Toen ik de admin-pagina van m’n blog opende om dit artikel te tikken, kreeg ik een dikke foutmelding. Maar na wat gehussel met bestandjes en het vervangen van de ‘core files’ van WordPress, was het euvel uiteindelijk nog vrij snel opgelost, dus kan ik je alsnog van een vers weekoverzicht voorzien!

Ik maakte deze week niet veel mee en schoot ook niet veel foto’s. Met als hoofdreden dat ik niet uit de voeten kon vanwege rugpijn. Lange wandelingen zaten er dus niet in en dan maak ik automatisch ook gelijk minder foto’s. Desondanks heb ik toch wel wat materiaal om een weekoverzicht mee in elkaar te zetten.

maandag 10 mei

Rugpijn of niet, Bas uitlaten moet toch gebeuren, maar dat bleef deze week voornamelijk dus bij korte rondjes. Maandag maakte ik deze foto van Bas, waar ik hem er best jong uit vind zien en hem zeker geen 17 jaar zou geven.

Ik ben ook bij HEMA geweest en scoorde daar onder meer deze flesjes alcoholvrije mojito en gin tonic. Ik heb ze inmiddels op en ze zijn lekker, maar ik vind ze veel op bestaande frisdranken lijken, dus zal het waarschijnlijk niet zo snel nog eens kopen.

woensdag 12 mei

Bas draagt al sinds oktober vorig jaar 24/7 een truitje, maar nu de temperaturen hoger worden, wordt dat onderhand wel te warm. Alleen voelt hij zich duidelijk minder prettig als hij niets draagt. Dus kocht ik bij Zeeman een paar baby t-shirts voor hem, zodat hij alsnog iets kan dragen, maar zonder dat het te warm is.

Bas met z’n nieuwe shirt

donderdag 13 mei

Donderdag heb ik een rondje van 4 km gelopen met Bas, dat was een gok, maar ik word gewoon heel onrustig als ik niet fatsoenlijk kan wandelen. De heenweg ging prima, maar de terugweg was geen onverdeeld genoegen. Desondanks blij dat ik ben gegaan, onderweg maakte ik de eerste drie foto’s.

Thuis probeerde ik één van de flesjes uit die ik eerde bij HEMA had gekocht en Molly had ook wel interesse. Tot slot een foto van Bas met het andere shirtje (eigenlijk meer een hemdje) wat ik voor hem had gehaald. Ik moet deze wel iets korter maken, maar ik vind hem zó leuk! En hij kostte maar 2 euro.

vrijdag 14 mei

Vrijdag maakte ik een foto tijdens een rondje over de wal. Door het warmere maar natte weer groeit alles als een malle en het fluitenkruid op de wal, vormt bijna een soort haag, prachtig om te zien vind ik!

Op de tweede foto een bordje taart. ‘s Middags stond de Poolse buurvrouw aan de deur met een bordje taart. Ze bakt graag en het is niet voor het eerst dat ik van haar baksels heb mogen genieten, maar ‘t was hoe dan ook een leuke verrassing!

zaterdag 15 mei

Een zwart-wit foto van mij samen met Bas die ik zaterdagavond maakte. Hij ligt graag bij me en op de één of andere manier lijkt ie ‘t prettig te vinden om met z’n snuit in m’n nek te liggen. De rest van z’n lijf languit over me heen gedrapeerd. ‘Op schoot zitten’ zoals een normale hond zou doen is hem vreemd. :-D

Knuffelen met Bas

zondag 16 mei

Wat mij betreft echt een relaxte zondag: Uitgeslapen, vervolgens een groot deel van de middag op de bank gehangen met m’n beestjes en een film gekeken. Daarna gewandeld met Bas, wat voor ‘t eerst best oké ging zonder dat ik pijnstillers had geslikt. Ik at soep als avondeten en maakte daarvoor het bordje op de tweede foto, wat ik een pre dinner snack noemde. De kaas nam m’n moeder onlangs voor me mee.