Het bloggen ligt deze week weer aardig op z’n gat. Ik ben met allerlei dingen bezig en vaak nog tegelijkertijd ook, dus dan schiet stukjes tikken er een beetje bij in. Terwijl ik nog genoeg heb om over te schrijven! Nu eerst maar eens aan de slag met een lijstje nieuwe vragen en antwoorden.

21. Wat zijn mooie complimenten die je hebt gekregen

Complimenten en ik gaan niet zo heel goed samen. Al zo lang als ik weet heb ik veel moeite om ze aan te nemen en zelfs als ik dat netjes doe, gaat ‘t meestal het ene oor in en het andere uit. Vooral als het over mijn uiterlijk gaat, vind ik een compliment al snel ongeloofwaardig worden.

Mooie complimenten vind ik het, als ik merk dat ik andere mensen inspireer, ongeacht waarmee dat is. Of dat ik ze ergens voor enthousiasmeer. Dat vind ik echt prachtig! Of wanneer iemand mij als voorbeeld ziet. Dat vind ik heel bijzonder!!

Loesje quote

22. Wat zijn goede adviezen die je hebt gekregen?

Ik ben een rasechte steenbok. Je kunt 100 keer iets tegen me zeggen, maar als ik pas bij de 101e keer zelf ook bedenk dat ik het een goed idee vind, gebeurt er pas iets. Ik ben enorm standvastig en soms ook best koppig.

Ik zal niet zeggen dat ik adviezen in de wind sla, maar uiteindelijk trek ik toch wel mijn eigen plan. Overigens zei vandaag nog iemand dat ik best wat minder streng mag zijn voor mezelf en op de één of andere manier raakte me dat. Ik weet dat ik keihard ben voor mezelf, maar heb nooit het idee dat dat voor anderen ook zichtbaar is.

23. Wie zijn je leermeesters, helden of voorbeelden?

Geen, eigenlijk aansluitend op bovenstaande. Ik leef echt m’n eigen leven en zou niemand kunnen noemen die ik als inspiratie zie. Mijn leven is op veel vlakken best andere dan gemiddeld, maar ik vind het fijn zo. Desondanks trek ik ‘t me wel aan als anderen iets negatiefs van me vinden. Dat is nu eenmaal mijn zwakke punt.

24. Welke personen wil je welke vragen stellen?

Ik kan wel iets bedenken, maar dat ga ik niet hier opschrijven!!

25. Wat heb jij geleerd, dat je anderen zou willen leren?

Ik vind het altijd erg leuk om informatie die ik zelf vergaard heb, over te brengen op anderen. Ook zou ik iedereen willen leren dat een fijn leven hebben en gelukkig zijn uit jezelf moet komen en dat zoiets niet afhankelijk is van het hebben van een relatie, geld, dure spullen of andere dingen waar mensen geluk in denken te kunnen vinden.