Dit keer krijg je het weekoverzicht weer ‘ns voorgeschoteld op maandag. Ik heb gister een drukke dag gehad, veel van huis geweest en ‘s avonds geen zin om ook nog met m’n blog in de weer te zijn. Zo’n terugblik voorbereiden en schrijven vind ik altijd heel leuk om te doen, maar er zit ook behoorlijk wat werk en tijd in.

Afgelopen week was over ‘t algemeen genomen prima, al heb ik wel vanaf woensdag een soort van buikgriep gehad waar ik me sowieso twee dagen echt flink beroerd van heb gevoeld. Maar voor ziek zijn gun ik mezelf geen tijd, dus ben ik toch lekker actief geweest met van alles. Stilzitten is niet mijn hobby!

maandag 15 november

De dag begon met deze foto van Bas, die z’n wolkjeskussen onder z’n arm (poot) mee leek te willen nemen, alsof hij z’n mooie dromen meenam naar de dag. Cute! Verder ben ik bezig geweest met een soort freestyle projectje.

Je ziet een stukje van de line-art versie van de tekening van de molen die ik een tijdje geleden maakte en ik vond het wel grappig om daar dan ook de naam bij te zetten. Maar uiteraard wel op een creatief verantwoorde manier!

dinsdag 16 november

Onderstaande foto heb je natuurlijk al kunnen zien in dit artikel, maar ik vond het wel leuk om hem nog even te laten zien. Want je staat tenslotte niet elke week in de krant en z√©ker niet pagina vullend! Bas had zichzelf ook al gespot. ūüôā

Bas leest de krant

woensdag 17 november

M’n moeder kwam weer eens naar Gorinchem en bracht heerlijke pannenkoeken mee van de Pannenkoekenbakker in Woudrichem! Ook droeg ik voor ‘t eerst m’n nieuwe jack, heb ik haar eindelijk ook eens de molenwinkel kunnen laten zien en ondanks dat ik toen al best last van buikpijn had, ben ik later nog 2 keer op pad geweest om foto’s te maken met mijn glazen bol. Die heb ik al jaren overigens.

vrijdag 19 november

Donderdag heb ik geen foto’s gemaakt omdat ik me toen heel beroerd voelde, maar vrijdag leek ‘t weer wat beter te gaan. Tijdens een rondje met Bas kwam ik deze kat tegen die denk ik een tik van een soortgenoot heeft gehad. Verder boodschappen gedaan bij AH en onderweg een mooie lucht boven het kanaal gespot.

Tijdens een avondwandeling met Bas maakte ik ook nog wat foto’s. We hebben er lang op moeten wachten, maar de feestverlichting hangt nu ook eindelijk in de stad. Tot slot een foto van molen de Hoop met de maan erbij.

zaterdag 20 november

Een grijze dag, maar ik heb ‘s middags toch wel een wat meer uitgebreide wandeling gemaakt met Bas en maakte onderweg onderstaande twee foto’s. De eerste jaren dat ik in Gorinchem woonde, stond er elke zaterdag een draaiorgel en ik vond het leuk om die weer eens te zien. Verder een foto van molen Nooit Volmaakt die door gebruik van een HDR instelling opeens een extra stel wieken had. Wel grappig!

zondag 21 november

Ondanks dat ik zo’n twee weken geleden nog op de stelling van molen de Hoop had gestaan, was het mooi weer en had ik wel zin om de molen weer eens te beklimmen. Ben er uiteindelijk ruim anderhalf uur geweest. Foto’s maken, genieten van ‘t uitzicht, het zonnetje op m’n snuit en een poosje staan praten met molenaar Ton.

Niet lang nadat ik weer thuis was, met Bas gaan lopen en een wandeling van zo’n 4 km gemaakt en onderweg ook nog wat foto’s gemaakt. Inclusief het leuke roze VW busje wat ik opeens vanuit m’n ooghoek zag staan! Ze blijkt ‘Miss Peach‘ te heten en van dit bedrijfje te zijn. Handig, dat Instagram!