In het weekoverzicht van vorige week beweerde ik nog dat het week 1 was, maar dat bleek bij nader inzien niet te kloppen. Blijkbaar was 2020 een schrikkeljaar en dan heeft ‘t jaar 53 weken in plaats van 52. Ook goed. Dit was dus écht week één, ook al voelt het alsof we inmiddels alweer halverwege de eerste maand van het jaar zitten.

Ik ga het kort houden deze keer, want ik heb amper foto’s gemaakt deze week, behalve tijdens een fietstochtje gisteren (zaterdag) en daar wil ik een apart artikel over schrijven omdat ik veel mooie foto’s heb gemaakt en ik dat teveel vind voor het weekoverzicht. In totaal kom ik uit op acht foto’s voor deze week, dus ik zet het gewoon in één collage.

Zoals je eigenlijk aan de foto’s al kunt afleiden, heb ik weinig bijzonders gedaan. Voor mijn doen best veel aan ‘bankhangen’ gedaan omdat ik de hele week weer erbarmelijk slecht heb geslapen en moeite had om mezelf overeind te houden.

Ik ben dinsdag of woensdag nog wel even naar Arkel gereden om een pakketje op te halen en ik ben een paar keer bij AH geweest, maar verder heb ik – op de zaterdag na – echt heel weinig bijzonders gedaan.

Op de foto zie je knuffel- en schootsessies met m’n beestjes, een nieuwe illustratie in de maak, waarvan het lettering deel al wel klaar is. Mijn Takkie knuffeltje, wandelen met Bas, m’n fiets bij zonsondergang (gemaakt tijdens het fietstochtje van gister) en m’n spiegelreflexcamera, die ik vandaag van stal heb gehaald.