Ik loop weer eens een beetje achter de feiten aan, maar wilde toch nog even tijdens de kerstdagen van me laten horen en iedereen mooie en fijne dagen wensen. Ik heb ‘t nogal druk gehad de afgelopen dagen waardoor een artikeltje tikken er weer eens bij in schoot. Maar ik vind het sowieso wel leuk om mijn kerstkaart ook hier te delen.

Elk jaar opnieuw is het weer een struggle om een onderwerp te bedenken voor mijn kerstkaart. Vroeger gebruikte ik nog weleens een foto, maar nu ik sinds een paar jaar het tekenen weer ontdekt heb ‘moet’ het nu dus iets zijn wat ik zelf heb getekend. Vorig jaar werd het een grappig rendier, maar voor dit jaar had ik echt geen idee.

Wel had ik begin december uit de losse pols een molen getekend die een kerstkrans in de wieken heeft hangen. Uiteindelijk bedacht ik dat ik dan die dan zou gebruiken. Voordat ie op m’n kerstkaartjes belandde heeft ie nog wel een ‘restauratie’ gehad en heb ik er ook wat tekst boven geletterd en ik vind het eigenlijk nog best leuk zo!

Kerstkaart 2021

En dit is ‘m dan geworden. Zoals je ziet niet bepaald een traditionele kerstkaart, maar ik vind het juist leuk om dingen altijd op mijn manier te doen en ben niet zo erg van de geijkte kerstplaatjes. Het is weer eens wat anders, zullen we maar zeggen.

Wat m’n kerstwens betreft, fijne feestdagen hoef ik je om kwart over acht op tweede kerstdag niet meer te wensen, ik kan hooguit schrijven dat ik hóóp dat je leuke dagen hebt gehad. De frisse wind wens ik je voor het nieuwe jaar. Een frisse wind door en een frisse blik op 2022. Dat lijkt me een strak plan!