Drie weken geen weekoverzicht? Ik dacht dat het er maximaal twee waren eerlijk gezegd, maar de laatste is toch écht die van week 40. Nevermind, ik heb toch maar weinig foto’s gemaakt de afgelopen tijd. Je kon in dit artikel al lezen dat ik niet zo fijne weken achter de rug heb en als ik niet lekker in m’n vel zit, maak ik geen foto’s.

Ik heb in totaal 23 foto’s die ik je wil laten zien, wat voor drie weken een héél beschaafd aantal is. Bereid je voor op véél foto’s van Bas, een paar selfies en wat herfstplaatjes! De dagen waarop ik géén foto’s maakte, sla ik overigens over, omdat het anders alsnog een wat langdradig artikel gaat worden. Veel kijk- en leesplezier!

week 41

maandag 5 oktober

Ik wandelde met Bas naar het Piazza Center en kon het niet laten om even een foto te maken van hem bij het logo van Bakker Bas op de ruit. Als ik me niet vergis hebben we toen ook koffie gedronken bij DeliFrance, de horeca was toen nog niet dicht. Bas kreeg zoals altijd een stukje stokbrood. Op de tweede foto een lekker warme outfit!

woensdag 7 oktober

Een selfie met de outfit waarvan je hierboven al een close-up van ziet. Ik ben sowieso blij dat ik mijn collectie mutsjes en beanies weer kan dragen. Het liefst zou ik het hele jaar door met die dingen op m’n hoofd rondlopen, maar in de zomer is dat te warm!

Vervolgens een leuke en heel comfortabele hoodie die ik voor een paar euro scoorde bij de kringloopwinkel en een felgekleurde beschilderde steen met tekst erop, die ik tijdens een wandeling met Bas vond. Deze blijkt onderdeel uit te maken van het project Happy Stones Gorinchem. Superleuk!

vrijdag 9 oktober

Voor een bezoek aan m’n moeder die nog herstellende is van haar heupoperatie, besloot ik twee van de illustraties die ik speciaal voor haar getekend had, in te lijsten en cadeau te geven. Ze vond het leuk en ze hebben een mooi plekje gekregen. Als ik me niet vergis, ben ik zaterdag bij haar langs geweest.

Verder een foto van het hanggedeelte in mijn kledingkast, die ik nog wat uitgedund heb (wat items in de zak voor de kringloop gedaan) en vervolgens alles met de opening naar dezelfde kant gehangen en zelfs op kleur en tint gesorteerd. Voor zolang als het duurt dat het zo blijft want dat weet je maar nooit. :-)

zaterdag 10 oktober

Een selfie met een nieuw jasje wat ik in de sale bij TerStal had gekocht. Ik had het een tijdje geleden ook al gezien, maar vond ‘m toen nog best duur. Omdat ik niet vaak jasjes draag, vind ik het dan zonde om daar veel geld aan te besteden. Deze had ik voor een tientje terwijl hij origineel € 34,95 kostte. Dat is nog eens leuk shoppen!

Selfie

week 41

maandag 12 oktober

Het was een mooie dag en ik heb lekker gewandeld met Bas. Waarheen weet ik niet meer, want dit is dus inmiddels alweer even geleden. Onderweg maakte ik de foto van ons samen (nog steeds met m’n nieuwe outfit en zelfs zonder jas) en dus ook één van de Lingehaven. Zo met dat spiegelgladde water vind ik de haven het mooist!

donderdag 15 oktober

Weer een ‘selfie’ van Bas en mij, gemaakt tijdens een wandeling. Ik vond het grappig dat we matching jacks droegen. Het jasje van Bas had ik bij de Action gekocht en is ideaal in deze tijd van het jaar en makkelijk aan te doen. Mijn eigen gewatteerde jack heb ik 2 jaar geleden óók bij Action gekocht en de kleur is bijna hetzelfde.

Vervolgens nog een foto van één van mijn favoriete salades: die met geitenkaas, bieten en koude pasta van de Vitamine Kantine. Het was best lang geleden dat ik die gehaald heb en ik heb van elke hap genoten! Voordeel is dat het gezond is ook.

vrijdag 16 oktober

Ik heb momenteel echt een haat-liefde verhouding met mijn haar. Ik vind het vaker niet dan wel leuk zitten sinds het zoveel korter is en echt steil dragen moet ik niet doen want dan ziet het er heel stom uit. Ik heb ontdekt dat een ietwat rommelige look het beste bij dit kapsel past. Ik zat tijdens het maken van deze foto voor de tv en voelde me voor het eerst in een week tijd weer wat rustiger en was blij daarom.

Selfie voor de tv

zaterdag 17 oktober

Ik kocht in juni een heel fijne koptelefoon van het merk Sudio, maar had daar geen geluk mee. Het hele verhaal is te lang om uit te leggen, maar het slot van het liedje is dat ik er nu één heb die goed is en die hopelijk dus ook goed blijft.

Verder een foto van een beker koffie. Ik had al een aantal dagen oploskoffie gedronken omdat ik die nog had staan en het zonde vind om weg te gooien. Maar als je dan weer eens een echt bakkie drinkt, weet je dat dus wel extra te waarderen!

week 42

dinsdag 20 oktober

Het was tijd om met Bas terug naar de dierenarts te gaan, om te kijken of zijn oog beter was. Zoals je al in dit artikel hebt kunnen lezen, is zijn oogje beter verklaard en de beschadiging verdwenen, waar ik blij om was. Ondanks dat het niet echt koud was, had ik hem een extra deken toegestopt tijdens het ritje naar de dierenarts.

Op de tweede foto zie je zijn warmteknuffel. Zo’n ding met een kersenpitkussentje erin die je in de magnetron kan opwarmen. Ik kocht ‘m vorig jaar november bij Action en hij heeft er letterlijk de hele herfst en winter mee geslapen. Maar nu ik ‘m dus weer wilde opzoeken was ie kwijt. Drie uur zoeken later was het weer terecht, het knuffeltje zat min of meer verstopt in een hoekje onder de topper (matras).

vrijdag 23 oktober

Het was best een mooie herfstdag en ik heb best wat kilometers gemaakt met Bas in de BasMobiel. Te beginnen met een voor mijn doen best vroege wandeling waarbij er nog mist hing. Mooi vind ik dat altijd. De tweede en derde foto maakte ik tijdens een lange wandeling die we ‘s middags maakten door onder meer het parkje bij Dalem.

Tot slot zie je het mondkapje met zelf gekozen afbeelding die ik met korting bij Kruidvat had besteld. Korting of niet, het ding was enorm slecht afgewerkt en sowieso klopte de pasvorm van geen kant. Gelukkig mocht ik ‘m retourneren en kreeg ik mijn geld terug.

zaterdag 24 oktober

De laatste foto’s van het hele overzicht. Een opzetje voor een nieuwe illustratie (het eindresultaat kun je hier bekijken) en Molly die niet van schoot af te slaan was. Ik heb best een rustig en ontspannen weekend gehad en na alle stress van de weken ervoor, was dat echt genieten en heel erg welkom!