Dan heb je eindelijk weer inspiratie om wat meer te bloggen, ligt de boel alsnog stil! Ze zijn hier de laatste tijd bezig met werkzaamheden, wat de nodige onrust met zich meebrengt. Daarnaast heb ik het ook druk gehad met andere dingen en ben ik ‘s avonds vaak echt moe en heb ik dan geen puf meer om nog te gaan schrijven.

Vandaag schotel ik je dus een dubbel weekoverzicht voor, van afgelopen week én die ervoor. Ondanks dat ik wel redelijk wat foto’s heb gemaakt, heb ik het aantal uiteindelijk terug weten te brengen tot een acceptabel aantal voor een weekoverzicht. Kijk je mee?

week 17

maandag 26 april

Ik had boodschappen gedaan, iets wat zonder dat het zo gepland is, tegenwoordig meestal op maandag gebeurt, en scoorde deze limited edition oranje kwark van Danio. Vanwege Koningsdag natuurlijk. Ik vond ‘m ‘mwah’.

Oranje kwark van Danio

dinsdag 27 april

Vorige week dinsdag was het Koningsdag. Ik was van plan geweest daar iets over op m’n blog te zetten, maar heb zelfs dat niet gedaan. Op onderstaande foto’s zie je de outfit die ik speciaal voor deze gelegenheid had aangetrokken en m’n moeder kwam onverwachts op visite en nam oranje tompouces mee. Yum! Verder nog een foto van een smoothie die ik eerder op de dag maakte. Mijn favoriet!

woensdag 28 april

Lekker met Bas aan de wandel en gelijk maar van de gelegenheid gebruik gemaakt om koffie te drinken op het terras van DeliFrance, want deze dag waren de winkels en ook de terrassen voor het eerst weer open. Ondanks dat het niet zo gepland was, heb ik er wel heel erg van genoten en Bas ook, aan zijn blije snuit te zien!

donderdag 29 april

Na anderhalve maand gedoe, kreeg ik vorige week donderdag dan eindelijk een nieuwe Apple Pencil. Helaas heeft deze ook laadproblemen, dus het verhaal krijgt waarschijnlijk nog wel een staartje. Aan mijn iPad kan het niet liggen, want die heb ik gereset en een schone installatie uitgevoerd en ook de aansluiting schoongemaakt.

Nieuwe Apple Pencil

vrijdag 30 april

M’n krijtbordje, wat ik de week ervoor opnieuw had geschilderd omdat de oude ‘print’ er niet meer af ging, voorzien van een leuke tekst en daarnaast een foto van Bas en Molly die heel lief bij elkaar op de bank zitten/liggen. Mijn schatjes!

zaterdag 1 mei

Zodra de lange mouwen langzaam maar zeker naar de achtergrond verdwijnen, vind ik het leuk om veel armbandjes te dragen, getuige de eerste foto. Verder twee foto’s die ik maakte tijdens wandelingen met Bas. De lente ziet er zo mooi uit met een blauwe lucht en witte wolkjes erboven! Ook ging ik op de fiets naar Arkel en maakte de laatste foto onderweg. Ik vind die brede sloot daar altijd wel een mooi gezicht.

zondag 2 mei

Ik besloot met Bas eens onderlangs de wal te wandelen, kijken of dat zou gaan met de buggy. Vroeger liep ik daar ook weleens met hem en toen werd het niet vrij gehouden van onkruid en was het echt struinen. Het was redelijk goed te doen, al weet ik niet of ik het zo snel nog eens zou doen…

week 18

maandag 3 mei

Met Bas overgestoken naar Woudrichem en daar een rondje gewandeld. Het was geen bijzonder mooi weer en heb onderweg ook eigenlijk geen foto’s gemaakt, dus niet de moeite om daar apart nog over te schrijven. Deze foto van Bas op de houten voetgangersbrug die naar de vesting leidt, vond ik wel grappig om te delen.

Bas in Woudrichem

dinsdag 4 mei

Dinsdag scoorde ik een gratis pak koffie bij AH, ik had hier mail over gehad en was wel benieuwd. Als zelfbenoemde koffie-fijnproever wilde ik van deze actie natuurlijk wel gebruik maken! Verder ben ik bezig geweest met het uitproberen van nieuwe ProCreate brushes en zie je een foto van mijn schoenen op een deken van bloesem.

Ook had mijn hoepel er een broertje bij gekregen. De avond ervoor zag ik opeens een fitness-hoepel tegen de container staan waar ik m’n vuilniszak in gooide en na enige aarzeling, besloot ik ‘m toch mee te nemen. Hij blijkt in prima staat te zijn en is ook zwaarder dan degene die ik al had (die ik te licht vond), dus ik ben er blij mee!

donderdag 6 mei

Het was eigenlijk helemaal geen lekker weer, ik was moe en had wat last van m’n rug, maar ben toch met Bas gaan lopen, onder meer om een kaartje te posten. Beide foto’s maakte ik onderweg. Ik zag opeens de naam ‘Bas’ in het tunneltje staan en maakte een foto van de nieuwe tunnel bij het station, waarvan ik de werkzaamheden al enkele keren via de live stream heb gevolgd. Leuk om ‘t nu in het echt te zien.

vrijdag 7 mei

Ondanks dat de dag relatief rustig begon, werd ie uiteindelijk druk en volgepland. Omdat ik eerder in de week weinig kans heb gehad om dingen te doen, was de lijst van dingen die ik buitenshuis moest doen nogal gegroeid en ik wilde nu alles kunnen afstrepen. Dat heb ik geweten! Ik ben van 2 tot 6 uur aan het fietsen geweest, maar het is gelukt. De koffie scoorde ik ergens onderweg, die had ik verdiend!

zondag 9 mei

Zaterdag maakte ik (net als woensdag) geen foto’s. Ik had veel rugpijn doordat ik vrijdag best vaak in de rij had moeten staan bij winkels en ik niet lang kan staan zonder pijn. Zondag was er helaas weinig tot geen verbetering, maar ben ik wel naar m’n moeder geweest voor Moederdag, waar ik de foto maakte van de rozen.

Thuis ben ik nog bezig geweest met een ontwerpje wat ik vanaf nu achterop mijn kaartjes print, omdat ik best regelmatig merk dat mensen denken dat mijn kaartjes iets uit een winkel zijn en dat vind ik eigenlijk niet zo leuk. Verder knipte ik het pluis uit Bas z’n vacht en zette ik mijn perenboompje op de foto, die mooi in bloei staat.