Heb jij dat nou ook, dat je steeds 2020 schrijft óf 2012? Daar heb ik dus al ‘het hele jaar’ last van. Zal vanzelf wel wennen. Kan me herinneren dat ik 2020 wel gelijk goed schreef, vanaf de eerste dag van januari. Ach, er zijn ergere dingen!

De afgelopen week was ik jarig, hadden we sneeuw en ben ik een nieuw projectje gestart. Desondanks heb ik niet al te veel beeldmateriaal om op terug te kunnen blikken, maar al met al toch wel iets meer dan het karige aantal van vorige week.

dinsdag 12 januari

Voor het gemak sla ik de eerste én laatste dag van de week gewoon over. En de vrijdag ook. Geen foto’s gemaakt, niets bijzonders gedaan, valt dus niets zinnigs over te zeggen. Dinsdag was natuurlijk wel de leukste dag van de week, aangezien ik jarig was! Waar ik ook al over schreef, maar behalve de illustratie die ik speciaal daarvoor tekende, staan er geen foto’s in die post. Die had je dus nog tegoed!

M’n moeder kwam op visite met een Bossche bol voor bij de koffie en een tas vol lekkers om samen mee te lunchen. Dat was een leuk idee en zo kreeg de dag toch een feestelijk tintje ondanks de lockdown.

Ook kreeg ik een leuke verjaardagskaart en deed ik later op de middag een poging om een birthday selfie te maken. M’n haar zat zo mooi dankzij de nieuwe stijltang die ik als verjaardagscadeau heb gekregen!

woensdag 13 januari

Na helaas een behoorlijk slechte nacht at ik het restant van de verjaardagslunch als ontbijt en niet veel later ging ik met Bas op pad voor een wandeling van ruim 4.5 km door het parkje waar ik tegenwoordig graag kom. Onderweg maakte ik de laatste drie foto’s die je hieronder ziet. Het was een mooie dag om te gaan lopen!

donderdag 14 januari

Een tijdje terug liet ik al felrode Vans zien die ik voor een fractie van de originele prijs op Vinted had gescoord en nu had ik weer een pareltje. Deze Vans SK8 Hi met camouflageprint zien er ook uit als nieuw en heb ik voor € 15 kunnen kopen.

Aangezien ze nieuw voor rond de € 180 over de toonbank gaan, is dat natuurlijk een superkoopje! Heel blij mee! Ik ben gek op sneakers en vind het ook echt een sport om bijzondere modellen te scoren voor weinig geld. En ja, ik draag ze ook echt allemaal!

Vans met camouflageprint

zaterdag 16 januari

Ik had dus weer een projectje bedacht en daar heeft de eerste foto alles mee te maken, omdat ik van plan ben daar nog apart aandacht aan te besteden op mijn blog, laat ik het hier verder even bij. Op de tweede foto zit ik samen met Bas op de bank. Hij vindt het de laatste tijd echt weer fijn om bij me te liggen en daar geniet ik zo van!

Op de derde foto zie je twee oude fotootjes van mij toen ik klein was, bij één van de vrachtwagens die bij het bedrijf van m’n vader hoorde. Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor vrachtwagens en later voor grote auto’s en vind het grappig om te zien hoe trots ik voor die grote truck sta. Op de foto rechts, ben ik het rechtse kindje.

Tot slot hadden we gisteravond opeens sneeuw. Ik baalde als een stekker dat het al aardig aan het schemeren was tegen de tijd dat er een leuk laagje lag en dat de accu van mijn iPhone al een eind op was en direct leeg zou zijn zodra ik ermee de kou in zou gaan. Deze foto en nog een andere die ik in de achtertuin maakte, is het enige ‘bewijs’ wat ik heb dat het gesneeuwd heeft, want nu is er niets meer van te zien!