeg een stuk eerder af, scoorde een Pumpkin Spice Latte bij Starbucks en reed daarna via een ontzettend leuk weggetje door buurtschap Minkeloos en via Hoogblokland naar Gorinchem.

zaterdag 12 september

Best een actieve dag gehad. Na begonnen te zijn met een wandeling met Bas, ben ik de stad in geweest voor wat boodschappen en daarna heb ik een kijkje genomen op het food festival wat Buiten de Waterpoort werd gehouden. Ik vond die van vorige week in Woudrichem leuker, maar heb wel een uitstekend bakkie koffie en een stukje hemels lekkere karamel shortbread bij de Baristabus gescoord!

Verder nog een selfie. Mijn make-up was best mooi gelukt en ik vind het grappig dat mijn ogen – die toch echt blauw zijn – soms heel anders van kleur lijken. Heel donker of haast grijs en soms, zoals op deze foto, kun je er toch echt duidelijk een zeegroene kern in zien. Vraag me af of andere mensen dat ook hebben.

zondag 13 september

De laatste foto’s van de week alweer. Overdreven veel waren het er ook niet deze keer ondanks dat ik een aanzienlijk actievere week heb gehad dan de twee ervoor. Omdat Bas de afgelopen week tijdens wandelingetjes met de buggy opeens ook heel onrustig was, hield ik de wandelingen wat korter, maar toen ik gister merkte dat het weer beter ging, durfde ik nu een langere wandeling wel weer aan.

We deden een rondje door de Lingewijk en vervolgens langs het Merwedekanaal terug. Ondanks dat er een behoorlijke wind stond, was het heerlijk wandelweer. Beide foto’s maakte ik onderweg. De rest van de dag heb ik niet veel bijzonders gedaan. Omdat ik ‘s nachts heel kort of onrustig slaap, ben ik overdag soms wat moe.