Another week, another throwback! Ik vind het ergens ongelofelijk dat we inmiddels zelfs al over de helft van april zitten. Juist de fijnste maanden van het jaar lijken het kortst te duren, terwijl de dagen juist langer zijn. Snap jij ‘t nog? Vandaag in elk geval een terugblik op een best prima week met een topzondag als kers op de taart.

maandag 12 april

De maandag was rustig. Niet al te veel gedaan, aardbeien gehaald, wat rondjes met Bas en thuis ook niet zoveel bijzonders. Easy start of the week dus. Onderstaande foto maakte ik omdat ik de wolken mooi vond, ik hou echt van dit soort wolken waar je allerlei figuren in kunt zien.

Mooie wolken boven de Vluchthaven, Gorinchem

dinsdag 13 april

Soms speur ik op Google Maps voor wandel-inspiratie en ik had een pad gevonden waar ik nog nooit eerder was geweest. Gewoon hier in Gorkum. De blijdschap was van korte duur toen bleek dat het pad niet ver liep en doodlopend was. Op Maps kun je dus niet blind varen en ook niet lopen trouwens. Uiteindelijk maar een alternatieve route gedaan die ook best leuk was.

De pinksterbloemen zette ik onderweg op de foto, de foto van het drinkflesje maakte ik thuis. Deze kreeg je bij Kruidvat gratis bij aankoop van twee producten van diverse merken. Omdat ik shampoo nodig had, kon ik gelijk mooi gebruik maken van deze actie. Ik heb ‘m al veel gebruikt en kom zodoende ook aan die 1.5l water per dag!

woensdag 14 april

Bij de eerste wandeling van de dag kwam ik erachter dat het dekentje wat in de buggy ligt, zoek was. En zonder dat ding zit hij gek genoeg echt minder lekker en blijft ie maar aan het draaien. Er ligt wel een bedje in met een plaid, maar dat dekentje is van andere stof en heeft een soort nopjes wat Bas denk ik het gevoel geeft van wat meer houvast.

Na het hele huis op z’n kop te hebben gekeerd want je merkt ‘t toch als je zoiets verliest, toch buiten gaan zoeken en niets gevonden. Had een oproepje op Twitter en Facebook gezet en later tweette iemand een foto van een parkeerautomaat waar het dekentje hing. Op Facebook schreef iemand anders dat ze het de avond ervoor had zien liggen, op dezelfde plek. Gauw op de fiets gesprongen en het hing er nog!

Het is geen ding van waarde, maar ik kon duidelijk merken dat Bas zonder minder fijn zat, dus was het belangrijk om het terug te vinden en gelukt dankzij een aantal zeer oplettende mensen. Top! ‘s Avonds maakte ik de tweede foto, samen met Molly.

donderdag 15 april

Best veel gelopen, al het was het een wat onsamenhangende wandeling. Ik moest wat boodschappen en een pakketje wegbrengen en omdat ik het pakket vergat mee te nemen, ben ik daar later weer om terug gegaan. Bas leek het wel prima te vinden en ik haalde een coffee-to-go voor onderweg. De koffiebeker die ik een tijdje geleden heb gekregen bij DA heb ik al veel gebruikt. Tot slot een foto van raapzaad.

vrijdag 16 april

Ik had een winkelafspraak gehad bij Xenos omdat één van de zuignap-bakjes die ik in de badkamer heb hangen, kapot was gevallen en heb meteen wat wierook ingeslagen want die was ook zo goed als op. Ik had alleen nog wat cones, maar geen stokjes meer.

Tijdens een avondwandeling met Bas maakte ik de tweede foto. Eigenlijk was het voor het mooi al net iets te schemerig want ik hou niet van zoveel blauwtinten in een foto, maar op zich is het geen onaardige foto.

zaterdag 17 april

Het weekend was het leukste deel van de hele week. Ik had een winkelafspraak bij de Action in Woudrichem om te kijken of ze daar nog hadden wat hier in Gorinchem al was uitverkocht of nooit geleverd (ja!), nam Bas mee en maakte er een leuke middag van met hem. Lekker gewandeld en zelfs bij een klein strandje geweest waar Bas het naar z’n zin had. In totaal 7.5 km gelopen en vier uur van huis geweest. Genieten!

zondag 18 april

De meeste foto’s heb ik van de laatste dag van de week. Een heerlijke, zonovergoten zondag die begon met lekker uitslapen (slapen gaat alweer een tijdje goed, Bas wordt niet zo vaak wakker ‘s nachts), uitgebreid douchen, een ontbijtje en daarna een lekker lange wandeling met Bas over de dijk en door het park bij Dalem.

Later op de middag liep ik nog een rondje van 3.5 km met Bas. Toen maakte ik de eerste foto, de andere ‘buiten-foto’s’ zijn allemaal gemaakt tijdens een rondje op de fiets waar ik ‘s avonds opeens nog wel zin in had, het was echt een heerlijke avond. Tussendoor heb ik voor het eerst in de achtertuin gezeten en kwam de tattoo op mijn arm weer eens tevoorschijn nu de mouwen opgestroopt konden worden.