Ongelofelijk dat week 7 inmiddels ook alweer achter ons ligt. De tijd gaat zó snel! Waar ik vorige week nog de ene na de andere sneeuwfoto maakte, lijkt nu het voorjaar echt al in aantocht te zijn en hebben we de eerste lentedagen al achter de rug. Hoezeer ik ook genoten van de winterse taferelen, hier ben ik toch óók wel heel blij mee. Niet in ‘t minst omdat de temperatuur een stuk aangenamer is…

Het weekoverzicht is dit keer overigens een stuk kariger dan de vorige keer. Toen had ik moeite om me door bijna 100 foto’s heen te worstelen, nu heb ik er eigenlijk vrij weinig gemaakt. Maar er is nog altijd genoeg over om een terugblik mee te vullen!

dinsdag 16 februari

Ik begin met dinsdag, omdat ik van maandag geen foto’s heb. Weet ook niet echt meer wat ik begin van de week gedaan heb. Veel bijzonders zal het niet geweest zijn. Omdat het maandag glad was door ijzel, ben ik sowieso bijna niet buiten geweest.

Dinsdag ben ik voorzichtig op de fiets naar de supermarkt gereden en ‘s avonds mocht ik bij iemand het brood op de foto hieronder gratis ophalen. Het is superlekker, dus erg blij mee! Waar zo’n weggeefgroep op Facebook al niet goed voor is.

Brood

woensdag 17 februari

Ik was in een creatieve bui en besloot een leuk kaartje te maken en die in de bus te stoppen bij de dame waar ik het brood de dag ervoor had opgehaald. Ook stond er ‘s morgens een man aan de deur met het pakje wat een week eerder al bezorgd had moeten worden door PostNL, maar wat dus bij hem was beland.

Zelfde huisnummer, maar een andere straat. Foutje van de postbezorger. Omdat ik het zo attent vond dat hij het persoonlijk kwam afgeven, maakte ik voor hem dus ook een kaartje. Het Mercedes logo omdat hij met zo’n auto voor de deur stond. 🙂

Nieuwe illustraties geprint

vrijdag 19 februari

Ik was alweer bij Albert Heijn, omdat ik wat dingen was vergeten en toen mijn blik op dit vrolijk gekleurde bosje tulpen viel, moest ‘t mee naar huis. Ik koop bijna nooit bloemen, maar één af en toe vind ik het leuk, een beetje kleur op tafel. Dit inspireerde me uiteindelijk ook voor het tekenen van een nieuwe illustratie die je hier kunt zien.

Vrolijk gekleurde tulpen

zaterdag 20 februari

Ik maakte een wandeling van 6.5 km met Bas en maakte ‘s avonds mijn favoriete salade met bieten en geitenkaas. Het was lekker weer, dus veel buiten geweest.

zondag 21 februari

Het was een heerlijke dag en ondanks dat ik niet al te best had geslapen, wilde ik graag fietsen. Ik was eerst een rondje Biesbosch van plan, maar dat is best een afstand, dus toch maar een andere route gekozen.

Ik maakte een fietstochtje via Arkel, Nieuwland, Leerbroek en Kedichem. Rondje van 31 km. Alle foto’s hieronder maakte ik onderweg. Ondanks dat ik last van hoofdpijn had en dus ook wat moe was, heb ik ervan genoten!