Hallo lieve lezer! Wat een rare weken heb ik achter de rug. En dat is ook meteen de reden dat je het afgelopen week zonder weekoverzicht hebt moeten stellen. Dit keer haal ik dat in met een dubbele editie terwijl ik een stukje van de chocoladeletter proef die ik gister van Sinterklaas heb gekregen, dus ga er maar eens voor zitten!

week 47

maandag 22 november

Mijn nieuwe telefoonhoesje kwam met de post. Normaal heb ik nooit een hardcase, maar ik vond deze z√≥ gaaf dat ik hiervoor toch wel een uitzondering wilde maken. Hij is van Ideal of Sweden. Helaas zit er inmiddels ook al een beschadiging op, maar die voel je eigenlijk meer dan dat je ‘m ziet.

Ik liep met Bas een rondje via het Piazza Center met koffiestop bij DeliFrance. Op de terugweg maakte ik de foto van ons samen en het herfstige sfeertje op de stadswal.

dinsdag 23 november

Ik had geen inspiratie voor een wandeling, maar dat werd uiteindelijk een rondje van 10 kilometer over Schelluinen. Op de terugweg maakte ik de tweede en derde foto en op weg naar huis trakteerde ik mezelf op een Irish Coffee bij DeliFrance, die trouwens behoorlijk sterk was! Tot slot een fotootje van mijn outfit van die dag.

woensdag 24 november

Meer dan wat rondjes over de stadswal heb ik niet gedaan, ik ben vooral thuis met wat dingen bezig geweest. Wel maakte ik de eerste en tweede foto onderweg, wel met wat uurtjes ertussen, zoals je kunt zien. ūüôā

donderdag 25 november

Donderdag veranderde mijn opgewekte en blije stemming van de laatste tijd in √©√©n klap. De huisarts vond bij de maandelijkse check-up iets in m’n borst en ondanks dat ze er meteen bij zei dat het waarschijnlijk niks ernstigs was, laaide mijn ziektefobie in volle hevigheid op en wat volgde was een moeilijke week en veel paniekaanvallen.

vrijdag 26 november

Vrijdag werd er een afspraak voor het ziekenhuis gemaakt voor de woensdag erop (best snel eigenlijk, normaal moet je al snel minimaal 2 weken wachten). Wat ik de rest van de dag heb gedaan weet ik niet precies meer. Wel maakte ik een schattige foto van Bas en weer één van de molen in het donker.

zaterdag 27 november

Ik had een app op mijn telefoon staan waarmee ik – via mijn oude iPhone – Bas een beetje in de gaten kon houden als ik niet thuis was. Dat werkte wel, maar niet ideaal en toen ik zag dat ze bij Action voor 2 tientjes een draaibare camera verkochten, ben ik die gaan halen. Ik doopte hem al snel om tot mijn ‘astronautje’ en vind het een geweldig ding. Werkt v√©√©l beter dan dat gedoe met die app!

Camera

zondag 28 november

Ik maakte een wandelingetje met Bas en had wel weer zin om de stelling van molen de Hoop op te klimmen dus zo gezegd zo gedaan. Het had net nog geregend, dus alles was behoorlijk nat, maar gelukkig waren de stellingplanken niet glad. Ik maakte weer de nodige foto’s en heb me prima vermaakt.

week 48

maandag 29 november

Naast mentaal, ging het fysiek ook achteruit. Sinds donderdag op vrijdagnacht was Bas opeens weer elke nacht urenlang onrustig en sliep ik dus ook amper. Ook had ik net als de week ervoor flink last van m’n maag en was ik dit keer ook nogal misselijk, waardoor ik moeite had met eten en alleen van het woord eten al niet goed werd. Alleen een beetje gekookte griesmeelpap of een stukje brood kreeg ik weg.

Griesmeelpap koken

dinsdag 30 november

De dag voor zo’n ziekenhuis-afspraak is altijd¬†pittig en dat was nu niet anders. Toch heb ik mezelf er zo goed en zo kwaad als ‘t ging doorheen geslagen. De post bracht een lief kaartje van m’n moeder en zelf legde ik de laatste hand aan de Sinterklaas-pakketjes die ik samengesteld had voor de molenaars van Nooit Volmaakt, die ik de volgende dag zou gaan afgeven. Op de tweede foto zie je er √©√©n van.

woensdag 1 december

De dag van het ziekenhuis! De afspraak stond gepland om 10:45 uur en omdat regen was opgegeven en ik nog steeds last van misselijkheid had, is m’n moeder hierheen gekomen om te rijden, wat fijn was. Het was snel achter de rug en de uitslag goed! Overigens duurt het na zo’n stressvolle periode altijd wel een aantal dagen voordat ik alle spanningen helemaal kwijt ben.

‘s Middags heb ik mezelf bij HEMA getrakteerd op een warme choco en ik ben bij de molen geweest, waar ik de Sinterklaas-pakketjes die ik voor de twee molenaars had gemaakt, heb gegeven. ‘s Avonds kreeg mijn opgeluchte stemming een flinke knauw doordat ik iets te horen kreeg waar ik erg verdrietig van werd…

donderdag 2 december

Donderdag was ook een ellendige dag, ondanks het goede nieuws van ‘t ziekenhuis. Ik heb m’n best gedaan, maar uiteindelijk bijna de hele dag op bed gelegen. Nu. Even. Niet. Wel maakte ik een foto van Bas en z’n adventskalender en √©√©n van molen de Hoop met reflectie in een regenplas.

vrijdag 3 december

Vrijdag had ik mezelf weer aardig bij elkaar gepakt en ging het wel. ‘s Avonds had ik zowaar zelfs zin in een glaasje ‘smeerolie’. iets wat ook bij de molenwinkel vandaan komt en wat eigenlijk gewoon DropShot in een ander flesje is. Lekker spul!

Smeerolie

zaterdag 4 december

Ook zaterdag ging er weer een vakje open van de adventskalender van Bas. Hij lijkt ‘t echt leuk te vinden en dat vind ik weer leuk. Ook kreeg hij al een vroeg cadeautje van Sinterklaas in de vorm van een geruit truitje van de WarChild collectie van HEMA.

Tot slot een foto van molen Nooit Volmaakt met een mooie wolkenlucht erachter en één van molen de Hoop in het donker. Ik vind die night mode van mijn iPhone nog steeds geweldig en maak er veel gebruik van!

zondag 5 december

Rond een uur of twee ‘s middags kwam m’n moeder hierheen om samen Sinterklaas te vieren. Ondanks dat we gewoon maar met z’n tweetjes zijn, doen we dat al jaren. Inclusief rijmen, koffie, veel lekkers en Sinterklaasliedjes. Ook dit jaar was het weer gezellig en we waren allebei blij met de gekregen cadeautjes. Op de tweede foto een flatlay met Sinterklaas-cadeau-tasje die ik ook had gemaakt.