Nog veertien weken te gaan tot het eind van het jaar, wat zijn de weken en maanden tot nu toe al voorbij gevlogen! Ook de afgelopen week was weer voorbij eer ik er erg in had en dit keer krijg je het weekoverzicht gewoon eens op zondag voorgeschoteld.

Deze week was een stuk minder actief dan de vorige. De eerste dagen merkte ik dat 70 km lopen in één week toch wel veel was, waardoor ik me moe voelde, ondanks dat slapen in grote lijnen nog steeds goed gaat. Ook heb ik de hele week al rugpijn, wat ‘t toch wat minder uitnodigend maakt om lange wandelingen te maken. :-)

Overigens ben ik van plan om de komende tijd meer aan mijn blog te doen. Nu ik een Twitter time-out heb ingelast omdat ik dit platform echt even spuugzat ben, kan ik de energie die ik daar normaal gesproken in steek, nu mooi voor m’n blog gebruiken!

maandag 20 september

Maandagmorgen werd ik pardoes pas rond 11 uur wakker, dus voor mijn principes te laat om naar de markt te gaan. Het had nog gekund want alle kramen zijn er tot een uur of één, maar ik had nog aardbeien over van de vorige week die nog goed waren, dus ben uiteindelijk helemaal niet geweest.

Ik voelde me sowieso niet echt lekker omdat ik net ongesteld was geworden, dus heb veel op de bank gehangen met Bas. De foto op de wal maakte ik eerder op de dag, je ziet (en ruikt) al echt dat de herfst in aantocht is!

dinsdag 21 september

Ook dinsdag voelde ik me niet top. De ene keer heb ik nergens last van wanneer ‘t die tijd van de maand is, de andere keer voel ik me een paar dagen niet lekker. Dus had ik wel chocolade verdiend vond ik. En dat smaakt ‘t lekkerst met een kop thee!

Ik ben momenteel trouwens helemaal verslingerd aan de Pickwick Bright Blends thee met jasmijn en passievrucht, die heb ik een tijdje geleden gratis gekregen tijdens die kraskaarten actie van AH en is dat zeker een blijvertje!

Tot slot een foto van de sleutelhanger die ik de week ervoor bij de ‘Fair van Ver‘ (zeg maar gewoon de Wereldwinkel) in Woudrichem had gekocht. Ik vind ‘t echt een dotje! Hij heeft ook een piepklein belletje in z’n nek hangen wat zelfs echt rinkelt. Cute!

woensdag 22 september

Ondanks dat m’n rug niet echt meewerkte, maakte ik woensdag een wandeling van nét geen zesenhalve kilometer (6.3 om precies te zijn). Een rondje door de Lingewijk en terug langs het Merwedekanaal, waar ik onderstaande foto maakte. Net één dag na de altijd veelbesproken troonrede, moest ik gelijk aan Willem Alexander denken bij het zien van de naam ‘Willie’ op dit schip. :-D

Schip met de naam Willie

donderdag 23 september

Ik had gelezen dat er graafwerkzaamheden gaande waren bij de kazemat op de wal en dat wilde ik zelf ook wel even bekijken, dus ben ik er langs gelopen, getuige de eerste foto. Dat heeft aardig wat spierballen gekost om zo’n diep gat te graven!

Op de tweede foto een geprint kaartje met de gedigitaliseerde Kever illustratie die je een paar dagen geleden al kon zien. Omdat het in dit geval om een kaart voor een verjaardag ging, heb ik er met handlettering een felicitatie op geschreven.

zaterdag 25 september

Tja, deze foto vat de ‘headlines’ van de afgelopen week wel zo’n beetje samen. Veel geknuffeld met Bas en samen op de bank gelegen. Dat is normaal zwaar tegen mijn principes, maar soms is het gewoon even nodig omdat je lichaam erom vraagt. En als je er dan aan toe kan geven, kan het best nog fijn zijn ook!

Luieren op de bank

zondag 26 september

Bij het opstaan voelde ik al dat het iets beter ging met m’n rug, dus wilde ik toch wel proberen weer wat verder te lopen. Dat werd een rondje van 5 km door het parkje bij Dalem en over de dijk terug.

Onderweg maakte ik de eerste twee foto’s. Bas zag er zo schattig uit! De foto zonsondergang kiekte ik tijdens ‘t laatste echte uitlaatrondje van de dag. Je kunt echt al goed merken dat de dagen weer flink aan het inkorten zijn!