Nadat ik er voor mijn gevoel al een hele dag op heb zitten, nu maar eens gaan zitten voor het weekoverzicht. Ik heb wederom een best lekker weekje gehad, aardig wat gewandeld met Bas, mooie foto’s gemaakt (onder meer van mist) en veel gehoepeld.

maandag 1 november

De week begon uitstekend, toen ik met angst en beven weer eens op de weegschaal ging staan omdat ik weer wat beter m’n best wil gaan doen om af te vallen, maar voor ik goed en wel was begonnen gewoon al twee kilo kwijt was!

‘s Avonds bestond mijn ‘diner’ uit tomatensoep met molenbrood. Ik heb al wekenlang amper eetlust, wat mijn afvalpogingen wel ten goede komt. Ik voel me prima en heb energie genoeg, maar gewoon geen trek en eten tegen mijn zin doe ik dus écht niet.

dinsdag 2 november

Dinsdag was in principe een best rustige dag. Ik heb thuis het één en ander gedaan en een aantal korte rondjes met Bas gelopen waarbij ik onderweg ook diverse foto’s maakte, zoals je kunt zien. De tweede foto is trouwens ‘s avonds ook op TV geweest bij het RTL Nieuws. Leuk! Omdat ik wel zin had in een bakkie, zijn we ook nog even wat gaan drinken bij Koffie bij Lot. Genieten weer!

woensdag 3 november

Het was goed mistig en ik ben het grootste deel van de dag buiten geweest om foto’s te maken en dat begon al ‘s morgens rond een uur of 7. Ik wilde ook weer eens kijken bij de historische haven om wat plaatjes te schieten. Wat niet ongevaarlijk was, want zowel de stalen trappen als de houten vlonders onderaan waren echt spekglad! Later op de dag maakte ik ook nog heel wat foto’s, onder meer die van mijn fiets.

donderdag 4 november

Een betere ochtend dan die van donderdag, kan ik me niet wensen! Het leek ‘n mooie zonsopkomst te worden en ik besloot spontaan om op de pont te stappen om vanaf het water te genieten vanaf al dat moois en foto’s te maken.

Dat is aardig gelukt heb je in dit artikel al kunnen zien, hier deel ik nog wat plaatjes. Verder een foto van molen Nooit Volmaakt (die van de molenwinkel), en de zon die tussen de bomen door schittert tijdens een wandelingetje over de stadswal.

vrijdag 5 november

Met Bas een wandeling door de Lingewijk gemaakt en via het dijkje langs het kanaal weer terug naar huis. Onderweg ook weer wat foto’s gemaakt, namelijk de eerste 3. Er was echt een prachtige wolkenlucht en daar kan ik enorm van genieten!

Verder kreeg ik een lief kaartje van m’n moeder omdat ik haar de laatste tijd vaak heb geholpen met de website van Duyls Bos die ze bijhoudt, maakte ik nog eens een foto van de Lingehaven met een mooie lucht erboven en heb ik ‘s avonds ‘n uurtje lekker gehoepeld. Dat doe ik nu weer elke dag en ik vind het heerlijk!

zaterdag 6 november

Ik begin de dag de laatste tijd graag met ‘n kop thee, verder had ik de ‘badjaskoord-methode weer eens uitgeprobeerd voor mooie krullen. M’n favoriete Vans heb ik een beetje opgeknapt (veters gewassen en de zolen geschrobd) en begin van de middag maakte ik een selfie die ik nog best leuk vind.

‘s Middags was het weer tijd voor m’n wekelijkse bezoekje aan de molenwinkel, waar ik met een rugtas vol lekkers vandaan kwam. En ‘s avonds natuurlijk weer hoepelen, dit keer was het denk ik zelfs langer dan een uur. Ik kon er geen genoeg van krijgen!

zondag 7 november

Tijdens een wandelingetje met Bas kwam ik – zoals wel vaker – langs molen de Hoop en omdat de deur open stond ben ik naar binnen gegaan. Je kon ook de omloop op, dus heb ik de buggy beneden laten staan, Bas opgetild en hem alle steile trappen op gedragen om samen te genieten van het uitzicht. Heerlijk!! Ik heb dat overigens wel vaker gedaan, Bas heeft meer molens van binnen gezien dan de gemiddelde hond. :-)