Het is weer eens zover, ik heb mijn blog grandioos links laten liggen. Maar 3 weken lang geen weekoverzicht is zelfs voor mij uitzonderlijk! Ik had het druk met allerlei dingen en heb vooral veel tijd achter m’n computer en boven het scherm van m’n iPad gespendeerd. Veel foto’s maakte ik ook niet, dus het aantal foto’s wat ik je van de afgelopen weken laat zien, is ongeveer net zo groot als normaal in een week. :-)

week 48

Ik vat de foto’s nu even samen per week omdat het er toch niet zoveel zijn en omdat het wel verdeeld is over meerdere weken. Allereerst een plaatje van Bas in de BasMobiel bij de molen. Inmiddels is het niet echt fijn wandelweer meer met al die nattigheid, maar in november hebben we nog best veel gewandeld!

Verder probeer ik het hoepelen weer bij te houden (elke dag minstens 10 minuten) en een foto van de Lingehaven die ik zelf best mooi vind. Ik neem Bas de laatste tijd ‘s avonds vaak op schoot in een deken omdat hij erg druk is en daar rustig van wordt. Vaak valt hij zelf in slaap en het is fijn om zo met hem te knuffelen.

Ik kreeg een coronatest om uit te sluiten dat de hoofdpijn waar ik anderhalve maand last van heb gehad, dát niet zou zijn (nee) en ontdekte lekkere kroepoek die perfect bij de pindasoep van AH past die ik onlangs ontdekt heb. Tot slot een foto van een boot van de politie op het water bij zonsondergang.

week 49

Ik tekende een nieuwe illustratie die ik vervolgens op een kaartje gesprint bij Yvonne van de Buurvrouw/Buurman ben wezen geven, om haar een hart onder de riem te steken omdat ze op Black Friday met diefstal in haar winkel te maken had gehad. Ze vond het superleuk dus missie geslaagd!

Ook tekende ik (op verzoek) een nieuwe socials header voor de Nederlandse Take That fanpagina, die ik binnenkort laat zien in een overzichtje met nieuwe creaties. Ik vierde Sinterklaas bij m’n moeder wat erg gezellig was en maakte vanaf de pont een foto van een prachtige zonsondergang. De volgende dag maakte ik een foto van mijn cadeautjes, al paste de kerstboom die ik heb gekregen er niet op en waren er nog meer etenswaren.

week 50

Je kan gerust beweren dat ik veel heb getekend de afgelopen weken. Ik begon aan een nieuw projectje met een monogram met de initialen GB die uiteindelijk héél anders werd dan je hier ziet. Ik zette mijn computer aan het werk om dingen op te nemen en schoof uit voorzorg mijn toetsenbord opzij, zodat de kat daar niet weer overheen zou lopen.

Ook scoorde ik via Too Good Too Go een broodbox bij Spar en maakte ik een foto van de lichtjes bij de Lingehaven. Die niet heel goed gelukt is, maar zo heb je in elk geval een idee. Ik knapte mijn Vans op (zolen witter en nieuwe veters erin) en tekende mijn tweede verzoekje in een paar weken tijd: dit keer een header voor de socials van een Gary Barlow fanpagina, die ook erg mooi geworden is.

Tot slot wéér een knuffelfoto met Bas, de kerstboom mooi opgetuigd en een foto die ik zondag maakte toen het wat aangenamer weer was om een wat langere wandeling te maken. Op de achtergrond zie je molen Nooit Volmaakt. En zo ben ik dus in vogelvlucht al door de afgelopen drie weken gevlogen! Op naar de laatste twee weken van 2020!