De eerste week van 2022 zit er op. Voor mij persoonlijk was het geen beste week. Te weinig slaap gecombineerd met te weinig licht in mijn hoofd. Ik ga er verder niet over uitweiden, maar ben ook niet zo iemand die gaat roeptoeteren dat ik een super week heb gehad als het tegenovergestelde waar is. Shit happens…

maandag 3 januari

Weinig bijzonders gedaan, behalve een wandeling van zo’n 5 kilometer met Bas. ‘s Avonds maakte ik weer eens een foto van molen de Hoop in het donker.

Molen de Hoop in het donker

woensdag 5 januari

Dinsdag was denk ik wel de meest ellendige dag van de week, foto’s heb ik dus ook niet gemaakt. De rest van de week was niet veel beter en voelde me lichamelijk ook gewoon ziek, maar ik heb toch wel geprobeerd zoveel mogelijk te wandelen met Bas.

Ik maakte een foto van mijn ‘molenhoekje’ in de kast, het koekblik links is een nieuwe aanwinst. De rest van de foto’s maakte ik onderweg en zoals je kunt zien zijn we ook natgeregend. Overigens heb ik alleen korte rondjes gelopen omdat ik te moe was.

donderdag 6 januari

Rondje van 7.5 km gelopen met Bas en bij Bakker Bas een potje chocolade-advocaat gekocht. Nooit van gehoord. ‘s Avonds heb ik het gelijk geprobeerd maar was er niet kapot van. Verder maakte ik weer een foto van molen de Hoop en probeerde ik wat yoga en meditatie te doen, wat overigens niet lukte.

vrijdag 7 januari

Vrijwel de hele dag op bed gelegen omdat het echt niet ging. Lekker met Bas dicht bij me, die vond het geen straf om veel te knuffelen. ‘s Middags moest ik wel even naar de apotheek en meteen een koffietje gehaald. Later haalde ik m’n scheenbeen open aan een uitstekende punt van een kerstboom en bestelde ik wat comfort food omdat ik vond dat dat voor deze keer wel eens mocht.

zaterdag 8 januari

In eerste instantie in bed gebleven, totdat ik me herinnerde dat ik m’n kerstboom in moest leveren. Alles wat mis kon gaan, ging zo’n beetje mis maar het is uiteindelijk gelukt. Verder heb ik weinig gedaan, ‘s avonds stak ik weer wat kaarsen aan.

zondag 9 januari

Ik had 5 uur aan één stuk geslapen en voelde me daardoor in elk geval lichamelijk wat beter en omdat het geen onaardig weer zou worden, had ik wel zin in een wandeling. Het werd een rondje van 8 kilometer over de dijk, door het parkje bij Dalem naar Hoog Dalem, een koffiepauze bij Jimmy Coffee en daarna via Gorkum Oost weer terug naar huis. Onderweg maakte ik uiteraard ook de nodige foto’s.