Het is zondag en dus tijd voor een nieuw weekoverzicht. De afgelopen week heb ik niet zoveel bijzonders gedaan en ook weinig bijzonders qua foto’s gemaakt. Ik ben wel naar de kapper geweest en mijn hoofdpijn lijkt in grote lijnen nu echt af te nemen. Ik heb zelfs voor het eerst in ruim vijf weken een volledig hoofdpijnvrije dag gehad.

Verder maakte ik de nodige wandelingen en ben ik thuis bezig geweest met een aantal achterstallige klusjes en kasten uitmesten. Best leuk en ook nodig zo af en toe! Nu snel door met de terugblik op week 47. Veel lees- en kijkplezier!

maandag 16 november

Een selfie in zwart-wit die ik maakte toen ik voor de tv zat. ik draag hier één van mijn huidige favoriete truien, één die ik sowieso nog niet zo heel lang heb. Zoals je ziet, was een bezoekje aan de kapper inmiddels ook wel hard nodig. Al leek m’n uitgroei hier wel een heel stuk donkerder dan hij in het echt was. Maar toch…

Selfie in zwart-wit

dinsdag 17 november

Het was niet echt lekker wandelweer, toch hebben we ruim 4 km gelopen. Onderweg scoorde ik bij het benzinestation een ‘chococino’, om die vervolgens een paar honderd meter verderop in de verwarmde stationshal op te drinken. Dat heb ik al een paar keer eerder gedaan en bevalt goed!. Deze foto van Bas maakte ik terwijl we daar zaten. Hij kreeg uiteraard een paar snoepjes.

Blij ei in de BasMobiel

woensdag 18 november

Mijn outfit was deze dag felrood gecombineerd met zwart. Ik noemde het op Twitter al gekscherend mijn Kabouter Plop look, maar vond het op zich nog best een leuke foto en had ‘m ook ingesteld als nieuwe profielfoto.

Het zonnetje scheen, dus weer lekker op pad met de BasMobiel. Ik had een isoleerbeker met thee en een appeltje mee voor onderweg en wilde proberen of ik met de buggy ook een rondje over ‘De Punt‘ kon maken.

Dat lukte, maar was niet zo voor herhaling vatbaar. Iets met een te smal onverhard paadje en de buggy achteruit en steile talud af loodsen, terwijl je zelf op het trapje ernaast loopt, was ook niet ideaal. Ach, weet ik dat ook weer.

donderdag 19 november

Donderdag ben ik met allerlei klusjes bezig geweest, onder meer ‘schoenen poetsen’. Ik heb een paar maanden geleden zo’n cleaning gel voor schoenen bij Action gekocht en die werkt fantastisch! Op deze schoenen zie je het effect eigenlijk zelfs wat minder dan op andere paren die ik schoongemaakt heb, maar het werkt goed!

Ook verschoonde ik mijn bed en nam ik de – ook bij Action gekochte – dekbedovertrek van flanel met ‘gebreide’ print in gebruik. Ik ben er inmiddels al helemaal aan verknocht want dat slaapt zó lekker! Tot slot herontdekte ik mijn ooit favoriete appel-met-kaneel snack en lagen Bas en Molly lekker cozy bij me, toen ik op de bank voor de tv hing.

vrijdag 20 november

Ik moest vroeg op (voor mijn doen), want had om half 9 een afspraak bij de kapper. Qua knippen was het nog niet zo hard nodig, maar die uitgroei die je op de foto van maandag zag, loog er niet om.

Sowieso wilde ik dit keer ook lowlights laten zetten, om wat meer ‘diepte’ te creëren. Mijn haar was namelijk heel egaal van kleur. Het oogt daardoor wat natuurlijker en dat is wat ik wilde. Ik ben erg blij met het resultaat! In deze tweet die ik vrijdgmiddag plaatste, kun je nog een foto zien.

zondag 22 november

Als laatste een outfit-of-the-day fotootje, al is het maar een klein stukje. Ik vond het wel leuk om deze houthakkersblouse te combineren met een simpele beige trui. De blouse (eigenlijk een heren-overhemd) is vrij lang, waardoor ie een stuk onder de trui uit komt, wat ik een leuk effect vind geven. Het lijkt een beetje truttig, maar met een zwarte broek en een paar stoere boots of sneakers eronder, valt dat echt hard mee!

Outfitje