Hallo! Ik heb de laatste tijd weer de nodige leuke, handige, grappige en interessante linkjes verzameld dus dacht, tijd om er weer eens een stel op mijn blog te droppen! Ik heb onder meer wat lekkere recepten voor je gevonden, diverse dier-gerelateerde linkjes en nog diverse andere dingen die je hopelijk leuk vindt om te bekijken!

Tech

Allereerst een aantal handige tips om opslagruimte te besparen, nu Google gaat stoppen met gratis opslag voor je foto’s. Ik heb nu bijna een jaar mijn nieuwe iPad en Apple Pencil en zou niet meer zonder kunnen. Op dit linkje wat tips om alles uit dat witte potloodje te halen! Als laatste tips voor creatieve fotobewerking in Adobe Lightroom en 25 Google Maps trucjes die je eens kunt uitproberen.

Food

Weet jij eigenlijk welke etenswaren je wel of juist niet in de koelkast moet bewaren? Op deze site vind je een overzicht. Tot slot een aantal recepten met bloemkool en manieren waarop je je kopje koffie nóg lekkerder laat smaken!

Dieren

Allereerst Ben & Jerry’s hondenijs bij doet en verder een schattig filmpje van een hond met haar pups, iets over communiceren met dieren en  ‘APK’ voor je hond.

Dat honden een baas hebben maar katten personeel is al langer bekend, maar hier een lijstje met bewijzen dat wij onze kat ook echt nodig hebben en niet andersom. Verder nog een filmpje van iemand die bijzondere foto’s maakt van zijn kat en iets over egels, die hun eigen mini-vakantiepark krijgen voor de winterslaap. Cute!

Van alles en nog wat

Allereerst een interessant artikel over schaamte, wat in allerlei soorten en maten komt. En heb je je weleens afgevraagd waarom het in élke HEMA winkel hetzelfde ruikt? De feestdagen liggen achter ons, maar tips om cadeautjes extra mooi in te pakken zijn nooit weg lijkt me, want er is allicht wel iemand jarig. En verder een indrukwekkende video die op haast kinderlijke wijze uitlegt hoe het is om depressief te zijn.