Nadat de afgelopen tijd elke week beroerder leek te worden, kan ik nu eens zeggen dat ik een prima week heb gehad. Een heel actieve week zelfs, waarin ik sinds vorige week zaterdag maar liefst 70 kilometer heb gewandeld!

Slapen ging ook beter, wat gek genoeg lijkt te zijn begonnen met Bas ‘s nachts op zijn andere zij leggen. Ik vind het lastig om te zeggen of het écht daarmee te maken heeft, maar het lijkt hoe dan ook een verschil te maken voor mijn nachtrust!

Ondanks dat ik heel veel heb gedaan de afgelopen week en elke dag met Bas op pad ben geweest, heb ik relatief weinig foto’s gemaakt. Gewoon omdat er niet zoveel te zien viel wat ik de moeite waard vond, of plekken die ik al ontelbare keren op de foto heb gezet. Desondanks heb ik toch een leuke selectie, dus veel lees- en kijkplezier!

maandag 13 september

Maandag maakte ik de meeste foto’s van de hele week, vooral omdat ik ‘s morgens een aantal mooie foto’s van de zonsopgang maakte. Ook die van de Lingehaven maakte ik diezelfde ochtend. ‘s Middags stak ik met Bas over naar Werkendam, om te wandelen en omdat ik iets op moest halen bij een winkel. Ik liep uiteindelijk zo’n 8 kilometer met een koffiestop bij de Waterman.

dinsdag 14 september

Dinsdag was het idee om een stukje langs het Merwedekanaal te lopen, maar voor ik ‘t wist, nam ik een binnendoor-route naar Arkel. Het was pittig om de buggy door gras en over een veel te smal ‘olifantenpaadje’ te duwen, maar ook wel een uitdaging. Het idee was om ook weer terug naar Gorinchem te lopen, maar het weer (regen) stak daar een stokje voor, dus uiteindelijk toch maar de trein terug gepakt.

woensdag 15 september

Woensdag bleef ik voor de verandering eens in eigen stad, maar we liepen wel naar de andere kant, ik had wel zin om bij de kinderboerderij te kijken, maar meer dan 2 geiten heb ik niet gezien. Op de heenweg deden we een koffiestop bij DeliFrance.

Al een paar keer was ik wakker geworden met ontzettend veel zin in cornflakes. Eens in de zoveel tijd heb ik daar ‘last’ van, dan koop ik een pak en als dat leeg is, ben ik er voorlopig weer klaar mee. Tot slot maakte ik een broodje hamburger wat erg goed beviel, dus dat ga ik zeker eens vaker doen, want het is ook nog eens heel snel klaar.

donderdag 16 september

Ook donderdag was het mooi weer, dus had ik plannen om naar Woudrichem te gaan en vroeg m’n moeder of ze zin had om samen koffie te drinken bij het Koffiehuske. Na de koffie besloot ik dat ik met Bas naar huis zou lopen, tien kilometer dus. Ter hoogte van Sleeuwijk kreeg ik wel flink last van m’n rug, maar toch door gegaan.

vrijdag 17 september

De dag begon rustig en Bas lag zo lief te slapen, zoals je op de eerste foto kunt zien. Ook nu gingen we op pad, dit keer ging de reis naar Hardinxveld. Nu wel met de trein, want dat is wat te ver om te lopen. Eenmaal daar maakte ik de zwart-wit foto van het kerkje. Bij Deelcafé de Buurman schoof ik aan voor een heerlijke cappuccino en als ik samen met Bas ergens op een terrasje zit, ziet dat er dus ongeveer zo uit!

zaterdag 18 september

Ik had goed last van m’n rug en was eigenlijk ook wel moe, toch kon ik het niet laten om weer een flink stuk te lopen, want het zonnetje scheen zo uitnodigend. Dit keer bleven we ook in Gorinchem en liepen we via Hoog Dalem en via het winkelcentrum in Gorkum Oost terug. Daar maakte ik de foto van Bas bij een soort van kunstwerk en ik at een portie vegetarische loempia’s. De zwaan spotte ik onderweg in een slootje.

zondag 19 september

Na de hele week prima te hebben geslapen, nu toch een slechte nacht gehad, vooral omdat ik de slaap niet kon vatten wat tot vroeg in de ochtend duurde en toen het wel lukte werd en bleef Bas wakker.

Dus toch verplicht een beetje rustig aan gedaan, wat ik sowieso al van plan was. ‘s Middags een poosje met Bas op de bank gelegen en later een wandelingetje van 4 km gemaakt door de stad en onderweg genoten van live muziek bij de sportschool.