Dit keer het weekoverzicht gewoon eens op zondag. Onder meer omdat ik sowieso nog iets van zeven artikelen op korte termijn wil inplannen en dan dus geen andere posts zoals deze wil uitstellen. Eigenlijk had ik zelfs afgelopen week nog meer willen schrijven dan dat over die molenwinkel alleen, maar dat kwam er niet van.

maandag 11 oktober

Ik ben ook deze week weer aardig los gegaan met foto’s maken, dus ben flink aan het schiften geweest om een hapklare selectie te maken voor het weekoverzicht. De rest zie je – waarschijnlijk aankomende week – wel voorbij komen in aparte artikelen.

Hieronder een foto van Bas, schattig als altijd, de kraan van een fonteintje waarbij ik het leuk vind dat je de beweging in het water zo goed ziet. Ik spotte een mini-bieb in wat ik altijd heel leuk vind en tot slot een foto gemaakt in de Zusterstraat, waar me nu pas dat leuke roze huis opviel.

dinsdag 12 oktober

Dinsdag maakte ik onder meer de onderstaande vier foto’s, Ondanks dat ik best veel buiten ben geweest, was het vaak wel een kwestie van tussen de buien door laveren. Het leuke daaraan is dan weer wel dat je creatieve foto’s kunt maken met de plassen die op het wegdek zijn blijven staan.

Verder een doorkijkje vanaf het kazerneplein, weer zo’n heerlijke cappuccino van Koffie bij Lot en een foto van het Rotterdamse Witte Huis, waarvan een versie op schaal in het pand van Leuk! makelaars in Gorinchem staat. Mooi gemaakt!

woensdag 13 oktober

Ik heb ‘t druk gehad met van alles en nog wat, waardoor ik niet veel aan foto’s maken toe ben gekomen. Ik ben zelfs voor ‘t eerst in ongeveer een half jaar weer eens op de fiets naar Arkel geweest en heb dat gecombineerd met boodschappen doen bij AH.

Ik vind het nog steeds lastig om Bas langer dan pakweg een uur alleen te laten, dus vond het wel wat spannend en de camera die ik geïnstalleerd heb om een beetje een oogje in ‘t zeil te houden, was ook nog offline gegaan. Maar het is goed gegaan! Op onderstaande foto een herfstanemoon.

Herfstannemoon

donderdag 14 oktober

Nu de nachten kouder zijn, merk je dat de blaadjes ook sneller kleuren en afvallen. Hoezeer ik vroeger een hekel aan de herfst had, tegenwoordig omarm ik dit seizoen echt. De mooie kleuren, je huis knus maken. Ik hou ervan.

Op onderstaande foto’s zie je de Havendijk, een leuk nieuw koffietentje waar ik ben geweest, een bankje aan de haven op een tapijt van bladeren en tot slot een foto die ik zelf bijzonder mooi vind: Het 7e Bastion in het donker.

vrijdag 15 oktober

Vrijdag heb ik niet zo heel veel bijzonders gedaan en ik lag ‘s avonds vroeg op bed. Ik vind het momenteel ook weer leuk om wat kaarsjes/sfeerverlichting te branden als ik op bed lig. Het duurt toch altijd wel een paar uur voor ik in slaap val.

Lichtjes op mijn slaapkamer

zaterdag 16 oktober

Tot slot een aantal foto’s van zaterdag. Ik ging begin van de middag met Bas op pad om een stuk te wandelen, met een stop bij de molenwinkel om weer nieuw brood te halen en nog wat andere dingetjes, zoals je kunt zien.

Vervolgens liepen we naar het park aan de andere kant van de stad, waar ik ook een aantal foto’s maakte. Onderweg koffie gedronken bij DeliFrance en thuis maakte ik voor het eerst een selfie met mijn nieuwe iPhone. Er is er nog één, die kun je zien op mijn Twitter profiel, maar ik dénk dat ik deze zelf beter vind.