Er is weer een week voorbij en dat betekent… een weekoverzicht! Wist je trouwens dat ik deze rubriek al in februari 2011 ben begonnen? Inmiddels zijn we dus tien jaar verder. Ik hou dat weekoverzicht schrijven dus al behoorlijk lang vol!

De afgelopen week waren er geen dingen die ik vol moest zien te houden, want het was een rustige week. Wel wat minder gewandeld dan normaal omdat het best veel slecht weer is geweest, maar dat nodigt dan weer uit om het thuis gezellig te maken, waar ik ook minstens zo veel van kan genieten.

maandag 18 oktober

De dag begon vroeg, met een wandeling bij zonsopgang, waarbij ik een aantal mooie foto’s maakte die ik je later in deze week laat zien. Ik begon de dag met een kop thee en een plakje ontbijtkoek, zoals tegenwoordig wel vaker gebeurt. Verder een foto van Bas die zichzelf een kusje geeft in de spiegel en een eerste bezoekje aan een nieuwe kapper en het resultaat op foto vier!

dinsdag 19 oktober

Deze dag stond in het teken van lekkere dingen! M’n moeder had twee plakjes zelf gebakken cake opgestuurd die met de post bezorgd werden en ze kwam toevallig zelf ook langs en bracht een schattig hartvormig appeltaartje van de Hartenbrigade mee, waar ik ‘s avonds gelijk een stukje van at, met het limited edition gebakbestek wat ik die middag bij HEMA had gehaald. Buiten was het vooral nat.

woensdag 20 oktober

Tijdens een wandeling begin van de avond, maakte ik de eerste drie foto’s. Het is me al vaker opgevallen dat de mooiste luchten en zonsondergangen op de één of andere manier altijd in de herfst lijken te zijn. Tot slot een foto van Bas rond bedtijd.

donderdag 21 oktober

Qua weer was het een dag van tegenstrijdigheden. ‘s Morgens ben ik in ‘n kwartier tijd doornat geregend, maar wist nog wel snel even molen Nooit Volmaakt te kieken waar net de regenboog achter vandaan leek te komen. Later in de middag bleef het aardig droog en ben ik met Bas gaan wandelen. Op de terugweg maakte ik de foto van de Lingehaven, die ik best spectaculair vind met die mooie lucht erboven.

vrijdag 22 oktober

Het was een natte dag, toch ben ik diverse keren buiten geweest… en natgeregend. Dat vroeg om iets lekkers, dus ben ik samen met Bas even bij Koffie bij Lot wat gaan drinken. Dit keer werd ‘t geen koffie maar viel mijn oog op de warme chocolademelk met slagroom. Ook de kunstbloemen spotte ik daar. Thuis stak ik kaarsjes aan, op de derde foto één van mijn huidige favoriete hoekjes. Tijdens een avondrondje met Bas maakte ik tenslotte nog de foto van molen de Hoop.

zaterdag 23 oktober

Best een actieve dag gehad en voor twaalf uur ‘s middags al een wandeling van ruim 5 km gemaakt en onderweg ook even bij het station gekeken waar het spoortunneltje inmiddels is gesloopt en het één grote bouwput is. Totaal onherkenbaar! De potjes op de eerste foto kwam ik trouwens ook ergens tegen.

‘s Middags ben ik weer bij de molen geweest voor een nieuw brood en omdat Bas nu thuis was, ben ik ook de trappen eens op geklommen om te genieten van het uitzicht, zoals je kunt zien op de derde foto. Na nog wat boodschappen gedaan te hebben en op weg naar huis, kwam ik in de etalage van Duifhuizen dit grappige mannetje tegen.

zondag 24 oktober

Het is maar goed dat ik de rest van dit artikel op zaterdag al heb geschreven, want ik voel me vandaag verre van lekker en heb ‘t grootste deel van de dag op bed gelegen. Toch vond ik dat ik moest wandelen, omdat het zo’n zonnige dag was. Het werd een rondje van 4 km door het parkje bij Dalem. Onderweg maakte ik onderstaande foto’s.