Het is inmiddels dinsdag. Maar omdat ik niet tot halverwege de week wil wachten, pers ik er gewoon nu nog een weekoverzicht uit. Ik ben al drie dagen veel met mijn blog bezig geweest, maar dat zijn andere dingen dan het schrijven van artikelen. Ik zit dan in zo’n flow dat ik gewoon niet wil stoppen om iets anders te doen.

Ik heb ook niet veel foto’s van afgelopen week, dus ik kan er redelijk snel doorheen gaan. Niet dat ik dingen af wil raffelen, maar ik probeer normaal gesproken eigenlijk wel om 11 uur op bed te liggen en dat gaat nu dus niet lukken. Ik moet sowieso ook nog een afwasje doen, dus dat wordt wel 12 uur vrees ik. :-)

maandag 22 februari

Ik heb de afgelopen week weer veel gewandeld, maar onderweg dan weer niet zo veel foto’s gemaakt. Nu de sneeuw weer weg is (alweer een paar weken) en de lente nog niet echt op gang komt (het is tenslotte ook pas net maart), ziet het er allemaal nog niet heel aantrekkelijk uit helaas.

Desondanks was ik aardig in lentestemming door de zachte temperaturen, ik heb zelfs voor het eerst in een t-shirt met korte mouwen (en zonder jas) buiten gelopen! Van de onderstaande foto’s maakte ik nummer twee en drie tijdens het wandelen.

dinsdag 23 februari

Ik maak momenteel de meeste dagen 2 langere wandelingen per dag. Dinsdag zijn we ‘s avonds ook nog even gaan lopen en je kunt echt al goed merken dat het al een stuk langer licht blijft. Dus werden we getrakteerd op een prachtige zonsondergang. Daar ben ik even voor gaan zitten, zoals je ziet op de vierde foto.

woensdag 24 februari

Op deze dag ben ik met m’n moeder gaan wandelen op het Eiland (Nederhemert-Zuid), waar je al over hebt kunnen lezen en de bijbehorende foto’s hebt kunnen zien. Behalve de foto van de auto van m’n moeder, plaats ik er daar hier geen van. Als tweede foto één die ik ‘s avonds maakte. Zo zit ik er tegenwoordig vaak bij met Bas.

donderdag 25 februari

Ook deze dag werd er weer lekker gewandeld. Ik maakte dit keer met Bas een rondje door de Haarwijk, waar ik zelden of nooit kom. Ik kwam een leuke vijver tegen waar ik de eerste foto heb gemaakt en later hebben we een poosje op een bankje gezeten.

Verder maakte ik een curly-girly selfie en trok ik eindelijk het kerstbiertje open wat ik van m’n moeder had gekregen, met kerst inderdaad. Ik drink zelden alcohol en neem ‘t echt alleen als ik er zin in heb. En dat gebeurt maar zelden. Gezonde gewoonte. :-)

vrijdag 26 februari

Ik heb deze week best veel selfies gemaakt, zeker voor mijn doen. M’n haar zat mooi en dan voel ik me toch net ietsje beter over mezelf, al mankeert er alsnog genoeg aan en lukt het ook zelden of nooit om een foto te maken die gelijk leuk is.

Ik ben weer gaan wandelen met Bas en de eerste 3 foto’s maakte ik op dezelfde plek. Aan de linkerkant van het water op de derde foto (Paardenwater) loopt een paadje waar een bankje staat, wat een leuke plek is om te zitten. Verder ben ik ‘s middags naar AH geweest voor boodschappen en nam de nieuwe drop-yoghurt van Danio mee. En die is dus grijs!

zaterdag 27 februari

Volgens mij heb ik zaterdag ook gewandeld (het is treurig gesteld met mijn geheugen merk ik), maar dan blijkbaar geen foto’s gemaakt. De enige foto die ik heb is er één van Molly die het potje van de drop-yoghurt uit mocht likken. Ze vond het duidelijk wél helemaal geweldig, terwijl ik er zelf niet zoveel aan vond. Gekke kat…

Molly vindt het heerlijk

zondag 28 februari

Zondag werd er zonder meer gewandeld, namelijk een rondje van 10 kilometer. Ik was het aanvankelijk niet van plan, maar na een rondje door het parkje wat tegen Dalem aan ligt, vond ik het wel een leuk idee om door te lopen naar Fort Vuren.

Dat is daar vandaan nog zo’n 2 km verder, dus dat vond ik wel te doen. Omdat het erg druk was op de dijk, ben ik terug naar huis over het fietspad langs de provinciale weg gelopen. stuk saaier, maar wel rustig en dus veiliger in meerdere opzichten.