Dat je al in week 45 van het jaar zit en het tóch nog presteert om 2020 te schrijven in plaats van 2021. Dat overkomt me overigens regelmatig. 2020 typt schijnbaar fijner of makkelijker weg? Nog even en het is alweer 2022, raar idee wel…

Maar voordat ik al te veel op de feiten vooruit ga lopen, eerst maar eens een terugblik op de afgelopen week. Wederom een prima week. Wel wat minder lange wandelingen gemaakt, omdat het vaak guur was buiten en omdat ik andere bezigheden had, onder meer het ontwerpen van een nieuw logo!

maandag 8 november

Maar liefst 8 foto’s voor 8 november. Bas die ik in de gootsteen in bad heb gedaan, een schaaltje zelf gekookte griesmeelpap met griesmeel van de molenwinkel, weer eens een ander horloge aan (die stil stond!) en een verse screenprotector voor m’n iPad (de oude was aardig op).

Ik dronk weer eens een heerlijke cappuccino bij Koffie bij Lot, zette de Zalmvisser op de foto én molen Nooit Volmaakt bij een vurige zonsondergang. Tot slot ging ik aan de slag om mijn lichte wimpers en wenkbrauwen iets donkerder te verven.

dinsdag 9 november

Vorige week zondag werd ik wakker met het idee om op mijn Stories een serie te doen met geschiedenis en weetjes over Gorinchem in de vorm van korte filmpjes. Ik weet best veel van de geschiedenis van de stad uit m’n hoofd, maar ook weer niet alles, dus loop ik tegenwoordig vaak met dit ietwat beduimelde boekje rond. 🙂

Onderweg maak ik dan soms ook nog wat foto’s, zoals de zonsopkomst, een verlaten Grote Markt en de Linge in pasteltinten. Verder een ‘knuffelfoto’ van Bas en mij en het prille begin van het logo wat inmiddels in de header van mijn blog staat.

woensdag 10 november

Het viel me opeens op dat mijn haar alweer aardig op lengte begint te komen. In de afgelopen twee jaar is er tot twee keer toe een flink stuk vanaf gegaan omdat het niet gezond was, maar ik wil dolgraag weer terug naar de lengte die ik daarvoor had!

Verder heb ik de afgelopen week elke avond trouw minimaal een half uur gehoepeld. Als je graag wilt weten waar ik zoal naar luister tijdens mijn hoepelsessies, kan ik je dit artikel van harte aanbevelen!

donderdag 11 november

Allereerst een foto van Bas in zijn buggy, daarna een zwart-witfoto van molen de Hoop en een potje hakhoning, ook van de molenwinkel. Dit zijn snoepjes gemaakt van pure honing, dus een stuk gezonder dan een zak drop of een reep chocola.

Ondanks dat de gemeente rijkelijk laat is met het installeren van de feestverlichting (eind oktober hadden ze aangekondigd), spot ik al bij steeds meer huizen gezellige lichtjes en soms zet ik die dan op de foto.

vrijdag 12 november

Vrijdag nam ik ook weer een aantal clipjes op voor mijn ‘tourguide’ serie, zoals ik het ben gaan noemen en maakte ook een aantal foto’s, zoals dus ook de onderstaande vier, waarvan ik zelf die in het donker wel heel bijzonder vind.

zaterdag 13 november

Onlangs kocht ik bij HEMA dit leuke spijkerbloesje met panterprint. Ik ben normaal niet zo van de drukke printjes, maar omdat deze print iets grover is en ik de combi met denim heel leuk vind, moest ie toch mee naar huis!

Ook de kersttrui is van HEMA, eindelijk heb ik ook een foute kersttrui! Ondanks dat ik de periode rond de feestdagen altijd wat lastig vind, merk ik dat ik dit jaar zelfs zin begin te krijgen in de kersttijd. Die trui ga ik zonder meer vaak dragen in december! Verder het ‘molenhoekje’ in m’n boekenkastje en nog meer lichtjes in de stad.

zondag 14 november

De dag begon vroeg, ik was al voor zonsopkomst op pad, maar heb uiteindelijk van de zonsopgang weinig gezien, te veel bewolking. Wel ving ik een glimp oranje op in het raampje van het schattige huisje op de tweede foto. Op de eerste alweer molen de Hoop, waar ik zoals wel vaker een poosje op een bankje heb gezeten.