Voordat het weer een dubbel en dus veel te lang weekoverzicht wordt, toch maar eens aan de slaggaan, al is dinsdag wat aan de late kant. De laatste dagen, of beter gezegd nachten, word ik weer geteisterd door slaapgebrek dankzij Bas en dan raak ik met veel dingen achterop, omdat ik gewoon té moe ben. Maar we doen ‘t ermee. 🙂

Ik ben er sowieso snel doorheen dit keer, omdat ik de afgelopen week weinig foto’s heb gemaakt. Met al die regen was het niet heel aanlokkelijk om op pad te gaan en omdat ik de meeste foto’s buitenshuis maak, blijft er dan weinig over. Desondanks draai ik alsnog graag een overzichtje in elkaar met die paar foto’s die ik wél heb gemaakt. Enjoy!

maandag 28 juni

Maandag was de dag dat ik voor het eerst in maanden weer eens mijn geliefde caramel-cappuccino ging drinken bij HEMA. Ook om het kaartje af te geven wat ik speciaal voor ze had getekend. Ze vonden ‘t erg leuk en toen ik later in de week weer in de lunchroom was, attendeerde één van de medewerkers me erop dat de kaart in de ‘vitrine’ staat die in de lunchroom hangt. Zie dit fotootje.

vrijdag 2 juli

Grote stappen, snel thuis. Van maandag ga ik gelijk door naar vrijdag. Het was eindelijk weer wat aangenamer (en droog) weer, dus heb ik een wat langere wandeling gemaakt met Bas, waarbij we ganzen met kuikens tegenkwamen. Eerder zette ik Bas zelf op de foto, die net ontwaakte uit z’n middagdutje, wat hij tegenwoordig vrijwel elke dag doet.

zaterdag 3 juli

Het was iets minder lekker weer om te wandelen inmiddels, maar toch een langer rondje gemaakt dan het standaard uitlaatrondje. Sowieso om een bezoekje aan GAMMA te brengen, waar ik spullen ging halen om eindelijk ‘t plankje in de meterkast te maken wat ik al maanden van plan was. Onderweg maakte ik beide foto’s.

zondag 4 juli

Zoals je kunt zien was het zondag behoorlijk bewolkt, maar dat heeft ook z’n charme. Ik kan wel genieten van mooie wolkenformaties en die waren er voldoende te zien zondag. Zeker in zwart wit, oogt het dan gelijk zo lekker dramatisch!