Alweer bijna 2 weken niets van me laten horen. Laten we ‘t er maar op houden dat ik ‘t te druk heb gehad en dat is géén smoesje. Met name vorige week en weekend was ik heel druk met m’n kerstkaart. Daar is erg veel tijd in gaan zitten, van het maken tot printen en klaarmaken voor verzending. Het grootste deel heb ik ook zelf bezorgd.

In de afgelopen weken heb ik klaarblijkelijk ook best veel foto’s gemaakt, want ik had er een aardige kluif aan om het totaal aantal van nét geen 200 terug te brengen tot een iets acceptabeler aantal voor dit artikel. Ik zou zeggen, pak er een kop koffie of iets anders bij en ga er maar eens lekker voor zitten!

week 49

maandag 6 december

Maandag was ik nog aan het nagenieten van Sinterklaas en maakte ik ook een foto waar alle cadeautjes die ik heb gekregen (minus de kerstboom) op staan. Verder heb ik volgens mij niet zoveel bijzonders gedaan. Het was een regenachtige dag zoals je op de derde foto kunt zien. Onderweg spotte ik nog wel een mooie etalage.

dinsdag 7 december

Ik moest even naar Arkel en nam Bas mee met de trein. Het station daar is momenteel weer helemaal verlicht en dat is geweldig leuk om te zien. Meer foto’s volgen later in een apart artikel. Verder een limited edition keukendoekenset van HEMA die ik een tijdje geleden al had gekocht en fluffy scrunchies, óók van HEMA!

woensdag 8 december

Ik maakte onderstaande selfie die ik nog best leuk geworden vind. Ik droeg op deze foto trouwens de blouse die ik de vorige dag in Arkel had gekocht bij To Cato. Super leuk en ook nog eens lekker warm! Ook kwamen de molen-oorbellen die ik onlangs op Etsy had gekocht met de post. Ik vind ze zó leuk!

donderdag 9 december

De dag begon voor mijn doen best vroeg en ik maakte gelijk maar van de gelegenheid gebruik om te kijken of ik wat zonsopkomst-foto’s kon maken. Later op de dag her en der nog wat foto’s gemaakt en met Bas op de bank. Ik had niet helemaal mijn dag.

zaterdag 11 december

Ik was alweer lekker bijtijds op pad met Bas en omdat ik nog niet had gegeten, vond ik het wel een leuk idee om een ontbijtje te scoren bij DeliFrance. Onderweg kwamen we de ganzen weer tegen en maakte ik de foto van de molen die zo mooi draaide. Tot slot legde ik de laatste hand aan mijn kerstkaart.

zondag 12 december

Zondag was best een relaxte dag. Ik maakte samen met Bas weer een nieuw vakje van zijn adventskalender open, maakte warme choco met slagroom in mijn huidige favoriete mok en ging weer eens bij de molen kijken.

week 50

maandag 13 december

Een productieve dag gehad. Onder meer de lading bladeren weggewerkt die in en naast de tuin lag. Verder heb ik de kerstkaarten verzendklaar gemaakt en lakzegels gemaakt, wat nog best een klus was (maar wel leuk). ‘s avonds maakte ik nog een wat langere wandeling met Bas, waarbij ik de laatste twee foto’s maakte.

dinsdag 14 december

Ik wist dat de lamp bij de molen deze ochtend gemaakt zou worden en vond ‘t wel leuk om even te gaan kijken. Ben daar uiteindelijk veel langer gebleven dan gepland en had ‘t best koud gekregen, dus een mooi excuus om een bakkie te gaan drinken bij mijn favoriete koffiezaakje, Koffie bij Lot.

Verder ben ik bij HEMA geweest om de bestelde choco bombs op te halen, maakte nog een paar lakzegels waarvan ik die op de foto hieronder wel bijzonder geslaagd vind en schoot ik nog een plaatje van de Lingehaven in het donker.

woensdag 15 december

Nadat ‘t hoepelen onlangs twee weken stil heeft gelegen door maagklachten, heb ik m’n draai letterlijk en figuurlijk weer goed te pakken en hoepel ik elke avond tussen een half uur en een uur. Verder zette ik mijn huidige favoriete drankje op de foto.

donderdag 16 december

Donderdag was het opeens prachtig weer, dus kriebelde het wel om lekker op pad te gaan. Dus stapte ik ‘s middags met Bas op de pont naar Woudrichem, waar we tot half zes zijn geweest. Ik heb ook weer eens in de molenwinkel gekeken daar en ‘s avonds de lichtjes in de historische haven gezien. Ook daar volgen nog foto’s van.

vrijdag 17 december

Weer op pad met Bas, rondje via het Piazza Center om een pakketje weg te brengen en meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om koffie te drinken bij DeliFrance, waar ik de foto van de kerstman en kerstboom maakte. ‘s Avonds weer mijn hoepel erbij gepakt om een uurtje m’n rondjes te draaien en het weekend ingeluid met een blikje Liefmans fruitbier wat ik nog had staan.

zaterdag 18 december

Een paar boodschappen gedaan, voorlopig voor de laatste keer iets gedronken in de HEMA lunchroom waar ik een foto maakte van het houten kerstfiguurtje en ook bij de molenwinkel geweest om daar m’n kerstkaartje af te geven en gelijk nog nieuwe jam en een kerstbrood in te slaan. Het zag er gezellig uit met allemaal lichtjes!

zondag 19 december

Best een relaxte zondag gehad. Lang geslapen, op m’n gemak aan de dag begonnen, wat in huis gerommeld en ook nog wat wandelingetjes gemaakt. En een coffee-to-go gehaald bij m’n favoriete koffiezaakje en daar gelijk een kaartje achter gelaten omdat ik zo met ze te doen heb nu er weer een lockdown is.