Een weekoverzicht op dinsdag? Ja, we doen het gewoon. Ik had ‘t de afgelopen paar dagen simpelweg te druk om aan bloggen toe te komen. Gisteravond laat zat ik zelfs nog een artikel over Dierendag te tikken (beetje mosterd na de maaltijd eigenlijk) en twee artikelen op één dag vind ik niks. Dus bij deze, een weekoverzicht, op dinsdag!

maandag 27 september

De soep wordt niet zo heet gegeten, als ze wordt opgediend. Nou deze haast wel, want hij is gewoon té lekker. Als je van tomatensoep houdt, kan ik iedereen de soep-in-emmer(tje) van HEMA aanraden. Ik vind deze serieus nog lekkerder dan van Unox of welk ander merk dan ook. Stukkie molenbrood erbij en smullen maar!

Tomatensoep van HEMA

dinsdag 28 september

Ik had – net als een week eerder – weer een afspraak bij de kapper, nu om te kleuren. Omdat ik folies te duur vond, koos ik er nu voor om de uitgroei helemaal te blonderen, maar dat bleek uiteindelijk niet goedkoper te zijn en de rest van ‘t haar lijkt nu grauw,

Heel blij ben ik er dus niet mee en ben terug gegaan. Helaas doet de kapper moeilijk en stelt voorwaarden aan het oplossen van het probleem. Die zijn me nu dus kwijt als klant, na vijftien jaar. Op de foto heb ik de kleur van m’n haar overigens wat bewerkt, omdat er ook een wat groenige gloed overheen ligt in ‘t echt.

woensdag 29 september

Ik dronk koffie bij HEMA en toen mijn oog op de vitrine aan de muur viel, zag ik dat die helemaal leeg was, op mijn kaartje met de illustratie van de caramel-cappuccino na. Die staat er nu echt al ruim 2 maanden, zo leuk!

De post bracht 2 blikken Illy koffie, mijn favoriete blend. Na onlangs wat uitstapjes te hebben gemaakt naar andere merken omdat deze ‘smaak’ van Illy niet meer in de supermarkt verkocht wordt, vond ik ze nota bene bij CoolBlue voor een prima prijs.

vrijdag 1 oktober

Van woensdag gaan we gelijk door naar vrijdag. Een foto als deze heb je al vaker in mijn weekoverzichten kunnen zien, maar ik vind ‘m desalniettemin toch leuk. Bas ligt er zo lief bij. Onder zijn kop zie je trouwens een stukje van mijn Beatles-hoodie.

Op de bank met Bas

zaterdag 2 oktober

Zaterdag kwam onverwachts mijn nieuwe iPhone al! Ik had ‘m als pre-order besteld, maar het leek er aanvankelijk op dat ik toch langer dan 2 weken zou moeten wachten. Totdat ik vrijdag een verzendbevestiging kreeg. Yay! De rest van de dag ben ik bezig geweest met de telefoon instellen en natuurlijk foto’s maken. En wandelen met Bas, want dat gaat ook gewoon door.

zondag 3 oktober

In de dagen die volgden, heb ik echt ontzettend veel foto’s gemaakt, dus ‘t was nog best een kluif om een selectie te maken. De echt mooie foto’s laat ik binnenkort zien in een apart artikel en er volgt ook nog een review van mijn nieuwe telefoon.

Ondanks het grijze en regenachtige weer, ben ik best een poos buiten geweest met Bas, waarbij ik de eerste vier foto’s maakte. Eenmaal thuis, begon ik aan de illustratie voor Dierendag die je in dit artikel kunt bekijken. En ik trok ‘t blikje tompouce-bier van HEMA open. Het verdict: Het blikje is leuker dan het bier lekker is.