Het blijft altijd een dingetje, van die dubbele feestdagen. Maandagen die als zondagen aanvoelen en dat je vervolgens de rest van de week kwijt bent wat voor dag het nou is. Vandaar ook het weekoverzicht op een dinsdag, omdat het voelt als maandag, het gister voelde als zondag en omdat ik gister ook de hele dag boven m’n iPad heb gehangen.

Het was een week waarin ik heel wat gewandeld heb (daarover morgen een artikel) en mentaal helaas niet lekker in m’n vel heb gezeten. Dat is inmiddels al bijna anderhalve maand gaande en elke keer als ik denk: we zijn er weer, komt er wel weer wat anders wat veel onrust, angst en/of stress geeft. Maar ook dat gaat wel weer over, dat is wat ik mezelf altijd voorhoud in periodes dat ik me shit voel.

maandag 29 maart

Een behoorlijk actieve dag, waarover je morgen meer leest, maar nu een voorproefje. Ik maakte een fijne wandeling met Bas en belandde uiteindelijk zelfs in het bos. Thuis was ik bezig geweest met een kaartje en daar hoort tegenwoordig ook zo’n mooie lakzegel bij. Ik vond deze qua kleurencombinatie en structuur ook wel heel mooi geworden.

Weer thuis had ik vreselijk veel zin in mijn favoriete bieten/geitenkaas salade en géén zin om nog te koken (we waren pas om half zeven thuis), dus ben ik die gaan halen bij de Vitamine Kantine. Gezond en ook nog eens heel lekker!

woensdag 31 maart

Ook woensdag werd er weer flink gewandeld, dit keer wel in een heel andere richting. De eerste foto maakte ik vanaf de Merwedebrug en vervolgens zie je een foto van Bas en mij die ik ergens onderweg maakte. Dan nog één van Bas op de pont en tot slot een foto van mij die ik gewoon thuis maakte. Ik heb maanden geleden al een felrood Adidas Originals jasje gekocht via Vinted en de temperatuur was eindelijk aangenaam genoeg om die te kunnen dragen. Tot deze week dan. :-D

donderdag 1 april

Tijdens een loopje met Bas door de stad, spotte ik deze leuke muurtekening van een kameleon op een muur, ik vind het echt een toffe stijl en mooi gemaakt. Op foto twee zie je de matching outfits van Bas en mij. Ik droeg mijn ‘nieuwe’ Adidas jasje en Bas had op dat moment toevallig zijn rode ‘Adidog’ trui aan. De kleuren zijn nagenoeg hetzelfde en zo bij elkaar ziet dat er best grappig uit. Een soort ANWB-stel, maar dan anders. :-D

vrijdag 2 april

Het mooie weer was inmiddels wel over, dus een mooie gelegenheid om mijn huis eens onder handen te nemen. Al dat wandelen en buiten zijn is zó heerlijk, maar in de praktijk komt er dan wel weinig van het huishouden terecht, dus ben ik flink in de weer geweest met allerlei klusjes en heb zelfs de leren bank weer eens in de was gezet, hij knapt daar altijd zienderogen van op! Op de tweede foto een knuffelsessie met Bas.

zaterdag 3 april

Net op de valreep voor Pasen werd mijn nieuwe Apple Pencil bezorgd. Degene die ik had, gaf de laatste tijd wat problemen met laden en ik kreeg een vervangend product. Helaas lijkt die ‘t nog slechter te doen, dus dat wordt vrees ik weer een retourtje. In elk geval ontdekte ik deze opdruk op het CoolBlue doosje, wat ik grappig vond.

Op de tweede foto zie je Molly, die weer prinsheerlijk in haar bedje ligt. Op een gegeven moment vindt ze het niet meer schoon genoeg en dat merk ik doordat ze dan toch weer op mijn dekens en kussentjes gaat liggen. Mandje in de was, gedroogd en vervolgens ligt ze er nu weer heerlijk in te dutten en slapen. De kleine diva!

zondag 4 april

Zondag, Eerste Paasdag. Rond een uur of vier kwam m’n moeder, voor die tijd ben ik met wat andere dingetjes bezig geweest, onder meer met het versieren van de tafel voor een extra ‘pasig’ tintje. Ik kreeg van m’n moeder een chocolade hart (gevuld met diverse chocolaatjes) die je in dit bericht ook al hebt kunnen zien.

Na het eten ben ik met Bas nog een eind gaan wandelen, wat uiteindelijk ruim 4 km werd. Prima after dinner work-out. De selfie op maakte ik trouwens al begin van de middag. Ik droeg een beige satijnen bloesje wat ik ooit bij Wibra kocht met een zwarte flared broek van HEMA en veterboots. Ondanks dat ik altijd dacht dat beige mij niet staat, vind ik dat best meevallen en kleurt het juist heel mooi bij m’n haar vind ik zelf.