De terugblik op de laatste week van 2020 kon ik natuurlijk niet verstek laten gaan dus bij deze, netjes op zondag, zoals het hoort! Al ben ik momenteel de tel een beetje kwijt van het aantal ‘zondagen’ wat we inmiddels op rij hebben gehad. Drie of zo? Het laatste deel van 2020 valt officieel al in week 1 van 2021, maar die dagen en weeknummers in het nieuwe jaar is wel vaker wat onlogisch, heb ik niet bedacht! 🙂

Nu in elk geval een terugblik op week 52. Verwacht niet al te veel foto’s en zeker geen heel bijzondere. Ik heb weinig gedaan en heb de hele week slecht geslapen, waardoor ik ook geen energie had voor lange wandelingen of fietstochtjes. Als het weer daar al niet een stokje voor stak. Maar ik heb uiteindelijk toch 15 foto’s die ik de moeite waard vind om te laten zien dus ik zou zeggen: veel kijk- en leesplezier!

maandag 21 december

De maandag begon, zoals gewoonlijk, met een tripje naar de markt waar ik deze keer naast aardbeien, ook een granaatappel kocht. Ik vond het geen succes, dus heb maar de helft opgegeten. Een beetje droog en vrij bitter.

‘s Middags moest ik voor boodschappen naar het Piazza Center, waar ik bij Jumbo een kerstman tegenkwam met mondkapje. Tja die moet er ook aan geloven natuurlijk! Met de post kwam een pakketje van AliExpress met nog enkele lakzegel-stempels. Op deze staat de tekst ‘hand made’ en ik vind ‘m erg mooi! Ik heb er inmiddels ook één met een kompas en één met een soort Keltische maan met ster. Superleuk!

Omdat ik een heel drukke middag had gehad en door weer en wind boodschappen was wezen doen, vond ik dat ik pizza had verdiend, dus had ik bij AH pizzabodems meegenomen om zelf te beleggen. Helaas wel de verkeerde soort kwam ik later achter, deze bodem vond ik niet heel erg lekker. Beetje droog brood idee.

dinsdag 22 december

Ook dinsdag met van alles bezig geweest, al weet ik niet meer precies wat allemaal. Er kwam ook weer post van AliExpress, dit keer met de bekerhouder waar ik al een tijdje op zat te wachten.

Het is een wat rommelige foto maar hij is dus voor de BasMobiel, al heb ik ‘m inmiddels aan de binnenzijde van de ‘stang’ geplaatst omdat ik er al een paar keer tegenaan was gelopen. Ik drink graag een beker thee onderweg en vond het irritant om die beker steeds uit het netje te moeten vissen.

De kerstkaartjes stroomden gestaag binnen en deze met Gary aan de binnenkant is wel één van mijn favorieten! Ik kreeg ‘m van Stephanie. ‘s Avonds was het weer tijd om te hoepelen en verder zette ik mijn nieuwe Vans op de foto.

Deze zijn nagenoeg nieuw en heb ik voor maar een tientje op Vinted gescoord. Ze komen overigens uit Frankrijk, maar dankzij relay verzending betaal je toch hooguit 3 euro aan porto. Koopje!

woensdag 23 december

Vanaf woensdag begon ik me wat slechter te voelen. Bas is alweer ruim een week erg onrustig en vaak wakker ‘s nachts en ik word dan ook wakker. Soms drie tot vier keer per nacht, soms elk uur of zelfs elk half uur. Dat hou je wel even vol, maar op een gegeven moment begint het slaapgebrek wel z’n tol te eisen. Dus proberen een beetje rustiger aan te doen. En zodra ik ook maar naar de bank kijk, zit Molly al bij me!

Relaxen met Molly

vrijdag 25 december

Donderdag maakte ik geen foto’s, daar had ik het simpelweg te druk voor. Ik ben de hele middag aan het rennen en vliegen geweest. Vrijdag was eerste kerstdag en m’n moeder kwam ‘s middags naar mij toe om te gourmetten.

Van het eten (een tafel vol) kun je in het artikel van gister al een foto zien, maar ik wilde je de toetjes niet onthouden. Alles was heerlijk en ik heb de dagen erna ook nog kunnen eten van wat er is overgebleven.

De selfie maakte ik ‘s middags. Omdat ik heel erg moe was, had ik geen energie om me helemaal uit te dossen en veel werk van mijn make-up te maken. Ik droeg een zwarte flared broek en het satijnen bloesje met een soort zebraprint wat je dus op de foto ziet.

Deze kocht ik enkele maanden geleden al bij HEMA, maar had ik nog niet gedragen dus toch nog een beetje in het nieuw met de kerst. 🙂 Qua foto twijfel ik of deze niet beter is, maar die vind ik qua compositie wat rommelig.

zaterdag 26 december

Ondanks dat wij van huis uit nooit kerst met cadeautjes hebben gevierd, kreeg ik toch een paar cadeautjes en had ik voor m’n moeder de nieuwe weekkalender van Loesje weten te scoren. Wat in deze tijd lastiger is dan je zou denken. 🙂

Ik kreeg een muts met verschillende kleurtjes erin verwerkt, die ik sindsdien al elke keer dat ik buiten ben geweest heb gedragen en ook een kerstbiertje en een bakje nootjes. Van vrienden van haar bracht ze zelfgemaakte chocolaatjes mee en een handgemaakte houten kandelaar van een stuk boomstam. Cool!

Mijn avondeten bestond uit restantjes van het gourmetten. Voornamelijk rauwkost met wat overgebleven kaasdip. Superlekker! Eigenlijk was dit dus bedoeld als tussendoortje, maar toen ik dit allemaal op had zat ik zó vol, dat ik echt geen avondeten meer hoefde.

zondag 27 december

Omdat de nachten slecht blijven en ik al een paar dagen door mijn reserves heen ben, probeer ik me overdag zo rustig mogelijk te houden en te slapen als ik daar de drang toe voel.

Van slapen komt meestal niet veel terecht, maar ik heb een film op Netflix gekeken en wat van de kaas gesnoept die m’n moeder voor me had meegebracht. Bas heeft zelfs ook nog een tijdje in m’n armen liggen slapen. Zo schattig!