Ken je dat gevoel dat je – net als in een droom – loopt te rennen maar amper vooruit komt? Dat de lijst met dingen die je nog wilt en moet doen alleen maar lijkt te groeien in plaats van kleiner te worden? De afgelopen week heb ik dat dus en elke keer als ik denk dat er weer wat ruimte voor lucht is, blijkt dat toch niet het geval. Wie zegt dat mensen zonder baan het niet druk kunnen hebben. :-D

Maar, tussen de bedrijven door toch maar even een nieuw weekoverzicht in elkaar knutselen. Op dinsdagavond ja, maar om nou weer een week te wachten zag ik niet zitten. Zeker niet zo tegen het einde van het jaar. Dus krijg je ‘m vandaag te lezen!

maandag 20 december

Maandag ben ik op pad geweest voor onder meer kerstboodschappen. Omdat ik niet meer elke week bij AH kom (vanwege Bas), betekent dat vaak in één keer veel en dan neem ik de fietskar mee. Ik probeerde ook het drankje op de eerste foto, maar vond het geen succes. ‘s Avonds zette ik molen de Hoop in het donker op de foto.

dinsdag 21 december

Ik heb de afgelopen week niet echt goed geslapen en was vaak heel vroeg wakker en ging dan soms lekker vroeg wandelen met Bas. Dat leverde ook nog eens een aantal bijzonder mooie plaatjes op zoals de eerste vier. Verder maakte ik een beetje kunst op mijn koffie en nam ik ‘s avonds mijn hoofdtelefoon mee naar bed.

woensdag 22 december

Woensdag begon de dag haast nog mooier dan die ervoor met de meest prachtige kleuren. De eerste foto is trouwens ook op TV te zien geweest bij Editie NL. Verder genoot ik onder meer van een bakkie thee en maakte ik een selfie waarop mijn haar, trui en huid haast dezelfde kleur lijken. Bleekscheet. :-D

donderdag 23 december

Tijdens een wandeling met Bas coffee-to-go gehaald en thuis lekker geknuffeld met ‘m, wat eten in elkaar gedraaid en aan de slag met tekenen. Ik begon aan een portret en heb daar vrijdag bijna 12 uur aan één stuk aan gewerkt. Alles bij elkaar heb ik het in 16 uur getekend. Het is prachtig geworden en fotorealistisch, maar omdat het een heel persoonlijk cadeau is, is ‘t nergens online te bewonderen.

vrijdag 24 december

Vrijdag was dus een dag die volledig in het teken van tekenen stond, maar aan eten geen gebrek! Eerst stond de buurvrouw al aan de deur met een bordje zelf gebakken Poolse taart (heeft ze al eens vaker gedaan) en niet veel later kreeg ik van iemand die ik sinds een tijdje regelmatig via Instagram spreek en vlakbij woont, een erg smakelijk pakketje met allerlei lekkere dingen. Zo lief!

zaterdag 25 december

Eerste kerstdag, dus maar een beetje werk van mezelf gemaakt, zoals je op de eerste foto kunt zien. Niet veel later maakte ik ook nog de foto met Bas en op de derde foto zie je een stukje van mijn outfit. De panty was binnen 2 uur kapot, maar denk sowieso niet dat ik zoiets nog eens zou kopen. Vind ‘m leuk en apart, maar vind mijn benen er wel erg dik in lijken. Net zo’n rollade. :-D

Op het kerstmenu stond gelukkig wat anders, namelijk gourmetten samen met m’n moeder, net als vorig jaar. Was leuk en natuurlijk weer veel te veel eten, waar ik de dagen erna nog van heb kunnen genieten. :-)

zondag 26 december

Het kerstgevoel was al verdwenen (voor zover ik dat heb gehad), dus ik ben flink in de weer geweest met allerlei (achterstallige) klusjes, huishouden en nog het één en ander. Eigenlijk ook wel een beetje om mezelf bezig te houden, zodat ik maar niet na hoefde te denken over dingen die ik eigenlijk nogal pijnlijk vind. Ben ook de hele dag verdrietig geweest, dus was blij dat ik het één en ander omhanden had.

‘s Avonds heb ik wel genoten van de restjes van het gourmetten van de vorige dag (was nog best veel) en ik maakte warme chocolademelk van het ‘bouwpakketje’ wat m’n moeder voor me had meegebracht de vorige dag. Smaakte prima!